HUDPLEIE

HUDPLEIE BEHANDLING

HVILKEN HUDPLEIE BEHANDLING

SKAL DU VELGE?Vi har mange ulike typer hudpleie behandlinger å velge mellom, alt fra klassisk hudpleie til A-syrer og fruktsyre. Uannsett vil du alltid være godt tatt vare på, med en hudpleier som brenner for faget sitt og ønsker deg og din hud det beste. Vi anbefaler å  gå til hudpleie hver 4-6 uke for optimalt resultat. Våre hudpleie terapauter skreddersyr gjerne et personlig hudpleieprogram for deg og din hudtype. 


SØR-KOREANSK HUDPLEIE


Ekskusiv K-beauty/ Sør-koreansk hudpleie, med det beste fra naturen. Dobbelrens, serum og essenser, her er det mange steg og det elsker vi!


SØR-KOREANSK ANSIKTSBEHANDLING

K-Beauty


Bruk av hudpleie i Sør-Korea kan spores flere hundre år tilbake i tid, hvor de brukte planter, urter og mat til å behandle og fukte huden. I dag ligger Sør-Korea langt foran resten av verden i utviklingen av innovativ økologisk hudpleie, og det er i dag et av landets viktigste eksportområder. Koreansk hudpleie har gjennom generasjoner fokusert på naturlige og skånsomme ingredienser hentet fra naturen. Våre produkter er håndplukkede fra ledende merker innen koreansk innovativ hudpleie. Alle hudpleiebehandlinger blir skreddersydd etter kundens ønske.

Utklemming/fjerning av milier utføres selvsagt kosnadsfritt i alle ansiktsbehandling, gi en lyd om ønsker/behov under timen, eller skriv det inn på notat i bookingen din Stjerneskudd Ansiktsbehandling

Dette er en effektiv " Lunsj" Ansiktsbehandling, for deg med liten tid. Rask målrettet behandling, men med mye energi, akkurat som et stjerneskudd!

Vi skreddersyr behandlingen etter kundens hudtilstand/hudtype. Rens, skrubb eller maske, avsluttes med serum og lett massasje ved innsmøring av ansiktskrem. 

30 min | 490,-
Havets Hjerte Ansiktsbehandling

Sør-korea er dominert av store fjellkjeder, dype skoger, grønne åser og vakre sandkledde strender. Dette er en smakebit av hva en Sør-Koresk hudpleiebehandling har å by på! Håndplukket fra den Sør-koreanske naturen.

Vi skreddersyr behandlingen etter kundens hudtilstand/hudtype. Rens, skrubb, mistbad, utklemming ved behov, samt maske, massasje på nakke skuldre og decoltè. Avsluttes med essenser,serum og krem. 

45 min | 690,-


 

Honning Dronning Ansiktsbehandling (Bestselger)

Naturlig honning rett fra Jiri fjellet, propolisekstrakt som gir huden elastisitet, glød og næring. Perfekt for deg som ønsker en dyp og luksuriøs pleie for tørr eller moden hud! Resultatet blir en sunnere glød, jevnere hudtone, mindre linjer og en babymyk og hydrert hud som varer lengre.


Vi starter med dobbelt rens, vannbasert, oljerens pluss toner. Etterfulgt av en hudanalyse, videre går valget mellom en kjemisk eller fysisk peeling/skrubb. Utklemmening ved behov, samt mistbad, smørbar honning maske, og tøymaske over med beroligende lavendel ekstrakter i. Verktøy som Rosen Quarts ansiktsruller vil bli brukt. 

Avsluttes med decolté og ansiktsmassasje, etterfulgt av essenser, serum, øyekrem, mist og ansiktskrem. 

