HUDPLEIE

HVILKEN HUDPLEIE BEHANDLING

SKAL DU VELGE?


(Trykk på bildet for å lese mer om selve behandligen)Vi har mange ulike typer hudpleie behandlinger å velge mellom, alt fra klassisk hudpleie til A-syrer og fruktsyre. Uannsett vil du alltid være godt tatt vare på, med en hudpleier som brenner for faget sitt og ønsker deg og din hud det beste. Vi anbefaler å  gå til hudpleie hver 4-6 uke for optimalt resultat. Våre hudpleie terapauter skreddersyr gjerne et personlig hudpleieprogram for deg og din hudtype. 


KLASSISK HUDPLEIE


Klassisk Hudpleie med det beste fra naturen og vitenskapen. VI bruker Bioline, som er et veletablert og svært eksusivt hudpleie merke fra Italia. 

FRUKTSYRE


Fruktsyre er en kjemisk peeling med fruktsyrer som øker cellefornyelsen og gir en flott og vital glød. Perfekt for de som sliter med akne, linjer, tørr eller moden hud. Også perfekt for de som har mye uønsket pigmenteringer

GRØNN URTE-PEEL


Grønn organisk urte-peel som renser og fornyer hudens overflate, Perfekt for deg som sliter med urenheter, tørre partier eller ønsker et naturlig "friskt pust" i huden din. 

A-SYRER/ KJEMISK PEELING


For en voksen og moden hud som ønsker et løft, mer fukt og minske synlige linjer og rynker. En behandlig hvor vi jobber med sterke syrer. Blant annet Retinol, mandelsyre og Glykolsyre

SØR-KOREANSK HUDPLEIE


Ekskusiv K-beauty/ Sør-koreansk hudpleie, med det beste fra naturen. Dobbelrens, serum og essenser, her er det mange steg og det elsker vi!

ALTERNATIV HUDPLEIE


En behandling som senker skuldrene og gir indre ro.  Perfekt for deg som leter etter et sted å koble helt av. Alternativ hudpleie som fokuserer på det indre. 

Pusterom

Hudpleie


Alle trenger å slappe av litt i rolige omgivelser, hvor kun velvære står i sentrum.

Velkommen til oss på Pusterom Hudpleie.

Siste nytt


Masse nye nyheter som skjer nå i 2020, vi har fått inn A-syrer og urte-peel! Vi gleder oss masse!

1 januar 2020


Hjerte Chakra har inntatt pusterom, som eneste salong som tilbyr denne litt aternative behandlingsformen. velkommen til oss

12 desember 2019

Kontakt oss


Posebygården, 

Kristian IV gate 67

INNGANG I HOLBERGS GATE

(150m fra fylkeshuset)

pusteromhudpleie@gmail.com

Tlf: 926 55 877