HJERTECHAKRA

HVA ER HOLISTISK HUDPLEIE?


Hoistisk betyr helhetlig/ hele mennesket. I holistisk hudpleie jobber vi med hele kroppen, ikke bare huden, for å skape sirkulasjon og flyt. Huden er det siste organet som får væske og næring, så det er vesentlig å støtte kroppens sirkulasjon slik at alt kommer frem dit det skal. Urenheter, slapphet og tørr, matt og gusten hud er alle symptomer på svekket sirkulasjon i kroppen. Blod og lymfesystemet er de viktigste systemene når vi sier “no flow, no glow”, og ved hjelp av holistisk hudpleie kan vi støtte disse prosessene. Ved hjelp av blant annet massasje og drenering vil huden få tilførsel av næringsstoffer og vil kunne kvitte seg med avfallsstoffer som hindrer glød

HJERTE CHAKRA


-Et felles mål om å finne indre ro!

HJERTE CHAKRA BEHANDLING


Utføres som en ansiktsbehandling, med tanke på hvordan kunden ligger. Vi jobber med ansikt, decolte og nakke/hodebunn. Vi tar ikke bort makeup i denne behandlingen, og det er urellevant om kunden har makeup på eller ikke.

I denne behandligen har vi fokus på det indre, ro, egenmedisjon og avspenninger.

 

Ved denne behandlingen ønsker vi her på Pusterom Hudpleie å tilby noe som går på tvers av flere behandlingsformer, Hvor hovedfokuset er på å komme i kontakt med deg selv.


Dette skal være en behandling du kan booke når du trenger en lite pause, enten du har små, store, mange eller få problemer i det daglige! Alle har godt av koble av fra alle andre kanaler, puste ut og nyte en stund i harmoni med seg selv. Denne behandlingen er utformet og laget av Louise Medaas Skogen, som har tatt inspirasjon fra tradisjonell Yoga, Mindfulness, og Sør-koreansk hudpleie, holistisk hudpleie samt Aroma-massasje. 


En behandling som går på å finne indre ro, med ulike massasjegrep i nakke, skuldre, hodebunn og ansikt. Vi jobber med Rosen Quarts rulle-steiner, Gua Sha steiner, eteriske oljer, økologiske essenser avslappende musikk og meditasjon/hvile -pakket inn i flere lag med myke tepper og varme i benken, samt en diffuser som fyller rommet med behagelige dufter med avslappende og lindrende egenskaper.

   

Vi avslutter alltid Hjerte Chakra ved at kunden er godt innpakket i tepper, med dempet lys de siste 10 minuttene alene, der kunden selv står for egenmeditasjon/hvie. Hjertechakra varer 35-40min, ønsker du litt lengre "hvile/meditasjon modus" skriv dette i notat på din bestilling.


Har du spørsmål om denne behandlingen, send oss gjerne en melding på Facebook eller mail. Dette har blitt vårt mest populære behandlingsform, og vi er den eneste salongen i landet som utfører dette. 

 GUA SHA

 Gua sha er en form for ansiktsmassasje hvor det brukes et flatt redskap av sten eller krystall for å stimulere lymfesystemet og blodsirkulasjonen, samt berolige spente muskler. Gua sha beveger stillestående lymfe vekk fra ansiktet, beriker musklene med friskt blod slik at huden kan motta hydrering og næringsstoffer igjen, samtidig som avfallsstoffene som forårsaker gustenhet og urenheter fjernes. Funn fra studier om hvorvidt et redskap kan øke blodsirkulasjon viser en vesentlig forskjell etter jevnlig behandling.

ROSEN QUARTS ANSIKTSRULLE


Rosenkvartsrulle i 100% ekte rosenkvarts, perfekt til ansiktsmaske.
Ved å massere ansiktet med en rosenkvartsrulle kan du stimulere blodsirkulasjonen, og løsne opp spenninger.  

Da rosenkvarts er naturlig kald vil den kjøle ned og berolige huden, den kan redusere hevelser samt løse spenninger i ansiktsmuskulaturen. Den runde og myke stenen massere effektivt inn essenser og serum dypere inn i huden, som gir en glød i huden!
 

APPELSIN

Appelsinolje vill har en kraftig sitrusduft som virker beroligende og oppløftende. Hjelper ved depresjoner og melankoli. Oljen stimulerer dessuten blodsirkulasjonen og er fin å bruke i massasjeblandinger ved stive og ømme muskler.

 

SITRON

Eterisk olje av sitron vil kunne lindre mange åndedrettsplager ved å bekjempe infeksjoner og bidra til å fjerne slim. Oljen kan da brukes til dampinhalasjon, eller i en massasjeblanding som gnis på halsen og brystet ved forkjølelse, influensa, bronkitt, halsbetennelse, bihulebetennelse og astma

 

BERGAMOTT

Avkjølende, forfriskende, oppkvikkende, beroligende, stressdempende, antidepressiv, og generelt styrkende. Bergamott er en avkjølende og forfriskende eterisk olje. Den virker hovedsakelig som et styrkemiddel på nervesystemet, siden den er oppkvikkende uten å være overstimulerende. Men bergamott virker også beroligende og kan derfor være et godt middel for nervene når man er stresset eller anspent. Duften virker oppløftende og naturlig balanserende og kan være til hjelp ved angst, depresjon og sorg. Oljen kan være fin å bruke ved spenningshodepine og når man er nedkjørt og utmattet etter konstant stress.

 

LAVNDEL

 Oljen er fremstilt av vanndampdestillasjon av blomster fra Lavandula officinalis. Virker forfriskende, avslappende og generelt velgjørende. Eteriske oljer fordamper lett.

Furunål

furuolje har en forfriskende duft og er tradisjonelt mye brukt i badstuer. Oljen er et godt middel til inhalasjon ved sår hals, bronkitt og tette bihuler. Brukt i massasjeblandinger virker oljen avslappende og lindrende ved stølhet og muskelsmerter.


(informasjon hentet fra urteapoteket)