60 min | 890,-Skog og Fossefall Ansiktsbehandling

Denne behandlingen er basert på blader og bladvann fra vitamintrærne i Taebaek-fjellene og økologisk burrot. Bladene fra vitamintrærene har et høyt innhold av C-vitamin, proteiner, aminosyrer, mineraler og kalsium som styrker hudens egen barriere, balanserer talgproduksjonen og øker hudens egenskap til å helbrede seg selv. Perfekt for deg som ønsker en mykere og klarere hud, mindre nupper i huden, sunnere glød, mindre synlige porer, demper rødhet, luksuriøs og beroligende behandling for en fet til kombinert hud.


Vi starter med dobbelt rens, vannbasert, oljerens pluss toner. Etterfulgt av en hudanalyse, videre går valget mellom en kjemisk eller fysisk peeling/skrubb. Utklemmening ved behov, samt mistbad, smørbar burot maske, og tøymaske over med beroligende japansk peppermynte ekstrakter i. Verktøy som Rosen Quarts ansiktsruller vil bli brukt. 

Avsluttes med decolté og ansiktsmassasje, etterfulgt av essenser, serum, øyekrem, mist og ansiktskrem. 

60 min | 890,-Naturens Hemmelighet Ansiktsbehandling

Dette er en svært eksklusiv Spa ansiktsbehandling av ypperste kvalitet innen K-Beauty.

Hudpleier skreddersyr en Sør-koreansk ansiktsbehandling for akkurat din hudtype/hudtilstand, hvor vi deler inn ansiktet/decoltè inn i flere hudsoner med ulike masker/serum/essenser der etter.

Rens i flere omganger, skrubb, mist bad, utklemming av hudorm/urenheter, diamantslip, ansiktsmasker,øyemaske, lippemaske, dampbad, essenser, flere ulike serum, dagkrem, øyekrem, og massasje av nakke, decoltè og ansikt/hodebunn.Verktøy som Rosen Quarts ansiktsruller vil bli brukt. 

Ønsker du det beste for huden din, og har en forkjærlighet for koreansk hudpleie er dette behandlingen for deg.

90 min | 1890,-


 «Det er aldri for tidlig å starte med forebyggende hudpleie»


I Sør-Koreansk hudpleie er fokuset hele veien å forebygge før problemene oppstår, fremfor å vente til det har utviklet seg til større utfordringer. Å gjøre preventive tiltak fremfor å skulle reversere aldringstegn i etterkant, er en stor del av den koreanske hudpleiefilosofien.

KLASSISK HUDPLEIE


Klassisk Hudpleie med det beste fra naturen og vitenskapen. VI bruker Bioline, som er et veletablert og svært eksusivt hudpleie merke fra Nord Italia. 

 BIOLINE KLASSISK HUDPLEIEBioline som er en luksuriøs hudpleieserie fra Trento i Italia av høyeste kvalitet.Visjonen er å skape framtidens hudpleie som raskt og effektivt viser resultater. De er sikker i bruk, effektive og inneholder bare naturlige dufter og fargeemner.

De benytter seg av det siste innen bioteknologisk forskning for å foredle og forbedre de aktive ingrediensene som naturen har å by på.Bioline-Lunsj Ansiktsbehandling

En rask Lunsj Ansiktsbehandling, for deg med liten tid, men med ønske om en enkel og effektiv ansiktsbehandling. Rens, toner, skrubb eller maske,  serum og lett masssje med

ansiktskrem.

kr 490,- 30 min


Bioline UNG dyprens 

Dette er en skreddersydd ansiktsbehandling for ungdom. Der vi fokuserer på problemområder for en ung hud. Rens, peeling, mistbad, utklemming, massasje, maske og krem. Opptil 18 år.

kr 450,- 45 min 


Bioline-Ekspress Ansiktsbehandling

Som er spesielt tilpasset kundens hud,  Rens, toner, skrubbb, mistbad, maske, essenser, serum og krem. Avsluttes med nakke og decolté massasje. 

kr 690,- 45 min


Bioline-Klassisk Ansiktsbehandling (Bestselger)

som er spesielt tilpasset kundens hud og behov med rens,toner peeling/skrubb, mistbad, utklemming ved behov, maske, essenser, ulike serum og krem. Avsluttes med nakke og decolté massasje. 

kr 890,- 60 min


Bioline-Eksklusiv Ansiktsbehandling

som er spesielt tilpasset kundens hud og behov med rens, peeling, mistbad utklemming, Diamantslip, maske, serum og krem. Avsluttes med deilig hodebunn,nakke og decolté massasje. 

