KOSMETISKE BEHANDLINGER

HVA UTFØRER VI, OG VÅR VISJON?


Vi utfører alt fra Kosmetiske Behandlinger, Medisinske Behandlinger, Filler, Botox, Profhilo, Skinbooster,Tear trough, Aquagold til målrettet naturlig hudpleie i Kristiansand.

Vår visjon er å skape et naturlig og vakkert resultat, som står i harmoni med kundens forventninger og personlige skjønnhetstrekk. Behandlingene som vi utfører skreddersys til hver enkelt pasients behov, utgangspunkt og ønsker. Er du usikker på hvilken behandling som passer deg best, har vi gratis konultasjon hos kosmetisk sykepleier.




VIKTIG:

BTX er et reseptbelagt legemiddel. For at vi skal kunne utføre BTX på deg som kunde, må vi få utskrevet en personlig resept, egenerklæring samt godkjennelse fra vår ansvarlige lege. Dette gjøres elektronisk via SMS som du blir tilsendt.

Reseptgebyret er på kr 299,- og varer i 12 mnd.


BEHANDLINGER VI TILBYR



MUSKELAVSLAPPENDE INNJEKSJONER


Muskelavslappende injeksjoner jevner ut rynker og linjer. Populære behandlingsområder er panne, sinnarynke og uønsket linjer. I tillegg brukes til å behandle migrene, tanngnissing og overdreven svette.




AQUA GOLD (Hver 5, beh. 50% rabatt)


Ofte kalt “The golden cocktail”, og er desidert den mest populære behandlingen innen medisinsk hudpleie blant kjendiser. Vi blander sammen en cocktail basert på din hud og ønsker. Her tilbyr vi både med og uten muskelavslappende injeksjoner. Dette er en ren hudbehandling som gir mye fukt og glød, samtidig som den har en plumping effekt på huden. 


FILLER


Bevar naturlige skjønnhetstrekk ved oppstramming og gjenskaping av volum i ansikt. Vi behandler blant annet lepper, kjeve, kinnben og nasolabial linjer.





PROFHILO (Hver 5, beh. 50% rabatt)


Profhilo er et hyaluronsyrebasert produkt som strammer opp huden og motvirker slapphet. Behandlingen styrker og fukter huden og er en utmerket anti-age behandling. Perfekt alene eller i kombinasjon med andre behandlinger. En stor bestselger i den kosmetiske verdenen!




PROSTROLANE


Dette stoffe ødelegger fettcellene på det aktuelle området og behandlingen gir en fettreduksjon. Perfekt for deg som ønsker å fjerne fettvev uten bruk av kirurgi. Det er imidlertid viktig å merke seg at denne behandlingen krever 4 til 6 beh.

for optimalt resultat.




SKINBOOSTER (Hver 5, beh. 50% rabatt)


Skinboost er en behandling som gir huden en vitaminboost og ny glød. Behandlingen kan tas alene eller i kombinasjon med andre behandlinger. Behandlingen tilpasses din hud, og består av hyaluronsyre med høy molekylvekt. Kan gi en forbedring på Mørke ringer under øynene, pigmentflekker, arr og porer.




PRX- T33 


PRX-T33 er en medisinsk peeling uten bruk av nåler.
Den består av to hovedingredienser, TCA-syre og en liten dose hydrogenperoksid. Behandlingen har som formål å beskytte det øverste hudlaget, samtidig som at du får stimulert og gjenopplivet hudvevet i de dypere hudlagene. PRX kan brukes til å behandle både ansikt og kropp. Behandlingen passer bra for deg som har problemer med tørr hud, pigmenteringer, arr, linjer og overfladiske rynjer.


For optimalt resultat anbefaler vi 3-6 behandlinger med noen ukers mellomrom.




KJEMISK PEELING/ MÅLRETTET HUDPLEIE 


Begge våre flotte sykepleiere har tatt ekstra kurs hos Bioline i grønn organisk Urtepeel, som er en dyptvirkende fysisk peeling med 30% fruktsyre.

Samt kurs i A-vitamin Retinol syre peeling, som er en langtidsvirkende kjemisk peeling, begge disse behandlingene egner seg godt for reduksjon av akne/urenheter, uønsket pigmentering (melasme / chloasma) og for de som er ute etter Anti-aldring, hudforyngelse og en jevnere hudtone. 



"VÅRT MÅL ER Å SPILLE PÅ LAG MED DINE NATURLIGE SKJØNNHETSTREKK"


HVEM ER VÅRE KOSMETISKE SYKEPLEIERE?

