DIAMANTSLIP

DIAMANTSLIP - MICRODERMABRASJON

Diamantslip er noe vi benytter på flere av våre eksklusive hudpleiebehandlinger, men hva er egentlig Diamantslip?


Diamantsliping er en non-invasiv hudfornyelsesprodeyre som også kalles Microdermabrasjon.

Microdermabrasjon polerer og stimulerer huden ved å mekanisk slipe av gamle hudceller. Resultatet kan sees og føles etter den første behandlingen.


Hva gjør diamantsliping med huden

Ved en mekanisk slip av huden sliper man vekk de gamle hudcellene slik at huden kjennes mykere ut, ser friskere og mer glødende ut. Slipingen fremmer veksten av nye sunne hudceller, og skaper en mykere, mer strålende og feilfri hud.

Er man plaget av akne kan eksfoliering av huden både hjelpe på selve aknetilstanden, da man fjerner en del av årsaken til at man får akne, nemlig gamle hudceller, men vil også være bra for fine linjer og rynker, da man «tvinger» huden til å fornye seg litt raskere. Behandlingen er drenerende for huden i tillegg til at den øker blodsirkulasjonen til huden.


Hvordan virker Microdermabrasjon

Ved Diamantslip bruker vi laserskårne diamanthoder som vi sliper forsiktig deler av det øverste hudlaget, samtidig ved å benytte vakuum som suger opp døde hudrester, smuss og talg. Vi benytter ulike diamanthoder og ulikt vakuumtrykk avhengig av hudtilstand og hudtykkelse. Vi lager en kontrolert skade i huden, som tvinger kroppen til å skape en hurtigere cellefornyelse av området vi har arbeidet på. Hvordan føles behandlingen

Det kan føles som en svak skraping i huden, men det er ikke en smertefull behandling. Vanligvis er huden helt fin kort tid etter behandlingen. Umiddelbart etter behandlingen kan huden være litt rød grunnet av økt sirkulasjon, dette avtar gradvis kort tid etter behandlingen. De fleste som tar microdermabrasjon ønsker å gjøre det igjen da man først og fremst føler en ren og sunn hud i etterkant.Hudtilstander den passer for/passer ikke for

De aller fleste kan behandles med diamantslip av huden. Passer spesielt godt til grovporet fet hud, eller en hud som har fine linjer, dype rynker eller en ujevn/tørr sliten hud. En hudtype som er svært sensetiv, typisk en hud som har eksemeller/ og rosacea bør unngå denne type behandling.


Hva kan behandles med Diamantslip og Krystallslip

  • Fine linjer og rynker
  • Akne arr og arr generelt
  • Forstørrede porer
  • Sorte og hvite hudormer
  • Solflekker
  • Ujevn hudtekstur Hvor ofte kan jeg ta behandlingen

Behandlingstiden kan variere avhengig av ansikts og kroppsområder samt hudens generelle tilstand. . I en kur kan man ta behandlingen ca hver 14 dag. Dette er også en behandling man kan alternere med fruktsyrebehandling der man tar fruktsyrepensling etter diamantslip. Hvor mange ganger man da skal ta er avhengig av hudtilstanden og problemet man arbeider med. Selv om man ser en umiddelbar forandring av huden vil det normalt anbefales å ta en serie på mellom 5 og 10 behandlinger avhengig av område som behandles.


PUSTEROM

HUDPLEIE


Alle trenger å slappe av litt i rolige omgivelser, hvor kun velvære står i sentrum.

Velkommen til oss på Pusterom Hudpleie.

Siste nytt


Masse nye nyheter som skjer nå i 2020, vi har fått inn A-syrer og urte-peel! Vi gleder oss masse!

1 januar 2020


Hjerte Chakra har inntatt pusterom, som eneste salong som tilbyr denne litt aternative behandlingsformen. velkommen til oss

12 desember 2019

Kontakt oss


Posebygården, 

Kristian IV gate 67

INNGANG I HOLBERGS GATE

(150m fra fylkeshuset)

pusteromhudpleie@gmail.com

Tlf: 926 55 877