Denne behandlingen fjerner døde og skadede hudceller og stimulerer huden til å øke produksjonen av nye hudceller, samt at det forsterker virkningen av de aktive ingrediensene som brukes i behandlingen. 

kr. 1190,- (90min)


Bioline Klassisk Dyprens 

spesielt tilpasset voksen hud som plages med urenheter, her blir det stort fokus på utklemming, urenheter og voksen akne. Målet er å gjennvinne den naturlige balansen i huden. 

kr 890,- 60 min

"Biolines produkter er innovative og moderne med aktive produkter for alle hudtyper og med det beste fra naturen og det siste nye innen vitenskap"


FRUKTSYRE


Fruktsyre er en kjemisk peeling med fruktsyrer som øker cellefornyelsen og gir en flott og vital glød. Perfekt for de som sliter med akne, linjer, tørr eller moden hud. Også perfekt for de som har mye uønsket pigmenteringer


FRUKTSYRE BIOLINE


En aktiv og hudfornyende behandling som skånsomt og effektivt fjerner døde hudceller, og gir huden et friskere utseende med umiddelbar synlig glød! Pensling med AHA og PHA fruktsyre forebygger linjer, rynker og pigmentflekker, reparerer solskadet hud, bedrer uren hud og sorte prikker, og balanserer både tørr og sensitiv hud.Ekspress Fruktsyre

Rens og toner, Pensling med AHA og PHA syrer, serum, maske samt krem.

kr. 890,- 45min


Klassisk Fruktsyre (Bestselger)

Rens og toner med ansikt, nakke og delcoltè massasje, Diamantslip, Pensling med AHA og PHA syrer, fruktsyremaske, samt serum og ansiktskrem. 

kr. 1190,- 60min


Eksklusiv Fruktsyre

Rens og toner med ansikt, nakke og delcoltè massasje, 

Diamantslip, Pensling med AHA og PHA syrer, fruktsyremaske, håndmassasje mens masken ligger på, samt avsluttende serum, essenser og ansiktskrem. 

kr. 1290,- 90 min


(Vi gir 50% rabatt på hver 5. fruktsyre behandling hos oss) 


GRØNN URTE-PEEL


Grønn organisk urte-peel som renser og fornyer hudens overflate, Perfekt for deg som sliter med urenheter, tørre partier eller ønsker et naturlig "friskt pust" i huden din. 


GRØNN URTE-PEEL

 

The Purety System er en URTE PEEL med 9 forskjellige urter + AHA og BHA syrer som aktive Ingredienser. Disse er bevist å gi synlige resultater på uren hud, store porer, Seboreisk eksem, ujevn hudtone, grå/gusten hud.

Denne behandlingen passer perfekt for deg som har sensitiv/hypersensitiv hud, akne, akne arr, Pigmenteringsflekker, linjer, fet hud og for deg som bare ønsker en helt fantastisk flott glød!

Grønn Urtepeel er en rask, dypvirkende behandling som gir et umiddelbart resultat!

VI anbefaler 3 behandlinger med en ukes mellomrom for maksimal effekt!

Dette er en god behandling på alt fra en ung hud med mye akne, til en moden

hud som trenger mer glød og fukt.


EKSPRESS GRØNN URTE-PEEL

Grønn Urtepeel er en rask, organisk, dypvirkende urte behandling som gir et umiddelbart resultat!

Rens, Grønn Urte-Peeling, maske, og krem/serum.

