A-VITAMIN SYRE

A-VITAMIN SYRER / KJEMISK PEELINGPROCEUTIC • AGEBIOTIC • BIOLINE


En kjemisk ansiktsbehandling som gir dyptvirkende resultater fra første behandling. Det vil bli jobbet med ulike A-Vitamin syrer der i blant Retinol, Mandelsyre og Glykolsyrer -som bekjemper tidlig aldring og tap av spenst i huden. Hudpleier som utfører selve behandligen har gått eget Proceutic kurs for viderekommende innen dette feltet med tilhørende sertifikat og diplom. Dette er en svært kjemisk hudpleiebehandling som krever kjøp av hjemmeprodukter da du bryter ned deler av den naturlige hudbarerieren.

Anbefalt 3-5 behandlinger (2 uker pause imellom)


For best mulig resultat er hjemmeprodukter helt essensielt. Ønsker du gode resultater må du gjøre deler av jobben som kreves hjemme også. Hos oss vil du bli fulgt nøye opp, da vi ønsker det beste for deg og din hud. Denne behandlingen er såpass sterk, at det ikke er anbefalt for ung hud, dette er for en moden hud som ønsker å senke aldringsprosessen, fremme spenst, fukt og glød- og minske linjer og uønsket pigmenteringer.

Prisliste;Klassisk A-vitamin Syre Peel

En kjemisk medisinsk hudpleie behandling med pensling av A-vitamin Syrer, Retinol, Mandelsyre og Glykolsyrer. Rens, pensling, maske, og krem/serum.


1350,-
Eksklusiv A-vitamin Syre Peel

En kjemisk medisinsk hudpleie behandling med pensling av A-vitamin Syrer, Retinol, Mandelsyre og Glykolsyrer. Rens, Diamantslip, pensling, maske, og krem/serum.


1490,-PUSTEROM

HUDPLEIE


Alle trenger å slappe av litt i rolige omgivelser, hvor kun velvære står i sentrum.

Velkommen til oss på Pusterom Hudpleie.

Siste nytt


Masse nye nyheter som skjer nå i 2020, vi har fått inn A-syrer og urte-peel! Vi gleder oss masse!

1 januar 2020


Hjerte Chakra har inntatt pusterom, som eneste salong som tilbyr denne litt aternative behandlingsformen. velkommen til oss

12 desember 2019

Kontakt oss


Posebygården, 

Kristian IV gate 67

INNGANG I HOLBERGS GATE

(150m fra fylkeshuset)

pusteromhudpleie@gmail.com

Tlf: 926 55 877