KOSMETISKE BEHANDLINGER

MÅLET VÅRT?


Vår visjon er å skape et naturlig og vakkert resultat, som står i harmoni med kundens forventninger og personlige skjønnhetstrekk. Behandlingene som vi utfører skreddersys til hver enkelt pasients behov, utgangspunkt og ønsker. Er du usikker på hvilken behandling som passer deg best, har vi gratis konultasjon hos kosmetisk sykepleier.

BEHANDLINGER VI TILBYRMUSKELAVSLAPPENDE INNJEKSJONER

 Muskelavslappende injeksjoner jevner ut rynker og linjer. Populære behandlingsområder er panne, sinnarynke og uønsket linjer. I tillegg brukes til å behandle migrene, tanngnissing og overdreven svette


FILLER

Bevar naturlige skjønnhetstrekk ved oppstramming og gjenskaping av volum i ansikt. Vi behandler blant annet lepper, kjeve, kinnben og nasolabial linjer.


DEOKSYKOLSYRE

Virkestoffet som brukes i behandlingen er deoksykolsyre. Deoksykolsyre produseres allerede naturlig i kroppen din og bidrar til fordøyelsen av fett. Deoksykolsyre ødelegger fettcellene på det aktuelle området og behandlingen gir en fettreduksjon. 


SKINBOOSTER

Skinboost er en behandling som gir huden en vitaminboost og ny glød. Behandlingen kan tas alene eller i kombinasjon med andre behandlinger. Behandlingen tilpasses din hud, og består av hyaluronsyre med høy molekylvekt. Kan gi en forbedring på Mørke ringer under øynene, pigmentflekker, arr, porer og strekkmerker. 


PROFHILO

Profhilo er et hyaluronsyrebasert produkt som strammer opp huden og motvirker slapphet. Behandlingen styrker og fukter huden og er en utmerket anti-age behandling. Perfekt alene eller i kombinasjon med andre behandlinger. En stor bestselger i den kosmetiske verdenen!


AQUAGOLD

Ofte kalt “The golden cocktail”, og er desidert den mest populære behandlingen innen medisinsk hudpleie blant kjendiser. Vi blander sammen en cocktail basert på din hud og ønsker. Her tilbyr vi både med og uten muskelavslappende injeksjoner. Dette er en ren hudbehandling som gir mye fukt og glød, samtidig som den har en plumping effekt på huden. 

HVEM UTFØRER BEHANDLINGEN?


Sara Aasen er utdannet kosmetisk dermatologisk sykepleier med spesialisering innen hud og injeksjonsbehandlinger. Hun har tatt sin videreutdanning ved Amabilis akademiet og blitt kurset av Dr. Devgan, Dr. Kay og Dr. Surek i New York i 2019.

Saras visjon er å skape et naturlig og vakkert resultat, som står i harmoni med kundens forventninger og personlige skjønnhetstrekk. Behandlingene som Sara utfører skreddersys til hver enkelt pasients behov, utgangspunkt og ønsker. Det er viktig for henne å ha god tid sammen med pasientene, og det settes derfor av god tid til hver behandling. I tillegg tar hun seg alltid tid til å følge opp pasientene i etterkant, for å gå gjennom kundens opplevelse, tilfredshet og videre behandling.SPØRSMÅL & SVAR


Hvor lenge varer effekten av btx?

Effekten av muskelavslappende injeksjoner varer i ca 3-4 måneder. Effekten er ikke permanent. Etter behandlingen inntar effekten etter ca. 2 dager, full effekt sees etter ca 14 dager. Jevnlig behandling vil hos enkelte medføre at effekten varer lengre etterhvert da musklene blir svekket. Muskelstyrke ,området som behandles, hudtype, stress, metabolisme, alder osv vil ha betydning for varigheten.


Hjelper btx mot svette? (hyperhidrose)

Btx gir en utmerket og langvarig effekt og stopper svetting nærmest fullstendig i det behandlede hudområdet. Effekt sees gjerne i 6-12 måneder, og er redusert i gjerne opptil 1 1/2 år. Varighet og effekt kan variere fra person til person. Vi behandler svette i armhuler, føtter og panne.


Hva er aldersgrensen for btx/filler?

Aldersgrense for injeksjonsbehandlinger hos Velbehag er 18 år.


Hva er forskjellen mellom Muskelavslappende injeksjoner og filler?

Btx (muskelavslappende injeksjoner) - btx er et legemiddel som blokkerer / svekker nerveimpulser til musklene som injiseres / behandles. Dette fører til at musklene hemmes og får mindre bevegelighet. Dette fører til at man ikke lengre klarer å rynke huden som man pleier, i det behandlede området.

Det er fullt mulig å justere graden av muskel hemming, dersom man fremdeles ønsker noe bevegelse i området. Btx egner seg godt til blant annet behandling av rynker i panne, sinnarynke, kråketær rundt øyne, rynking av nese, sur munn, hals, bryst, migrene, tanngnissing og til svettebehandling. Det kan også være fint ved ansikt-asymmetri.

Filler - er et gel lignende produkt som inneholder hyaluronsyre. Hyaluronsyre er fuktighetsgivende og volum byggende. Hyaluronsyre finnes allerede naturlig i huden og trigger til kollagen og elastin produksjon. Når vi blir eldre svekkes hudens egen evne til å danne hyaluronsyre, kollagen og elastin. Dette fører til at huden mister spenst, elastisitet, fukt og glød.

Det finnes mange merker av filler. De største på verdensmarkedet i dag er Teosyal, Restylane, Revolax og Juvederm. Fillerne er hovedsakelig svært like, men er noe ulike i sin molekylstruktur og dermed varighet. Vi bruker filler merket Restylane og Revolax, da seriene har ulike fillers til hvert sitt behandlingsområde som f.eks lepper, partiet under øynene, rynker, volumbygging eller fukt behandling.


Hvilken forhåndsregler bør man ta før og etter behandling med injeksjoner?

Unngå å ta på behandlingsområdet eller bruk makeup i timene etter behandling

Vi anbefaler deg å unngå trening, aktiv soling, badstue, bading og heller ikke sterk kulde i 24 timer etter behandlingen. Både pga infeksjonsfare og mulighet for hevelse.

Vi anbefaler ikke alkohol det første døgnet etter behandling.


Kan alle behandles med muskelavslappende og filler?

Vi behandler ikke gravide og ammende, du må heller ikke ha feber eller en infeksjon i behandlingsområdet.

Konsultasjon med vår ansvarlige lege Dr. Bjerkan, kreves før behandling med btx og fettfjerning. Denne utføres digitalt.