Hjerte Chakra

Hjerte Chakra behandling

 

 

Ved denne behandlingen ønsker vi her på pusterom hudpleie å tilby noe som går på tvers av flere behandlingsformer, men hvor hovedfokuset er på det indre, og ikke det ytre. Dette skal være en behandling du kan booke når du trenger en lite pause, enten du har små, store, mange eller få problemer i det daglige! Alle har godt av å komme i kontakt med seg selv, og koble av fra alle andre kanaler. Denne behandlingen er utformet og laget av Louise Medaas Skogen, som har tatt inspirasjon fra tradisjonell Yoga, Mindfulness, og Sørkoreansk hudpleie samt Aroma-massasje.

 

 

Dette er en behandling hvor vi bruker eteriske oljer i form av bergamott, sitron, appelsin, lavendel og furunåler. stemningsfull musikk, Quartz rose steiner, Aroma massasje, og meditasjon/hvile.

Vi deler behandlingen inn i fire steg. 30 minutter -ditt pusterom hos oss! 

 

derma-roller-rose-quartz
young couple practicing yoga at sunset in modern home terace with ocea
Beautiful woman relaxing at home and taking a bath
Sitting on the tree, freedom, feet
sunset in Lofoten islands, Norway
Boat over Marajo Canal in Belem do Para, Brazil
Woman at a spa getting a massage in her face

Det fjerde Hjertechakraet, vår behandlingsform;

 

  1. Utdeling av eteriske oljer.

  2. Face rolling med Quartz rose stein. Rose Quartz sies å responderer til hjerte-chakraen og er ansett som et av de mest helbredende steinene innen den indiske tradisjonelle yoga-læren. Den bidrar til å lette spenningen og stresset i kroppen, roer ned angst, fører til økt selv-kjærlighet, og gir ren og jevn hud.

  3. Aroma-massasje i ansikt, nakke og decolté. Avsluttes med Quartz Rose stein.
     
  4. Egen personlig meditasjon innpakket i tepper og varme fra stolen.

 

 

Dette er en behandling for deg som ønsker et pusterom. Det trenger ikke være mer komplisert enn det. Du som kunde bestemmer selv hvor dypt du ønsker å gå inn i selve behandlingen. Fokuset hele veien vil være å finne roen, la skuldrene senke seg og ta tilbake pusten. Har du drevet med mindfulness eller yoga er dette en bonus, men ikke et krav.

Eteriske oljer som blir brukt i Hjerte Chakra behandling, og effekten bak;

 

Appelsin:

Appelsinolje vill har en kraftig sitrusduft som virker beroligende og oppløftende. Hjelper ved depresjoner og melankoli. Oljen stimulerer dessuten blodsirkulasjonen og er fin å bruke i massasjeblandinger ved stive og ømme muskler.

 

Sitron:

Eterisk olje av sitron vil kunne lindre mange åndedrettsplager ved å bekjempe infeksjoner og bidra til å fjerne slim. Oljen kan da brukes til dampinhalasjon, eller i en massasjeblanding som gnis på halsen og brystet ved forkjølelse, influensa, bronkitt, halsbetennelse, bihulebetennelse og astma

 

Bergamott:

Avkjølende, forfriskende, oppkvikkende, beroligende, stressdempende, antidepressiv, og generelt styrkende. Bergamott er en avkjølende og forfriskende eterisk olje. Den virker hovedsakelig som et styrkemiddel på nervesystemet, siden den er oppkvikkende uten å være overstimulerende. Men bergamott virker også beroligende og kan derfor være et godt middel for nervene når man er stresset eller anspent. Duften virker oppløftende og naturlig balanserende og kan være til hjelp ved angst, depresjon og sorg. Oljen kan være fin å bruke ved spenningshodepine og når man er nedkjørt og utmattet etter konstant stress.

 

Lavendel

 Oljen er fremstilt av vanndampdestillasjon av blomster fra Lavandula officinalis. Virker forfriskende, avslappende og generelt velgjørende. Eteriske oljer fordamper lett.

Furunål

furuolje har en forfriskende duft og er tradisjonelt mye brukt i badstuer. Oljen er et godt middel til inhalasjon ved sår hals, bronkitt og tette bihuler. Brukt i massasjeblandinger virker oljen avslappende og lindrende ved stølhet og muskelsmerter.


(informasjon hentet fra urteapoteket)

Pusterom

Hudpleie


Alle trenger å slappe av litt i rolige omgivelser, hvor kun velvære står i sentrum.

Velkommen til oss på Pusterom Hudpleie.

Siste nytt


Masse nye nyheter som skjer nå i 2020, vi har fått inn A-syrer og urte-peel! Vi gleder oss masse!

1 januar 2020


Hjerte Chakra har inntatt pusterom, som eneste salong som tilbyr denne litt aternative behandlingsformen. velkommen til oss

12 desember 2019

Kontakt oss


Posebygården, 

Kristian IV gate 67

INNGANG I HOLBERGS GATE

(150m fra fylkeshuset)

pusteromhudpleie@gmail.com

Tlf: 926 55 877