HJERTECHAKRA

HJERTE CHAKRA BEHANDLING

 

 

Ved denne behandlingen ønsker vi her på Pusterom Hudpleie å tilby noe som går på tvers av flere behandlingsformer, Hvor hovedfokuset er på det indre, og ikke det ytre. Dette skal være en behandling du kan booke når du trenger en lite pause, enten du har små, store, mange eller få problemer i det daglige! Alle har godt av å komme i kontakt med seg selv, og koble av fra alle andre kanaler. Denne behandlingen er utformet og laget av Louise Medaas Skogen, som har tatt inspirasjon fra tradisjonell Yoga, Mindfulness, og Sørkoreansk hudpleie samt Aroma-massasje. 


En behandling som går på å finne indre ro, med ulike massasjegrep i nakke, skuldre, hodebunn og ansikt. Vi jobber med Rosen Quarts rulle-steiner, eteriske oljer, avslappende musikk og meditasjon/hvile -pakket inn i flere lag med myke tepper og varme i benken, og en diffuser som fyller rommet med behagelige eteriske dufter med avslappende og lindrende egenskaper.

   

Vi avslutter alltid Hjerte Chakra ved at kunden er godt innpakket i tepper, med dempet lys de siste 10 minuttene alene, der kunden selv står for egenmeditasjon/hvie. Hjertechakra varer 30-40min, ønsker du litt lengre "hvile/meditasjon modus" skriv dette i notat på din bestilling.


Har du spørsmål om denne behandlingen, send oss gjerne en melding på Facebook eller mail. Dette har blitt vårt mest populære behandlingsform, og vi er den eneste salongen i landet som utfører dette.  


"Å tenke er lett. Å handle etter sin tanke er det vanskeligste av alt"

-Goethe


Det fjerde Hjertechakraet & vår behandlingsform

 

  1. Utdeling av eteriske oljer. Ved oppmøte uten sminke anvender vi essenser og serum i ansiktet. 

  2. Face rolling med Quartz rose stein. Rose Quartz sies å responderer til hjerte-chakraen og er ansett som et av de mest helbredende steinene innen den indiske tradisjonelle yoga-læren. Den bidrar til å lette spenningen og stresset i kroppen, roer ned angst, fører til økt selv-kjærlighet, og gir ren og jevn hud.

  3. Aroma-massasje i ansikt, nakke og decolté. Avsluttes med Quartz Rose stein.
     
  4. Egen personlig meditasjon innpakket i tepper og varme fra stolen.

 

 

Dette er en behandling for deg som ønsker et pusterom. Det trenger ikke være mer komplisert enn det. Du som kunde bestemmer selv hvor dypt du ønsker å gå inn i selve behandlingen. Fokuset hele veien vil være å finne roen, la skuldrene senke seg og ta tilbake pusten. Har du drevet med mindfulness eller yoga er dette en bonus, men ikke et krav.

Eteriske oljer som blir brukt i Hjerte Chakra behandling, og effekten bak;


 

Appelsin:

Appelsinolje vill har en kraftig sitrusduft som virker beroligende og oppløftende. Hjelper ved depresjoner og melankoli. Oljen stimulerer dessuten blodsirkulasjonen og er fin å bruke i massasjeblandinger ved stive og ømme muskler.

 

Sitron:

Eterisk olje av sitron vil kunne lindre mange åndedrettsplager ved å bekjempe infeksjoner og bidra til å fjerne slim. Oljen kan da brukes til dampinhalasjon, eller i en massasjeblanding som gnis på halsen og brystet ved forkjølelse, influensa, bronkitt, halsbetennelse, bihulebetennelse og astma

 

Bergamott:

Avkjølende, forfriskende, oppkvikkende, beroligende, stressdempende, antidepressiv, og generelt styrkende. Bergamott er en avkjølende og forfriskende eterisk olje. Den virker hovedsakelig som et styrkemiddel på nervesystemet, siden den er oppkvikkende uten å være overstimulerende. Men bergamott virker også beroligende og kan derfor være et godt middel for nervene når man er stresset eller anspent. Duften virker oppløftende og naturlig balanserende og kan være til hjelp ved angst, depresjon og sorg. Oljen kan være fin å bruke ved spenningshodepine og når man er nedkjørt og utmattet etter konstant stress.

 

Lavendel

 Oljen er fremstilt av vanndampdestillasjon av blomster fra Lavandula officinalis. Virker forfriskende, avslappende og generelt velgjørende. Eteriske oljer fordamper lett.

Furunål

furuolje har en forfriskende duft og er tradisjonelt mye brukt i badstuer. Oljen er et godt middel til inhalasjon ved sår hals, bronkitt og tette bihuler. Brukt i massasjeblandinger virker oljen avslappende og lindrende ved stølhet og muskelsmerter.


(informasjon hentet fra urteapoteket)

PUSTEROM

HUDPLEIE


Alle trenger å slappe av litt i rolige omgivelser, hvor kun velvære står i sentrum.

Velkommen til oss på Pusterom Hudpleie.

Siste nytt


Masse nye nyheter som skjer nå i 2020, vi har fått inn A-syrer og urte-peel! Vi gleder oss masse!

1 januar 2020


Hjerte Chakra har inntatt pusterom, som eneste salong som tilbyr denne litt aternative behandlingsformen. velkommen til oss

12 desember 2019

Kontakt oss


Posebygården, 

Kristian IV gate 67

INNGANG I HOLBERGS GATE

(150m fra fylkeshuset)

pusteromhudpleie@gmail.com

Tlf: 926 55 877