FILLER

FILLER

 

Filler brukes for å øke hudens elastisitet, redusere rynker, linjer og gjenopprette volum i lepper og ansikt. Vi benytter forskjellige typer fillere som inneholder Hyaluronsyre som er en viktig bestanddel av grunnsubstansen i bindevevet.  Hyaluronsyre  har som oppgave å støtte kollagenfibre og strukturproteiner som gir deg et naturlig utseende.

Hyaluronsyre påvirker hudens elastisitet og gir huden en glattere overflatestruktur. Unge mennesker har normalt mer produksjon av dette sukkerbaserte molekylet enn eldre mennesker. Produksjonen av hyaluronsyre avtar med alderen og det oppstår rynker og linjer. For den som ønsker å forsinke disse aldringens tegnene, kan vi hjelpe deg med å gi et tilskudd av hyaluronsyre til din hud.


Hva behandles med Filler?


  • Leppervolum
  • Leppekant
  • Kinn
  • Rynker
  • Fine linjer
  • Dype linjer
  • Utjevning
  • Volumtap
  • Mer definert kjeve/hakePUSTEROM HUDPLEIE

vår visjon er å skape et naturlig og vakkert resultat, som står i harmoni med kundens forventninger og personlige skjønnhetstrekk.Gratis Konsultasjon

Vår visjon er å skape et naturlig og vakkert resultat, som står i harmoni med kundens forventninger og personlige skjønnhetstrekk. Behandlingene som vi utfører skreddersys til hver enkelt pasients behov, utgangspunkt og ønsker. Er du usikker på hvilken behandling som passer deg best, har vi gratis uforpliktende konultasjon hos kosmetisk sykepleier, verdi 500,-


Før Behandling

Før behandlingen vi kosmetisk sykepleier forta en konsultasjon hvor man kartlegger ønsket behandlingen. Pasienten vil så få påført bedøvelsekrem på området som skal behandles for å gjøre behandlingen mer komfortabel.  Området vil bli renset for unngå infeksjoner.


Behandlingen

Etter at området er bedøvet vil kosmetisk sykepleier med små stikk fylle det behandlings området. Behandlingen tar ca 10-15 minutter å gjennomføre. Pasienten kan føle små stikk under behandlingen som for enkelte kan føles ubehagelig. For å redusere denne følelsen kan vi bedøve området med bedøvelsekrem.


Varighet

Varigheten varier fra person til person, da hver enkelt skiller ut produktet i ulik grad. Resultatene vil derfor variere fra 4 måneder og oppover. Aller korreksjoner innen 2 uker er gratis. Det er anbefalt å ha en oppfølgingbehandling 5-6 mnd etter første behandling avhengig av hvilket område som er behandlet.


Sprøyteskrekk?

Mange lider av sprøyteskrekk og vegrer seg for å utføre behandlinger på grunn av dette. Våre sykepleiere har lang erfaring med pasienter med sprøyteskrekk og har hjulpet mange mennesker ikke bare med utseendet, men også med skrekken. Ta gjerne kontakt dersom du har spørsmål til hvordan vi kan hjelpe deg.FILLER INJEKSJONER PRISLISTE

(F.eks. lepper, kinnben eller hake)


Filler 0,5 ml

1500,-


Filler 0,7 ml 

1900,-


Filler 1 ml

 2500,-


Minilift Filler 3 ml 

6990,-


Tear trough (filler under øynene)

 3990,-


Hylase (fjerning av gammel filler)

1000,-


Konsultasjon hos kosmetisk sykepleier 

GratisUsikker på hva som passer for deg og dine behov? Husk at vi tilbyr gratis konsultasjon hos kosmetisk sykepleier!FØLG OSS PÅ INSTAGRAM?


@PUSTEROMHUDPLEIE


ÅPNINGSTIDER


Avd Blomster Allè


Man-fre: 10-16

Lørdag Stengt

(utvidet åpingstider 

etter avtale/booking)


Avd Coverbrandsstore


Man-ons: 10-18

Torsdag: 10-19

Fre-Lør: 10:18


BESØKSADRESSE


Avd Blomster Allè


Rådhusgata 39 A

4614 Kristiansand


Avd Coverbrandsstore

Gyldenløves gate 5

4611 Kristiansand 

KONTAKT


Telefon:


+47 21 45 69 70


Epost:


kontakt@pusteromhudpleie.noVi tilbyr alt fra Bryn, Vipper, Fotpleie, Powder Brows, PMU, Microblading, Shellac, Gelè Negler, Vippeextensions, Massasje, Voks, Kosmetisk Sykepleier, Brynslaminering, Vippeløft, Klassiske Ansiktsbehandlinger til Holistisk Hudpleie med Hjerte Chakra.  

Posebyen i Kristiansand, Velkommen til oss!© 2021 PUSTEROM HUDPLEIE AS | Org nr. 926 848 070 | Pusterom Hudpleie