SKINBOOSTER


 SKINBOOSTER (Hver 5. beh. 50% Rabatt)


Skinbooster er en unik behandling som gjenfukter huden på dypet, forbedrer hudens kvalitet og gir en naturlig glød.

Hyaluronsyre er et sukkermolekyl som finnes i alle levende organismer og som har den unike egenskapen at det binder vann. Restylane Skinbooster består av en spesielt utformet hyaluronsyre som forblir lenge i huden, i motsetning til kroppens egen hyaluronsyre.


 

Profhilo kan brukes for å behandle:

 • Fukt og glød til ansikt, hals eller bryst
 • Lett oppstramming og bedre spenst
 • Lett rynkereduksjon
 • Generell forbedring av hudkvalitet
 • Aknearr


.

 

Hvilket resultat kan man forvente?

Effekten av Restylane Skinbooster er påvist og dokumentert i flere publiserte kliniske studier. Noe effekt oppleves allerede etter første behandling, men det er etter en grunnleggende 3-behandlingskur at signifikante forbedringer av hudens elastisitet og struktur kan ses.

Restylane Skinbooster gjenskaper ikke bare fukt og balanse i huden, den gir også huden mulighet til langsomt å styrkes og bli fastere.

 

Anbefalte behandlingsområder:

 • Ansikt
 • Lepper
 • Hals
 • Hender
 • Armer
 • Akne arr
 • Kne
 • Arm

 

Vi behandler ikke gravide eller ammende. 

 


PUSTEROM HUDPLEIE

vår visjon er å skape et naturlig og vakkert resultat, som står i harmoni med kundens forventninger og personlige skjønnhetstrekk.Gratis Konsultasjon

Vår visjon er å skape et naturlig og vakkert resultat, som står i harmoni med kundens forventninger og personlige skjønnhetstrekk. Behandlingene som vi utfører skreddersys til hver enkelt pasients behov, utgangspunkt og ønsker. Er du usikker på hvilken behandling som passer deg best, har vi gratis uforpliktende konultasjon hos Kosmetisk Sykepleier, verdi 500,-


Profhilo VS Skinbooster?

Dersom du har mindre rynker og linjer, tørr hud eller acnearr og trenger litt volum, velger du Restylane Skinbooster. Det gir fukt, lett volum og gir en gradvis nydannelse av kollagen, som igjen fører til reduksjon av linjer, bedre hudkvalitet, hudstruktur og reduksjon av arr.  Profhilo gir masse fukt og sørger for at alle de naturlige prosessene i huden fungerer optimalt, dette gir en bedre hudstruktur og en lett oppstramming av huden i ansiktet uten at det gir volum


Bivirkninger 

Som ved alle kometiske injeksjoner kan det også oppstå bivirkninger.  Og den vanligste bivirkingen er blåmerker etter innstikk,

Dette er en helt normal bivirking, og vanskelig å forhindre/forutsi på forhånd. Og en bivirking som er forbigående. Du kan imidlertid selv senke risikoen for blåmerke ved å unngå kofein/alkohol 24 timer før en kosmetisk behandling, unngå saltholdig mat, samt unngå hard trening, og basstue samme dag etter injeksjoner. Det er også normal med hevelse og moderat til liten smerte ved innstikkstedet det første døgnet. 


Sprøyteskrekk?

Mange lider av sprøyteskrekk og vegrer seg for å utføre behandlinger på grunn av dette. Våre sykepleiere har lang erfaring med pasienter med sprøyteskrekk og har hjulpet mange mennesker ikke bare med utseendet, men også med skrekken. Ta gjerne kontakt dersom du har spørsmål til hvordan vi kan hjelpe deg.


SPMØRSMÅL OG SVAR
Hvordan foregår behandlingen?

Restylane Skinbooster injiseres i mikrodoser i huden der den binder vann og gir langvarig gjenfukting. Et typisk behandlingsprogram med Restylane Skinbooster består av tre behandlinger med to til fire ukers mellomrom.

Hvor mye man trenger varierer fra person til person


Bør behandlingen kombineres med andre behandlinger?

Restylane Skinbooster jobber med å forbedre hudens kvalitet innenfra. Våre hudprodukter øker effekten av injeksjonsbehandlinger og jobber på hudoverflaten. Vi anbefaler derfor alltid å kombinere hudpleie behandlingene. 

FØLG OSS PÅ INSTAGRAM?


@PUSTEROMHUDPLEIE


ÅPNINGSTIDER


Avd Blomster Allè


Man-fre: 10-16

Lørdag Stengt

(utvidet åpingstider 

etter avtale/booking)


Avd Coverbrandsstore


Man-ons: 10-18

Torsdag: 10-19

Fre-Lør: 10:18


BESØKSADRESSE


Avd Blomster Allè


Rådhusgata 39 A

4614 Kristiansand


Avd Coverbrandsstore

Gyldenløves gate 5

4611 Kristiansand 

KONTAKT


Telefon:


+47 21 45 69 70


Epost:


kontakt@pusteromhudpleie.noVi tilbyr alt fra Bryn, Vipper, Fotpleie, Powder Brows, PMU, Microblading, Shellac, Gelè Negler, Vippeextensions, Massasje, Voks, Kosmetisk Sykepleier, Brynslaminering, Vippeløft, Klassiske Ansiktsbehandlinger til Holistisk Hudpleie med Hjerte Chakra.  

Posebyen i Kristiansand, Velkommen til oss!© 2021 PUSTEROM HUDPLEIE AS | Org nr. 926 848 070 | Pusterom Hudpleie