BTX

MUSKELAVSLAPPENDE INNJEKSJONER


Medisinsk rynkebehandling er injeksjoner som blokkerer nerveimpulser fra de små ansiktsmusklene som forårsaker linjer og rynker. Dette hindrer musklene til å trekke seg sammen, noe som gir glattere hud og redusere fine linjer. Muskler som ikke blir injisert med toksiner vil fungere som vanlig.

Hver gang du ler, blir sint, konsentrerer deg eller blir opprørt, spennes ansiktsmuskulaturen og dannerrynker og linjer i ansiktet. Med alderen reduseres hudens elastisitet, noe som medfører at linjene blir mer synlige uavhengig om man spenner ansiktsmusklene. Legemiddelet man bruker i medisinsk rynkebehandling er en svært uttynnet utgave av en nervegift.

For et helhetlig resultat er det vanlig å kombinere medisinsk rynkebehandling med filler. Det første motvirker rynker eller linjer som dannes av muskulære sammentrekninger i ansiktet, og fillers komplimenterer med å gi volum, glatte ut rynker og fine linjer og anvendes der medisinsk rynkebehandling ikke egner seg.Hva behandles med BXT?


Kosmetisk:

  • Panne
  • Sinnarynker
  • Rundt munn og øyne
  • Nese


Medisinsk:

  • Migrene
  • Svette i hender, armhuler eller lignende
  • Muskelsmerter
  • Tanngnissing

PUSTEROM HUDPLEIE

vår visjon er å skape et naturlig og vakkert resultat, som står i harmoni med kundens forventninger og personlige skjønnhetstrekk.Gratis Konsultasjon

Vår visjon er å skape et naturlig og vakkert resultat, som står i harmoni med kundens forventninger og personlige skjønnhetstrekk. Behandlingene som vi utfører skreddersys til hver enkelt pasients behov, utgangspunkt og ønsker. Er du usikker på hvilken behandling som passer deg best, har vi gratis uforpliktende konultasjon hos Kosmetisk Sykepleier, verdi 500,-


Resept 

BTX er et reseptbelagt legemiddel. For at vi skal kunne utføre BTX på deg som kunde, må vi få utskrevet en personlig resept, egenerklæring samt godkjennelse fra vår ansvarlige lege. Dette gjøres elektronisk.

Reseptgebyret er på kr 299,- og dette betales direkte til Dr Ove Bjerkan på skjemaet du for tilsendt. Vi trekker midlertidig fra summen 299,- på din neste BTX behandling hos oss innen 6 mnd. 

Dette er et påkrevd tiltak for å kunne gi deg som kunde den sikkerheten og tryggheten som du fortjener og har krav på.


Behandlingen

Etter at området er bedøvet vil Kosmetisk sykepleier sprøyte små doser med Botox inn i musklene under huden. Behandlingen tar ca 10-15 minutter å gjennomføre. Pasienten kan føle små stikk under behandlingen, som for enkelte kan føles ubehagelig. For å redusere denne følelsen bedøver vi området.


Etter Behandlingen

Etter behandlingen er det viktig å unngå hard fysisk aktivitet. Man skal også unngå å bøye seg i 5-6 timer etter behandlingen da Botoxen kan forflytte seg.


Resultater

Du kan observere at huden glattes ut og rynkene blir mindre synlige. Botox lammer bare de spesifikke musklene som er blitt behandlet ved riktig injeksjonteknikk. Det er dine dynamiske eller muskelavhengige rynker som blir påvirket..

 

De endelige resultatene er ofte synlige etter 3-7 dager, men det kan gå 2-3 uker før du kan se full effekt av behandlingen. Effektene av Botox varer i 3-4 måneder og innsprøytingene må gjentas flere ganger i året. Den rynkefrie effekten har også en tendens til å vare lenger dersom du får flere behandlinger, dette er fordi musklene blir tynnere av inaktivitet.

 

Det er svært vanskelig å forutse nøyaktig hvordan behandlingen vil fungere på hver enkelt pasient. Bivirkninger og sideeffekter etter Botulinum toxin er uvanlige. Av og til kan pasienter som har fått Botox i pannen oppleve at øyelokkene og øyebrynene henger litt ned. Dette går bort når effekten av Botxen avtar, tilstanden varer altså like lenge som den ønskede effekten. Dobbeltsyn og uklart syn opptrer i sjeldne tilfeller, hvis dette inntreffer bør du kontakte lege.


Bivirkninger 

Som ved alle kometiske injeksjoner kan det også oppstå bivirkninger.  Og den vanligste bivirkingen er blåmerker etter innstikk,

Dette er en helt normal bivirking, og vanskelig å forhindre/forutsi på forhånd. Og en bivirking som er forbigående. Du kan imidlertid selv senke risikoen for blåmerke ved å unngå kofein/alkohol 24 timer før en kosmetisk behandling, unngå saltholdig mat, samt unngå hard trening, og basstue samme dag etter injeksjoner. Det er også normal med hevelse og moderat til liten smerte ved innstikkstedet det første døgnet. 