Hils på Tone

 

Tone var ferdig sykepleier i 2005 men har videreutdannet seg og jobbet de siste årene innen psykisk helse, rus og veiledning for ungdom og unge voksne.

Hun har spesielt fokus på at kunden skal være med i prosessen og at man går forsiktig frem med fokus på et naturlig og sunt resultat.

Har man sprøyteskrekk eller ønsker en gradevis endring blir det satt av god tid og veiledning underveis i behandlingsforløpet. 

Tone brenner for å finne den lille ekstra selvtilliten i hver enkelt og hvordan bevare og fremheve kundens allerede vakre trekk. Hun har tatt sin videreutdanning ved Amabilis akademiet og blitt kurset av Dr. Bjerkan,


Instagram @pusterom.tone


Hils på Kjersti


Kjersti var ferdig utdannet sykepleier 2016, og begynte å jobbe i helsevesenet allerede som 18 åring. Kjersti har jobbet ved kirurgiske sengepost de siste årene, men har også erfaring fra medisinske avdelinger.


Kjersti tok videreutdanning som kosmetisk sykepleier 2020, ved Amabilis Academy. Kjersti har stor fagkunnskap, og flere ekstra kurs bak seg, der i blant «Tear Through» som er en stor favoritt blant flere kunder. 

Kjersti er en rolig, mild og behagelig sykepleier, med hjerte på rett plass.

Kjersti tar seg god tid til å lytte etter ønsker/behov, samtidig som hun jakter etter et naturlig sluttresultat som harmonisere med resten av ansiktstrekkene til hver enkelt kunde.


Instagram @pusterom.kjersti



SPØRSMÅL & SVAR


Resept på Btx?

BTX er et reseptbelagt legemiddel. For at vi skal kunne utføre BTX på deg som kunde, må vi få utskrevet en personlig resept, egenerklæring samt godkjennelse fra vår ansvarlige lege. Dette gjøres elektronisk.

Reseptgebyret er på kr 299,- , og dette betales direkte til Dr Ove Bjerkan på skjemaet du for tilsendt. Vi trekker midlertidig fra summen 299,- på din neste BTX behandling hos oss innne 6 mnd. 

Dette er et påkrevd tiltak for å kunne gi deg som kunde den sikkerheten og tryggheten som du fortjener og har krav på.


Hva er Btx?

Botox (BotuliumToxin) er et muskelavslappende middel som brukes til behandling av en rekke tilstander i kroppen. Det inneholder virkestoffet botulinumtoksin type A og injiseres i enten musklene, blæreveggen eller i huden. Det virker ved å delvis blokkere nerveimpulsene til de musklene som er blitt injisert og redusere for kraftige sammentrekninger i disse musklene. Botox kan brukes både på et kosmetisk og helsefremmende grunnlag.


Kan medisinsk rynkebehandling kombineres med fillere?

For et helhetlig resultat er det vanlig å kombinere medisinsk rynkebehandling med filler. Det første motvirker rynker eller linjer som dannes av muskulære sammentrekninger i ansiktet, og fillers komplimenterer med å gi volum, glatte ut rynker og fine linjer og anvendes der medisinsk rynkebehandling ikke egner seg.

Har man rynker eller furer i ansiktet som har kommet på grunn av at man har mistet volum i ansiktet eller at huden har mistet elastisitet, som for eksempel linjene fra nesen og ned mot munnvikene(nasolabialfurene) vil filler eller fettransplantasjon være mer effektivt.


Hvor lenge varer effekten av btx?

Effekten av muskelavslappende injeksjoner varer i ca 3-4 måneder. Effekten er ikke permanent. Etter behandlingen inntar effekten etter ca. 2 dager, full effekt sees etter ca 14 dager. Jevnlig behandling vil hos enkelte medføre at effekten varer lengre etterhvert da musklene blir svekket. Muskelstyrke ,området som behandles, hudtype, stress, metabolisme, alder osv vil ha betydning for varigheten.


Hjelper btx mot svette? (hyperhidrose)

Btx gir en utmerket og langvarig effekt og stopper svetting nærmest fullstendig i det behandlede hudområdet. Effekt sees gjerne i 6-12 måneder, og er redusert i gjerne opptil 1 1/2 år. Varighet og effekt kan variere fra person til person. Vi behandler svette i armhuler, føtter og panne.


Hva er aldersgrensen for btx/filler?

Aldersgrense for injeksjonsbehandlinger hos Pusterom Hudpleie er 18 år.


Hva er forskjellen mellom Muskelavslappende injeksjoner og filler?

