Sør-Koreansk Ansiktsbehandling

SØR-KOREANSK ANSIKTSBEHANDLING

K-Beauty


Bruk av hudpleie i Korea kan spores flere hundre år tilbake i tid, hvor de brukte planter, urter og mat til å behandle og fukte huden. I dag ligger Sør-Korea langt foran resten av verden i utviklingen av innovativ hudpleie, og det er i dag et av landets viktigste eksportområder. Koreansk hudpleie har gjennom generasjoner fokusert på naturlige og skånsomme ingredienser hentet fra naturen. Våre produkter er håndplukkede fra ledende merker innen koreansk innovativ hudpleie.BEHANDLING:

 

Honning Dronning Ansiktsbehandling

Naturlig honning rett fra Jiri fjellet, propolisekstrakt som gir huden elastisitet, glød og næring. Perfekt for deg som ønsker en dyp og luksuriøs pleie for tørr eller moden hud! Resultatet blir en sunnere glød, jevnere hudtone, mindre linjer og en babymyk og hydrert hud som varer lengre. Avsluttes med decolté og ansiktsmassasje

60 min | 890,-


Skog og Fossefall Ansiktsbehandling

Denne behandlingen er basert på blader og bladvann fra vitamintrærne i Taebaek-fjellene. Bladene har et høyt innhold av C-vitamin, proteiner, aminosyrer, mineraler og kalsium som styrker hudens egen barriere, balanserer talgproduksjonen og øker hudens egenskap til å helbrede seg selv. Perfekt for deg som ønsker en mykere og klarere hud, mindre nupper i huden, sunnere glød, mindre synlige porer, demper rødhet, luksuriøs og beroligende behandling for en fet til kombinert hud. Avsluttes med decolté og ansiktsmassasje.

60 min | 890,-

Naturens Hemmelighet Ansiktsbehandling

Dette er en svært eksklusiv Spa ansiktsbehandling av ypperste kvalitet innen K-Beauty.

Hudpleier skreddersyr en Sør-koreansk ansiktsbehandling for akkurat din hudtype/hudtilstand, hvor vi deler inn ansiktet/decoltè inn i flere hudsoner med ulike masker/serum/essenser der etter.

Rens i flere omganger, skrubb, utklemming av hudorm/urenheter, diamantslip, ansiktsmasker,øyemaske, lippemaske, vapozom damp, essenser, flere ulike serum, dagkrem, øyekrem, og aromamassasje av nakke, decoltè og ansikt/hodebunn.

Ønsker du det beste for huden din, og har en forkjærlighet for koreansk hudpleie er dette behandlingen for deg.

90 min | 1890,-

PUSTEROM

HUDPLEIE


Alle trenger å slappe av litt i rolige omgivelser, hvor kun velvære står i sentrum.

Velkommen til oss på Pusterom Hudpleie.

Siste nytt


Masse nye nyheter som skjer nå i 2020, vi har fått inn A-syrer og urte-peel! Vi gleder oss masse!

1 januar 2020


Hjerte Chakra har inntatt pusterom, som eneste salong som tilbyr denne litt aternative behandlingsformen. velkommen til oss

12 desember 2019

Kontakt oss


Posebygården, 

Kristian IV gate 67

INNGANG I HOLBERGS GATE

(150m fra fylkeshuset)

pusteromhudpleie@gmail.com

Tlf: 926 55 877