Sprøyteskrekk?

Mange lider av sprøyteskrekk og vegrer seg for å utføre behandlinger på grunn av dette. Våre sykepleiere har lang erfaring med pasienter med sprøyteskrekk og har hjulpet mange mennesker ikke bare med utseendet, men også med skrekken. Ta gjerne kontakt dersom du har spørsmål til hvordan vi kan hjelpe deg.MUSKELAVSLAPPENDE INJEKSJONER PRISLISTE

(F.eks. uønsket linjer, sinnarynke eller panne)


Resept BTX varrighet 12 mnd

299,-


1 område

1990,-


2 områder 

2990,-


3 områder

3990,-


Leppeløft

1100,-


Brynsløft

1100,-


Løft av munnvirker

1100,-


Migrene Behandling

4900,-


Svettebehandling - Armhuler

4900,-


Svettebehandling - Hender

6000,-


Svettebehandling - Føtter

7000,-


Uønsket Linjer rundt overleppe

1200,-


Tanngnissing 

3500,-


Usikker på hva som passer for deg og dine behov? Husk at vi tilbyr gratis konsultasjon hos kosmetisk sykepleier!SPMØRSMÅL OG SVAR


Resultat av Btx?

Det tar ca 2-7 dager før virkningen begynner å vise, hos noen vil det ta 14 dager før effekt.

Restultatet er på sitt “strammeste på dag 28.


Resept på Btx?

BTX er et reseptbelagt legemiddel. For at vi skal kunne utføre BTX på deg som kunde, må vi få utskrevet en personlig resept, egenerklæring samt godkjennelse fra vår ansvarlige lege. Dette gjøres elektronisk.

Reseptgebyret er på kr 299,- , og dette betales direkte til Dr Ove Bjerkan på skjemaet du for tilsendt. Vi trekker midlertidig fra summen 299,- på din neste kosmetiske behandling hos oss. 

Dette er et påkrevd tiltak for å kunne gi deg som kunde den sikkerheten og tryggheten som du fortjener og har krav på.


Hva er Btx?

Botox (BotuliumToxin) er et muskelavslappende middel som brukes til behandling av en rekke tilstander i kroppen. Det inneholder virkestoffet botulinumtoksin type A og injiseres i enten musklene, blæreveggen eller i huden. Det virker ved å delvis blokkere nerveimpulsene til de musklene som er blitt injisert og redusere for kraftige sammentrekninger i disse musklene. Botox kan brukes både på et kosmetisk og helsefremmende grunnlag.Bivirkninger med Btx?

Som ved alle kometiske injeksjoner kan det også oppstå bivirkninger.  Og den vanligste bivirkingen er blåmerker etter innstikk,Dette er en helt normal bivirking, og vanskelig å forhindre/forutsi på forhånd. Og en bivirking som er forbigående. Du kan imidlertid selv senke risikoen for blåmerke ved å unngå kofein/alkohol 24 timer før en kosmetisk behandling, unngå saltholdig mat, samt unngå hard trening, og badstue samme dag som behandlingen. Det er også normalt med hevelse og moderat til liten smerte ved innstikkstedet det første døgnet.. Kan medisinsk rynkebehandling kombineres med fillere?

For et helhetlig resultat er det vanlig å kombinere medisinsk rynkebehandling med filler. Det første motvirker rynker eller linjer som dannes av muskulære sammentrekninger i ansiktet, og fillers komplimenterer med å gi volum, glatte ut rynker og fine linjer og anvendes der medisinsk rynkebehandling ikke egner seg.

Har man rynker eller furer i ansiktet som har kommet på grunn av at man har mistet volum i ansiktet eller at huden har mistet elastisitet, som for eksempel linjene fra nesen og ned mot munnvikene(nasolabialfurene) vil filler eller fettransplantasjon være mer effektivt.
FØLG OSS PÅ INSTAGRAM?


@PUSTEROMHUDPLEIE


ÅPNINGSTIDER


Avd Blomster Allè


Man-fre: 10-16

Lørdag Stengt

(utvidet åpingstider 

etter avtale/booking)


Avd Coverbrandsstore


Man-ons: 10-18

Torsdag: 10-19

Fre-Lør: 10:18


BESØKSADRESSE


Avd Blomster Allè


Rådhusgata 39 A

4614 Kristiansand


Avd Coverbrandsstore

Gyldenløves gate 5

4611 Kristiansand 

KONTAKT


Telefon:


+47 21 45 69 70


Epost:


kontakt@pusteromhudpleie.noVi tilbyr alt fra Bryn, Vipper, Fotpleie, Powder Brows, PMU, Microblading, Shellac, Gelè Negler, Vippeextensions, Massasje, Voks, Kosmetisk Sykepleier, Brynslaminering, Vippeløft, Klassiske Ansiktsbehandlinger til Holistisk Hudpleie med Hjerte Chakra.  

Posebyen i Kristiansand, Velkommen til oss!© 2021 PUSTEROM HUDPLEIE AS | Org nr. 926 848 070 | Pusterom Hudpleie