DIAMANTSLIP

DIAMANTSLIP - MICRODERMABRASJON


"Visste du at huden din produserer millioner av hudceller hver dag?

Gjennom profesjonell eksfoliering hjelper du huden med å fjerne døde og gustne celler som ikke har løsnet fra hudoverflaten. Samtidig stimulerer du cellefornyelsen for en frisk og sunn hud"
Diamantslip er noe vi benytter på flere av våre eksklusive hudpleiebehandlinger, men hva er egentlig Diamantslip?


Diamantsliping er en non-invasiv hudfornyelsesprodeyre som også kalles Microdermabrasjon.

Microdermabrasjon polerer og stimulerer huden ved å mekanisk slipe av gamle hudceller. Resultatet kan sees og føles etter den første behandlingen.


Hva gjør diamantsliping med huden

Ved en mekanisk slip av huden sliper man vekk de gamle hudcellene slik at huden kjennes mykere ut, ser friskere og mer glødende ut. Slipingen fremmer veksten av nye sunne hudceller, og skaper en mykere, mer strålende og feilfri hud.

Er man plaget av akne kan eksfoliering av huden både hjelpe på selve aknetilstanden, da man fjerner en del av årsaken til at man får akne, nemlig gamle hudceller, men vil også være bra for fine linjer og rynker, da man «tvinger» huden til å fornye seg litt raskere. Behandlingen er drenerende for huden i tillegg til at den øker blodsirkulasjonen til huden.


Hvordan virker Microdermabrasjon

Ved Diamantslip bruker vi laserskårne diamanthoder som vi sliper forsiktig deler av det øverste hudlaget, samtidig ved å benytte vakuum som suger opp døde hudrester, smuss og talg. Vi benytter ulike diamanthoder og ulikt vakuumtrykk avhengig av hudtilstand og hudtykkelse. Vi lager en kontrolert skade i huden, som tvinger kroppen til å skape en hurtigere cellefornyelse av området vi har arbeidet på. Hvordan føles behandlingen

Det kan føles som en svak skraping i huden, men det er ikke en smertefull behandling. Vanligvis er huden helt fin kort tid etter behandlingen. Umiddelbart etter behandlingen kan huden være litt rød grunnet av økt sirkulasjon, dette avtar gradvis kort tid etter behandlingen. De fleste som tar microdermabrasjon ønsker å gjøre det igjen da man først og fremst føler en ren og sunn hud i etterkant.Hudtilstander den passer for/passer ikke for

De aller fleste kan behandles med diamantslip av huden. Passer spesielt godt til grovporet fet hud, eller en hud som har fine linjer, dype rynker eller en ujevn/tørr sliten hud. En hudtype som er svært sensetiv, typisk en hud som har eksemeller/ og rosacea bør unngå denne type behandling.


Hva kan behandles med Diamantslip og Krystallslip

  • Fine linjer og rynker
  • Akne arr og arr generelt
  • Forstørrede porer
  • Sorte og hvite hudormer
  • Solflekker
  • Ujevn hudtekstur Hvor ofte kan jeg ta behandlingen

Behandlingstiden kan variere avhengig av ansikts og kroppsområder samt hudens generelle tilstand. Denne behandlingen fungerer like godt som en enkeltstående behandling hvor man gir ny vitalitet til huden (skippertak), eller som en kur hvor man fokuserer på et problemområdet, og jobber målrettet mot dette, da abefalt 2 til 5 behandlinger med 14 dager hviletid mellom timene. Dette er også en behandling man kan alternere med fruktsyrebehandling der man tar fruktsyrepensling etter diamantslip. Hvor mange ganger man da skal ta er avhengig av hudtilstanden og problemet man arbeider med. Selv om man ser en umiddelbar forandring av huden vil det normalt anbefales å ta en serie på mellom 5 og 10 behandlinger avhengig av område som behandles.


DIAMANTRENS


Diamant Rens er en helt ny ansiktsbehandling hvor vi fokuserer ekstra på eksfoliering!

Da både kjemisk og mekanisk eksfoliering! Vi starter med dobbelt rens, kjemisk eksfoliering/skrubb med Papaya- og Ananasekstrakt, etterfulgt av en mekanisk eksfoliering ved hjelp av Diamantslip.

Ved Diamantslip bruker vi laserskårne diamanthoder som vi sliper forsiktig på det øverste hudlaget som stimulerer til økt produksjon av nye friske celle! Diamantslip har også en vakuum funksjon  som suger opp døde hudrester, smuss og talg!Videre blir huden din pakket inn i en skreddersydd ansiktsmaske etter din hudtype/hudtilstand. Deretter avsluttes det med decolté, nakke og ansiktsmassasje, ansiktskrem, serum og essenser, pluss en herlig forfriskende mist!

Velkommen til en frisk og vital hud som varer! 


75 min kr 1100,-