30 min 890.-KLASSISK GRØNN URTE-PEEL

Grønn Urtepeel er en rask, organisk, dypvirkende urte behandling som gir et umiddelbart resultat!

Rens, Grønn Urte-Peeling, maske, og krem/serum.

60 min 1190,-


 

EKSKLUSIV GRØNN URTE-PEEL

Grønn Urtepeel er en rask, organisk dypvirkende urte behandling som gir et umiddelbart resultat!

Rens, Diamantslip, Grønn Urte-Peeling, maske, og krem/serum.

75 min 1290,-


HOLISTISK HUDPLEIE


En ansiktsbehandling som har til formål å senker skuldrene, gi god energi og oppnå indre ro. Perfekt for deg som leter etter et sted å koble helt av. Alternativ hudpleie som fokuserer på det indre. 


HJERTE CHAKRA BEHANDLING

 

 

Ved denne behandlingen ønsker vi her på Pusterom Hudpleie å tilby noe som går på tvers av flere behandlingsformer, Hvor hovedfokuset er på det indre, og ikke det ytre. Dette skal være en behandling du kan booke når du trenger en lite pause, enten du har små, store, mange eller få problemer i det daglige! Alle har godt av å komme i kontakt med seg selv, og koble av fra alle andre kanaler. Denne behandlingen er utformet og laget av Louise Medaas Skogen, som har tatt inspirasjon fra tradisjonell Yoga, Mindfulness, og Sørkoreansk hudpleie samt Aroma-massasje. 


En behandling som går på å finne indre ro, med ulike massasjegrep i nakke, skuldre, hodebunn og ansikt. Vi jobber med Rosen Quarts rulle-steiner, Gua Sha, eteriske oljer, essenser/mistbad, avslappende musikk og meditasjon/hvile -pakket inn i flere lag med myke tepper og varme i benken, og en diffuser som fyller rommet med behagelige eteriske dufter med avslappende og lindrende egenskaper.

   

Vi avslutter alltid Hjerte Chakra ved at kunden er godt innpakket i tepper, med dempet lys de siste 10 minuttene alene, der kunden selv står for egenmeditasjon/hvie. Hjertechakra varer 35-40 min, ønsker du litt lengre "hvile/meditasjon modus" skriv dette i notat på din bestilling.


Har du spørsmål om denne behandlingen, send oss gjerne en melding på Facebook eller mail. Dette har blitt vårt mest populære behandlingsform, og vi er den eneste salongen i landet som utfører dette. 


HJERTE CHAKRA (Bestselger)

Velkomsthilsen med eteriske oljer og Rosen Quarts steiner. massasje med eteriske oljer og Rosen Quarts steiner, mistbad/essenser, trykkpunkter, Aroma massasje på nakke, skuldre og decoltè, avsluttes ved å bli pakket inn i flere tepper for egen meditasjon de siste minuttene. 

495,-(Vi gir 50% rabatt på hver 5. Hjerte Chakra behandling hos oss)

A-SYRER/ KJEMISK PEELING


For en voksen og moden hud som ønsker et løft, mer fukt og minske synlige linjer og rynker. En behandlig hvor vi jobber med sterke syrer. Blant annet Retinol, mandelsyre og Glykolsyre


A-VITAMIN SYRER / KJEMISK PEELINGPROCEUTIC • AGEBIOTIC • BIOLINE


En kjemisk ansiktsbehandling som gir dyptvirkende resultater fra første behandling. Det vil bli jobbet med ulike A-Vitamin syrer der i blant Retinol, Mandelsyre og Glykolsyrer -som bekjemper tidlig aldring og tap av spenst i huden. Hudpleier som utfører selve behandligen har gått eget Proceutic kurs for viderekommende innen dette feltet med tilhørende sertifikat og diplom. Dette er en svært kjemisk hudpleiebehandling som krever kjøp av hjemmeprodukter da du bryter ned deler av den naturlige hudbarerieren.Klassisk A-vitamin Syre Peel

En kjemisk medisinsk hudpleie behandling med pensling av A-vitamin Syrer, Retinol, Mandelsyre og Glykolsyrer. Rens, pensling, maske, og krem/serum.


