BELKYRA

BELKYRA / FETTFJERNING UTEN KIRURGI

 

Legemiddelet vi benytter inneholder virkestoffet deoksykolsyre. Deoksykolsyre produseres naturlig i kroppen din og hjelper til med fordøyelsen av fett. Stoffet kan brukes hos voksne til å fjerne uønsket fett under haken og utføres ved hjelp av

små injeksjoner.

Dobbelthaker kan ha mange årsaker, som aldring, genetikk eller vektøkning, og det kan være vanskelig å slanke eller trene den bort.

Vi bruker det første godkjente legemiddelet for å ødelegge fettcellene under haken, noe som ofte gir en mer markert profil. Legemiddelet inneholder virkestoffet deoksykolsyre. Deoksykolsyre produseres naturlig i kroppen for å lette nedbrytningen av fett.

Hele prosessen tar mellom 15-20 minutter og innebærer ingen kirurgi.

Med injeksjoner av legemiddelet med deoksykolsyre kan dobbelthaken gradvis reduseres og slik forbedre utseendet på hakeprofilen. Injeksjoner mot dobbelthake ødelegger fettcellene, mens fettsuging fjerner dem. Å fjerne dobbelthake uten kirurgi er et godt alternativ så lenge man ikke forventer tydelige resultater innen kort tid.


Fordeler med injeksjoner mot dobbelthake

  • Effektiv metode for å fjerne fett uten kirurgi
  • Deoksykolsyre er et naturlig stoff
  • Resultatet er permanent, fettcellene forblir ødelagteUlemper med injeksjoner mot dobbelthake

  • Man trenger gjerne 2-4 behandlinger
  • Man blir relativt hoven i noen dager etter
  • Antall injeksjoner er avhengig av fettmengde under haken

PUSTEROM HUDPLEIE

vår visjon er å skape et naturlig og vakkert resultat, som står i harmoni med kundens forventninger og personlige skjønnhetstrekk.Gratis Konsultasjon

Vår visjon er å skape et naturlig og vakkert resultat, som står i harmoni med kundens forventninger og personlige skjønnhetstrekk. Behandlingene som vi utfører skreddersys til hver enkelt pasients behov, utgangspunkt og ønsker. Er du usikker på hvilken behandling som passer deg best, har vi gratis uforpliktende konultasjon hos kosmetisk sykepleier, verdi 500,-


Før Behandling

Før behandlingen vi kosmetisk sykepleier forta en konsultasjon hvor man kartlegger ønsket behandlingen. Pasienten vil så få påført bedøvelsekrem på området som skal behandles for å gjøre behandlingen mer komfortabel.  Området vil bli renset for unngå infeksjoner.


Behandlingen

Kosmetisk sykepleier injiserer små mengder av stoffet på flere steder i området som skal behandles. Hvor mye legemiddel med deoksykolsyre du får og hvor mange runder med injeksjoner som trengs er avhengig av hvor mye fett det erpå behandlingsområdet. Behandlingen tar ca 15-20 minutter å gjennomføre. Pasienten kan føle små stikk under behandlingen som for enkelte kan føles ubehagelig. For å redusere denne følelsen kan vi bedøve området med bedøvelsekrem.


Bivirkning

Som med andre injeksjonsbehandlinger kan du oppleve bivirkninger av legemiddel med deoksykolsyre. Rett etter at injeksjonene er satt kan man oppleve smerte, hevelse/væskeansamling, blåmerker eller redusert følelse under haken.

Disse bivirkningene er vanligvis forbigående og forsvinner av seg selv. Bivirkningene er vanligvis størst etter første gang og blir mindre og mindre for hver gang.


Varighet

De fleste som tar injeksjoner mot dobbelthake opplever en synlig forbedring av hakeprofilen etter to til fire behandlinger og opptil seks ganger for å oppnå et optimalt resultat.  Tidsintervallet mellom hver gang skal alltid være minst 4 uker. Når det ønskede resultatet er oppnådd, kreves det ingen nye runder med injeksjoner.


Sprøyteskrekk?

Mange lider av sprøyteskrekk og vegrer seg for å utføre behandlinger på grunn av dette. Våre sykepleiere har lang erfaring med pasienter med sprøyteskrekk og har hjulpet mange mennesker ikke bare med utseendet, men også med skrekken. Ta gjerne kontakt dersom du har spørsmål til hvordan vi kan hjelpe deg.BELKYRA INJEKSJONER PRISLISTE


Hake 

3500,-


Mage

4000,-


Hofter 

4000,-


Underarmer

4000,-


Innside lår

4000,-


Bakside lår

4000,-


Bh/armhule

4000,-


Andre områder

4000,-Usikker på hva som passer for deg og dine behov? Husk at vi tilbyr gratis konsultasjon hos kosmetisk sykepleier!FØLG OSS PÅ INSTAGRAM?


@PUSTEROMHUDPLEIE


ÅPNINGSTIDER


Avd Blomster Allè


Man-fre: 10-16

Lørdag Stengt

(utvidet åpingstider 

etter avtale/booking)


Avd Coverbrandsstore


Man-ons: 10-18

Torsdag: 10-19

Fre-Lør: 10:18


BESØKSADRESSE


Avd Blomster Allè


Rådhusgata 39 A

4614 Kristiansand


Avd Coverbrandsstore

Gyldenløves gate 5

4611 Kristiansand 

KONTAKT


Telefon:


+47 21 45 69 70


Epost:


kontakt@pusteromhudpleie.noVi tilbyr alt fra Bryn, Vipper, Fotpleie, Powder Brows, PMU, Microblading, Shellac, Gelè Negler, Vippeextensions, Massasje, Voks, Kosmetisk Sykepleier, Brynslaminering, Vippeløft, Klassiske Ansiktsbehandlinger til Holistisk Hudpleie med Hjerte Chakra.  

Posebyen i Kristiansand, Velkommen til oss!© 2021 PUSTEROM HUDPLEIE AS | Org nr. 926 848 070 | Pusterom Hudpleie