Btx (muskelavslappende injeksjoner) - btx er et legemiddel som blokkerer / svekker nerveimpulser til musklene som injiseres / behandles. Dette fører til at musklene hemmes og får mindre bevegelighet. Dette fører til at man ikke lengre klarer å rynke huden som man pleier, i det behandlede området.

Det er fullt mulig å justere graden av muskel hemming, dersom man fremdeles ønsker noe bevegelse i området. Btx egner seg godt til blant annet behandling av rynker i panne, sinnarynke, kråketær rundt øyne, rynking av nese, sur munn, hals, bryst, migrene, tanngnissing og til svettebehandling. Det kan også være fint ved ansikt-asymmetri.

Filler - er et gel lignende produkt som inneholder hyaluronsyre. Hyaluronsyre er fuktighetsgivende og volum byggende. Hyaluronsyre finnes allerede naturlig i huden og trigger til kollagen og elastin produksjon. Når vi blir eldre svekkes hudens egen evne til å danne hyaluronsyre, kollagen og elastin. Dette fører til at huden mister spenst, elastisitet, fukt og glød.

Det finnes mange merker av filler. De største på verdensmarkedet i dag er Teosyal, Restylane, Revolax og Juvederm. Fillerne er hovedsakelig svært like, men er noe ulike i sin molekylstruktur og dermed varighet. Vi bruker filler merket Restylane og Revolax, da seriene har ulike fillers til hvert sitt behandlingsområde som f.eks lepper, partiet under øynene, rynker, volumbygging eller fukt behandling.


Hvilken forhåndsregler bør man ta før og etter behandling med injeksjoner?

Unngå å ta på behandlingsområdet eller bruk makeup i timene etter behandling

Vi anbefaler deg å unngå trening, aktiv soling, badstue, bading og heller ikke sterk kulde i 24 timer etter behandlingen. Både pga infeksjonsfare og mulighet for hevelse.

Vi anbefaler ikke alkohol det første døgnet etter behandling.


Kan alle behandles med muskelavslappende og filler?

Vi behandler ikke gravide og ammende, du må heller ikke ha feber eller en infeksjon i behandlingsområdet.

Konsultasjon med vår ansvarlige lege Dr. Bjerkan, kreves før behandling med btx. Denne utføres digitalt.


Bivirkninger?

Som ved alle kometiske injeksjoner kan det også oppstå bivirkninger.  Og den vanligste bivirkingen er blåmerker etter innstikk,

Dette er en helt normal bivirking, og vanskelig å forhindre/forutsi på forhånd. Og en bivirking som er forbigående. Du kan imidlertid selv senke risikoen for blåmerke ved å unngå kofein/alkohol 24 timer før en kosmetisk behandling, unngå saltholdig mat, samt unngå hard trening, og basstue samme dag etter injeksjoner. Det er også normal med hevelse og moderat til liten smerte ved innstikkstedet det første døgnet. 


Sprøyteskrekk?

Mange lider av sprøyteskrekk og vegrer seg for å utføre behandlinger på grunn av dette. Våre sykepleiere har lang erfaring med pasienter med sprøyteskrekk og har hjulpet mange mennesker ikke bare med utseendet, men også med skrekken. Ta gjerne kontakt dersom du har spørsmål til hvordan vi kan hjelpe deg.


FØLG OSS PÅ INSTAGRAM?


@PUSTEROMHUDPLEIE


ÅPNINGSTIDER


Avd Blomster Allè


Man-fre: 10-16

Lørdag Stengt

(utvidet åpingstider 

etter avtale/booking)


Avd Coverbrandsstore


Man-ons: 10-18

Torsdag: 10-19

Fre-Lør: 10:18


BESØKSADRESSE


Avd Blomster Allè


Rådhusgata 39 A

4614 Kristiansand


Avd Coverbrandsstore

Gyldenløves gate 5

4611 Kristiansand 

KONTAKT


Telefon:


+47 21 45 69 70


Epost:


kontakt@pusteromhudpleie.no



Vi tilbyr alt fra Bryn, Vipper, Fotpleie, Powder Brows, PMU, Microblading, Shellac, Gelè Negler, Vippeextensions, Massasje, Voks, Kosmetisk Sykepleier, Brynslaminering, Vippeløft, Klassiske Ansiktsbehandlinger til Holistisk Hudpleie med Hjerte Chakra.  

Posebyen i Kristiansand, Velkommen til oss!



© 2021 PUSTEROM HUDPLEIE AS | Org nr. 926 848 070 | Pusterom Hudpleie