1350,-
Eksklusiv A-vitamin Syre Peel

En kjemisk medisinsk hudpleie behandling med pensling av A-vitamin Syrer, Retinol, Mandelsyre og Glykolsyrer. Rens, Diamantslip, pensling, maske, og krem/serum.


1490,-Anbefalt 3-5 behandlinger (2 uker pause imellom)


For best mulig resultat er hjemmeprodukter helt essensielt. Ønsker du gode resultater må du gjøre deler av jobben som kreves hjemme også. Hos oss vil du bli fulgt nøye opp, da vi ønsker det beste for deg og din hud. Denne behandlingen er såpass sterk, at det ikke er anbefalt for ung hud, dette er for en moden hud som ønsker å senke aldringsprosessen, fremme spenst, fukt og glød- og minske linjer og uønsket pigmenteringer.


C- VITAMIN DE-OX


Et eksklusivt bidrag til forbedret elastisitet og ekstraordinær fuktighet til huden. En Avansert kombinasjon av tre forskjellige typer høykonsentrert vitamin C, holdes i et intensivt serum med en kraftig antioksidant virkning.


C-VITAMIN DE-OX
En kombinasjon av de mest avanserte former for Vitamin C med den nyeste generasjon aktive ingredienser for en oppkvikkende og beskyttende effekt.
Banebrytende kosmetiske formuleringer som kan avgi aktive ingredienser i hjertet av hudens vev, noe som sikrer rask absorpsjon og en umiddelbar følelse av velvære. C-vitamin serumet som blir brukt her,  er av en kombinasjon av tre ulike typer høykonsentrert frysetørket C-vitamin. Alle produktene som blir brukt i behandlingen er engangskanyler for optimal effekt og sammensetning.


C VITAMIN DE-OX Klassisk


Gir masse fukt, glød og spenst, går til alle hudtyper. frysetørket c-vitamin, og flytende gummimaske. Aroma massasje med luksuriøs C-vitamin krem fra Bioline av skuldre armer og hender, i en og samme behandling. 


kr. 990,- (60min)

C VITAMIN DE-OX Eksklusiv


Gir masse fukt, glød og spenst, går til alle hudtyper. frysetørket c-vitamin, og flytende gummimaske. Ekstra lang Aroma massasje med luksuriøs C-vitamin krem fra Bioline av skuldre armer og hender, i en og samme behandling. En nytelse for kropp og sjel.

kr. 1290,- (75min)
DIAMANTSLIP


Visste du at huden din produserer millioner av hudceller hver dag?Gjennom profesjonell eksfoliering hjelper du huden med å fjerne døde og gustne celler som ikke har løsnet fra hudoverflaten. Samtidig stimulerer du cellefornyelsen for en frisk og sunn hud!DIAMANTSLIP


Diamantslip er noe vi benytter på flere av våre eksklusive hudpleiebehandlinger, men hva er egentlig Diamantslip?

Diamantsliping er en non-invasiv hudfornyelsesprodeyre som også kalles Microdermabrasjon.

Microdermabrasjon polerer og stimulerer huden ved å mekanisk slipe av gamle hudceller. Resultatet kan sees og føles etter den første behandlingen.DIAMANTRENS (Bestselger)Diamant Rens er en ansiktsbehandling hvor vi fokuserer ekstra på eksfoliering!

Da både kjemisk og mekanisk eksfoliering! Vi starter med dobbelt rens, kjemisk eksfoliering/skrubb med Papaya- og Ananasekstrakt, etterfulgt av en mekanisk eksfoliering ved hjelp av Diamantslip.

