BRYN & VIPPER

BRYN OG VIPPER


Øyenbryn og vipper er med på å ramme inn fjeset vårt, vi skaper dynamikk, og spenning ved å markere og lage kontraster i ansiktet. En fin huskeregel er å alltid nappe litt mindre enn for mye. Du vil også få et bedre resultat hvis du har spart opp hår på forhånd av timen. Hvis det er første gang du kommer til oss, ønsker vi gjerne bryn som har blitt gjort minst mulig med. Spar heller ut brynene dine til første time, og napp minst mulig!
VIPPELØFT


vippeløftsteknikk løfter/bøyer dine egne vipper uten vippe-extensions. Effekten er perfekt for deg som har dårlig tid på morgenen, ønsker å se opplagt ut eller de som ønsker å se yngre ut! Vippene virker lengre og det åpner blikket. I tillegg får du farget vippene. Resultatet vil variere og avhenger av hvordan vippene dine er i utgangpunket.


Vippeløft varer alt fra 3 til 6 uker, og for de aller fleste 4 til 5 uker.


Vippeløft

 Inkludert farge av vipper

kr 790,-

 

Eksklusiv Vippeløft 

 Inkludert farge av vipper, og form farge av bryn, pluss øyemaske

kr 990,-NYHET - BRYNSLAMINERING (BROW LAMINATION)Bryn - Farge og form

  Form og farge vil bli tilpasset kundens ønske, vi bruker voks, og pinsett for å forme brynet. 

kr 430- 


Bryn - Farge og form + Voks Ansikt

Voks av hele fjeset inkuldert farge/form av bryn.

kr 699,-


Bryn - Farge og form med Masssasje

Bryn farge/form + 20min ekstra nakke/hodebunnmassasje

kr 599,-


 Bryn - Farge og form & Luksuriøs øyemaske

 Deilig og luksuriøs engangs øyemaske med masse fukt. Form og

farge vil bli tilpasset kundens ønske, vi bruker voks og

pinsett for å forme brynet. 

kr 530,- 


Bryn - Kun farge 

  Fargen legges og tilpasses kundens behov og ønske. 

kr 250,-


Bryn - Kun form 

  Formen tilpasses kundens behov og ønske. Vi bruker voks, øyenbrynskniv og pinsett for å forme brynet. 

kr 290,-Vipper - Kun farge 

  Farge av vipper,kom gjerne uten mascara. Behandlingen tar ca 20 minutter. 

kr 250,-


Bryn & Vipper- Form og farge

  Farging av vipper, samt form/farge av bryn. Perfekt å kombinere med en avslappende ansiktsbehandling. Ytterligere rabattert pakkepris ved ansiktsbehandling i tillegg. 

kr 350,- med ansiktsbehandling/ 550,- uten ansiktsbehandling


Bryn Styling

Form og farge vil bli tilpasset kundens ønske, vi bruker voks, og pinsett for å forme brynet. Bryet blir målt opp og justert for best mulig resultat med Browmapping teknikk, Utføres av brynsstylist. 

Kr 490,-


Bryn Styling + Vippefarge

Form og farge vil bli tilpasset kundens ønske, vi bruker voks, og pinsett for å forme brynet. Bryet blir målt opp og justert for best mulig resultat med Browmapping teknikk, Utføres av brynsstylist, samt vippefarge. 

kr590,-Bryn Styling & Luksuriøs Hyaluronsyre Øyemaske

Bryet blir målt opp, formet ,farget og justert for best mulig resultat med Browmapping teknikk, Utføres av brynsstylist. Under behandlingen legger vi på lukseriøse øyemaske med Hyaluronsyre som har en fuktighetsgivende effekt ved å tiltrekke og binde mer enn 1000 ganger sin vekt i vann. Masken reduserer hevelser under øynene, og kan hjelpe mot mørke ringer.

kr 590,-


Bryn Styling + 20min Nakke/ Hodebunnmassasje


Bryet blir målt opp, formet ,farget og justert for best mulig resultat, Utføres av brynsstylist. Under behandlingen gir vi deg en avslappende og avkoblende hodebunn og nakke massasje. Vi jobber med flere trykkpunkter, perfekt for deg som sliter med spenningshodepine eller vil unne deg det liile ekstra!En innovativ teknikk innen brynstyling som allerede er blitt veldig populær i hele verden.

Brynslaminering er i utgangspunktet en perm for brynene, da det gir dem en fast, fyldig form i en lengre periode.

Hvis du har hår gjennom hele brynet, men ikke fylden eller formen du ønsker deg, så kan brynslaminering veldig enkelt fikse det. Det er lite strev med det, det ser naturlig ut og du kan selv bestemme hvor fluffy du vil børste de opp fra dag til dag.

I stedet for krøller bruker vi en spesiell lotion, keratin og noen flere produkter slik at håret holder seg børstet og løftet oppover i omtrent fire til seks uker. Brynslaminering gir resultat av mer fyldige, velstelte bryn som er lette å style.

Hvis du synes at microblading høres litt for skremmende ut, kan brynslaminering kanskje være det perfekte kompromisset.

                                                   Bryns Laminering + Farge/forme bryn

Vi løfter og grer opp hårene dine med ulike perm produkter, og ved dette skape en illusjon om et tykkere , og mer vellformet bryn. Looken gir også et mer åpnet blikk som varer i flere uker. 

kr 890,-Bryns Laminering + Farge/forme bryn & vippefarge

Vi løfter og grer opp hårene dine med ulike perm produkter, og ved dette skape en illusjon om et tykkere , og mer vellformet bryn. Looken gir også et mer åpnet blikk som varer i flere uker.  Samt vippefarge.

kr 990,-