AQUA GOLD

AQUA GOLD (Hver 5. beh. 50% Rabatt)


Aqua Gold er en skreddersydd cocktail som inneholder en mengde vitaminer, antioksidanter, mineraler, micro-næringsstoffer,

med eller uten muskelavslappende injeksjoner, samt en mengde hyaluronsyre (fukt). Ampullen stemples ned i huden på 0,66 mm dybde og infuseres i det øverste hudlaget ved hjelp av 20 nanotynne, hule, gullbelagte nåler.


Behandlingen er en ren hudbehandling laget for å gi huden glød og fukt. Den minsker porestørrelsen og forbedrer hudstrukturen samt gir en “plumping-effekt”. Behandlingen vil ikke påvirke mimikken.


Effektens varigheten fra behandlingen vil variere fra person til person avhengig av alder, biologi og hvor godt man tar vare på egen hud. Resultat som fukt og glød i huden har en lengre varighet enn resultatet på porene. Den maksimale effekten kan oppleves opp til 14 dager etter behandling. Vi anbefaler å gjenta behandlingen hver 3- 4 måned for å opprettholde resultatet.


Gravide og ammende skal ikke behandles med AquaGold.Aquagold egner seg for:


  • moden hud som kunne trenge litt større fasthet og revitalisering,
  • problemhud med porer, akne, rosacea
  • ujevn pigmentering
  • hud som man gjerne vil gi litt ekstra glød.AquaGold egner seg ikke for:


  • gravide og ammende
  • hud med aktive hudlesjoner,
  • hud med infeksjoner eller
  • hud med andre aktive hudproblemer


PUSTEROM HUDPLEIE

vår visjon er å skape et naturlig og vakkert resultat, som står i harmoni med kundens forventninger og personlige skjønnhetstrekk.Gratis Konsultasjon

Vår visjon er å skape et naturlig og vakkert resultat, som står i harmoni med kundens forventninger og personlige skjønnhetstrekk. Behandlingene som vi utfører skreddersys til hver enkelt pasients behov, utgangspunkt og ønsker. Er du usikker på hvilken behandling som passer deg best, har vi gratis uforpliktende konultasjon hos kosmetisk sykepleier, verdi 500,-


Effekt

Effektens varigheten fra behandlingen vil variere fra person til person avhengig av alder, biologi og hvor godt man tar vare på egen hud. Resultat som fukt og glød i huden har en lengre varighet enn resultatet på porene. Den maksimale effekten kan oppleves opp til 14 dager etter behandling. Vi anbefaler å gjenta behandlingen hver 4-6 måned for å opprettholde resultatet.


Aquagold er en godt gjennomprøvd behandling, og vært en stor favoritt i mange land. Blant annet har mange store stjerner i Hollywood satt sin elsk på Aqua Gold i en årrekke, blant annet Kim Kardashian.

det vil uansett viktig å merke seg at det alltid være induviduelle forskjeller, da vi arbeider på et levende materiale. Hvor på genetikk, livsstil, arv og mljø samt indre og ytre påvrikninger har stor betyning for sluttresultatet.


Behandlingen

Vi dobbelt renser huden, før vi benytter en ampull hvorpå vi stempler ned vitaminer/hyaluronsyre ned i huden på 0,66 mm dybde og infuseres i det øverste hudlaget ved hjelp av 20 nanotynne, hule, gullbelagte nåler. Vi avslutter med maske, serum samt krem.


Behandlingen er en ren hudbehandling laget for å gi huden glød og fukt. Den minsker porestørrelsen og forbedrer hudstrukturen samt gir en “plumping-effekt”. Behandlingen vil ikke påvirke mimikken. behandlingen tar ca 45 minutter.


Varighet

Effektens varigheten fra behandlingen vil variere fra person til person avhengig av alder, biologi og hvor godt man tar vare på egen hud. Resultat som fukt og glød i huden har en lengre varighet enn resultatet på porene. Den maksimale effekten kan oppleves opp til 14 dager etter behandling. Vi anbefaler å gjenta behandlingen hver 3- 4 måned for å opprettholde resultatet.


Sprøyteskrekk?

Mange lider av sprøyteskrekk og vegrer seg for å utføre behandlinger på grunn av dette. Våre sykepleiere har lang erfaring med pasienter med sprøyteskrekk og har hjulpet mange mennesker ikke bare med utseendet, men også med skrekken. Ta gjerne kontakt dersom du har spørsmål til hvordan vi kan hjelpe deg.AUQA GOLD PRISLISTE

(Hver 5. beh. 50% Rabatt)Aquagold (Cocktail med vitaminer og hyaluronsyre)

3000,-


Aquagold med muskelavslappende injeksjoner

(Cocktail med btx, vitaminer og hyaluronsyre)

4000,-


Aquagold inkludert 1 område med muskelavslappende injeksjoner

(Cocktail med btx, vitaminer og hyaluronsyre. I tillegg kan du velge 1 område for btx injeksjon. Eksempel smilerynker, sinnarynke eller panne.) 

5500,-
Usikker på hva som passer for deg og dine behov? Husk at vi tilbyr gratis konsultasjon hos kosmetisk sykepleier!FØLG OSS PÅ INSTAGRAM?


@PUSTEROMHUDPLEIE


ÅPNINGSTIDER


Avd Blomster Allè


Man-fre: 10-16

Lørdag Stengt

(utvidet åpingstider 

etter avtale/booking)


Avd Coverbrandsstore


Man-ons: 10-18

Torsdag: 10-19

Fre-Lør: 10:18


BESØKSADRESSE


Avd Blomster Allè


Rådhusgata 39 A

4614 Kristiansand


Avd Coverbrandsstore

Gyldenløves gate 5

4611 Kristiansand 

KONTAKT


Telefon:


+47 21 45 69 70


Epost:


kontakt@pusteromhudpleie.noVi tilbyr alt fra Bryn, Vipper, Fotpleie, Powder Brows, PMU, Microblading, Shellac, Gelè Negler, Vippeextensions, Massasje, Voks, Kosmetisk Sykepleier, Brynslaminering, Vippeløft, Klassiske Ansiktsbehandlinger til Holistisk Hudpleie med Hjerte Chakra.  

Posebyen i Kristiansand, Velkommen til oss!© 2021 PUSTEROM HUDPLEIE AS | Org nr. 926 848 070 | Pusterom Hudpleie