Ved Diamantslip bruker vi laserskårne diamanthoder som vi sliper forsiktig på det øverste hudlaget som stimulerer til økt produksjon av nye friske celle! Diamantslip har også en vakuum funksjon  som suger opp døde hudrester, smuss og talg!Videre blir huden din pakket inn i en skreddersydd ansiktsmaske etter din hudtype/hudtilstand. Deretter avsluttes det med decolté, nakke og ansiktsmassasje, ansiktskrem, serum og essenser, pluss en herlig forfriskende mist!

Velkommen til en frisk og vital hud som varer! 


75 min kr 1100,-

AQUAGOLD


AquaGold kalles ofte «The Golden Cocktail»  og er desidert det hotteste innen medisinsk hudpleie fra USA hvor kjendiser som bl.a. Kim Kardashian bruker Aqua Gold i sin månedlige hudpleierutine.

I AquaGold ampullen blandes en skreddersydd cocktail som inneholder en mengde vitaminer, antioksidanter, mineraler, micro-næringsstoffer og hyaluronsyre (fukt). Ampullen stemples ned i huden på 0,66 mm dybde og infuseres i det øverste hudlaget ved hjelp av 20 nanotynne, hule, gullbelagte nåler. Vi har både med og uten muskelavslappende injeksjoner.AQUAGOLD


I AquaGold blandes det inn en skreddersydd cocktail som inneholder en mengde vitaminer, antioksidanter, mineraler, micro-næringsstoffer, med eller uten muskelavslappende injeksjoner, samt en mengde hyaluronsyre (fukt). Ampullen stemples ned i huden på 0,66 mm dybde og infuseres i det øverste hudlaget ved hjelp av 20 nanotynne, hule, gullbelagte nåler.


Behandlingen tar ca. 20-45 minutter. Etter behandlingen vil du oppleve rødhet og varme i huden. Du skal helst ikke bruke make up på huden det første døgnet etter AquaGold. Behandlingen er relativt smertefri. Dersom huden er sensitivisert fra for eksempel kraftige kremprogrammer kan et mer ubehag oppleves. Med en tykkelse i huden som varierer avhengig av område kan små mikroblødninger oppleves i kort tid etter behandlingen


Behandlingen er en ren hudbehandling laget for å gi huden glød og fukt. Den minsker porestørrelsen og forbedrer hudstrukturen samt gir en “plumping-effekt”. Behandlingen vil ikke påvirke mimikken.


Effektens varigheten fra behandlingen vil variere fra person til person avhengig av alder, biologi og hvor godt man tar vare på egen hud. Resultat som fukt og glød i huden har en lengre varighet enn resultatet på porene. Den maksimale effekten kan oppleves opp til 14 dager etter behandling.

Vi anbefaler å gjenta behandlingen hver 3- 4 måned for å opprettholde resultatet.


Gravide og ammende skal ikke behandles med AquaGold.

AQUAGOLD NATURE

(Uten filler/muskelavslappende ineksjoner)


Rens, desinfesjon av hudoveflaten, Skreddersydd ampull cocktail som inneholder en mengde vitaminer, antioksidanter, mineraler, micro-næringsstoffer, samt en mengde hyaluronsyre (fukt). Ampullen stemples ned i huden på 0,66 mm dybde og infuseres i det øverste hudlaget ved hjelp av 20 nanotynne, hule, gullbelagte nåler.


kr 3000,-
AQUAGOLD ADVANCE

(Med filler/muskelavslappende ineksjoner)


Rens, desinfesjon av hudoveflaten, Skreddersydd ampull cocktail som inneholder en mengde vitaminer, antioksidanter, mineraler, micro-næringsstoffer, muskelavslappende injeksjoner, filler, samt en mengde hyaluronsyre (fukt). Ampullen stemples ned i huden på 0,66 mm dybde og infuseres i det øverste hudlaget ved hjelp av 20 nanotynne, hule, gullbelagte nåler.


kr 4000,-