Fuktsyre


FRUKTSYRE

BIOLINE PRIMALUCE


Linjer og rynker • Pigmentflekker • ,Arr og urenheterHVA ER FRUKTSYRE?


Fruktsyre er en aktiv og hudfornyende behandling som skånsomt og effektivt fjerner døde hudceller, og gir huden et friskere utseende med umiddelbar synlig glød! Pensling med AHA og PHA fruktsyre forebygger linjer, rynker og pigmentflekker, reparerer solskadet hud, bedrer uren hud og sorte prikker, og balanserer både tørr og sensitiv hud.


Fruktsyre fungerer for alle aldere og for enhver hudtype, spesielt hud med aldringstegn, hyperkeratose(fortykket hud), tidlige aldringstegn, mørke ringer, pigmenteringer og generelt en fuktfattig og livløs hud. Passer også ypperlig til en uren hud med akne. Effektivt eksfoliering, fornyelse og klarhet til huden. Gir en hyppig glød og en jevnere hudtone


Selve behandlingen er ikke smertefull, men kan oppleves prikkende/ lett små svie i det penslingen av syrene begynner. Noen kunder kan oppleve å flasse noen dager etter behandling, men de fleste opplever imidlertid ikke dette.

Uavhengig om du flasser/blir rød har dette ingenting med hvor virkningsfull selve behandlingen har vært, men har med hvor ømfintlig og sensitiv hud kunden selv har i utgangspunktet.

Det kreves at kunden ikke oppholder seg i direkte sollys over tid eller solarium de første 48 timene etter en fruktsyrebehandling da huden er ømfintlig og svært sensitiv for ytre påvirkninger. For best resultat anbefales det å gå på fruktsyre som en hudpleie-kur over frem til seks ganger, med to til tre ukers mellomrom mellom hver behandling. En fruktsyre kan også fungere som en enkeltstående behandling der du tilfører ny boost i din hudpleie. Vi har også egne hjemmeprodukter i fruktsyre-serien Primaluce for et langvarig optimalt resultat.

PRISLISTE:Ekspress Fruktsyre


behandling med AHA og PHA syrer

kr. 890,- 45min


Klassisk Fruktsyre


behandling med AHA og PHA syrer, Diamantslip og avsluttende ansiktsmassasje.

kr. 1190,- 60min


Eksklusiv Fruktsyre


behandling med AHA og PHA syrer, Diamantslip og avsluttende decoltè og ansiktsmassasje

kr. 1290,- 90min


(Ved kjøp av 4 eksklusive fruktsyre behandlinger gir vi deg 50% prisavslag på neste avsluttende fruktsyre behandling) 


Alle ansiktsbehandlinger er en ca estimert tid per kunde, da det kommer helt an på hudtype, hudproblematikk, hudtilstand og om du velger å farge bryn/vipper eller voks i behandling eller ikke.


PUSTEROM

HUDPLEIE


Alle trenger å slappe av litt i rolige omgivelser, hvor kun velvære står i sentrum.

Velkommen til oss på Pusterom Hudpleie.

Siste nytt


Masse nye nyheter som skjer nå i 2020, vi har fått inn A-syrer og urte-peel! Vi gleder oss masse!

1 januar 2020


Hjerte Chakra har inntatt pusterom, som eneste salong som tilbyr denne litt aternative behandlingsformen. velkommen til oss

12 desember 2019

Kontakt oss


Posebygården, 

Kristian IV gate 67

INNGANG I HOLBERGS GATE

(150m fra fylkeshuset)

pusteromhudpleie@gmail.com

Tlf: 926 55 877