KROPP

KROPP ER TOPP!


Vi gjør en rekke typer massasjer, og vokser alt fra topp til tå, velkommen skal du være!


MASSASJE


En klassisk massasje er ikke bare en deilig luksus vi unner oss i ny og ne. En massasje kan også behandle og forebygge muskel- og leddplager.

De mest kjente fordelene ved klassisk massasje er reduksjon av muskelspenninger

og relaterte plager som stress og stive, ømme muskelgrupper. 

Ved massasje kan man også øke leddmobilitet, blod- og lymfegjennomstrømning i muskulatur og bindevev, gi bedre søvnkvalitet, bedre kroppsholdning, mindre påkjenning av stress samt bidra til en fysisk og psykisk avkobling og bedre helse generelt. Vi bruker nøytral massasjeolje blandet med ulike eteriske oljer


MASSASJE PRISER


"Massasje kan ha en mengde helsefremmende effekter på kropp og psyke, langt utover de mest kjente som reduksjon av muskelspenninger og relaterte plager. Massasje kan øke leddmobilitet, øke blod- og lymfegjennomstrømning i muskulatur og bindevev og bidra til generell økt fysisk og psykisk avspenning og velvære."
Hodebunn og nakke Massasje

Vi har flere punkter i hodebunnen som kan sette seg spenninger, stress og hodepine. Hodebunn massasje kan være med på å løse opp dette. Dette er en fin enkeltstående behandling, eller i kombinasjon med farge vipper/bryn.

kr 395,- 20 min


Idrettsmassasje

Hard idrettsmassasje med hjelp av trepinner, hvor vi presser oss dypt ned i muskelvevet, med triggerpunkter og drage bevegelser over de store muskelgruppene. Perfekt på deg som sliter med muskelknuter, glad i en dypere massasje eller er mye i fysisk aktivitet.

595,- 30 min


Klassisk Aroma massasje rygg/nakke.

Behagelig og rolig avslappende Aroma massasje, med ulike massasje grep og tekniker. Vi bruker eteriske oljer med gode dufter.

kr 495,- 30 min


Klassisk Aroma massasje av bein og føtter,

i kombinasjon av fotbad først.

Kr 595,- 45 min


Eksklusiv Aroma massasje av hele kroppen.

Behagelig og rolig avslappende Aroma massasje, med ulike massasje grep og tekniker. Vi bruker eteriske oljer med gode dufter. Her får du en fullverdig massasje av hele kroppen. Avsluttes med hodebunn massasje. 

kr 890,- 60 min


 

Fibro Massasje

Massasje spesielt tilpasset de som har Fibromyalgi, eller annen form for

 kroniske muskelsmerter. Massasjen er en velværemassasje som ikke er smertefull,

men med lette og rolige tak/strøk. Forskning har vist at en mild form for massasje

frigir avslappningshormonet oxytocin, og det er dette som er utgangspunktet for Fibromassasje.

kr 890,- 60 min Gravid Massasje

Stort fokus på rygg, nakke og hofter.

Vi jobber med en side av ryggen om gangen. Hvor den gravide blir støttet opp med myke pute, rolig musikk og levende lys. Vi jobber med helt nøyrale oljer hos alle gravide. 

Kr 495,- 30 min 


Gravid Massasje Deluks 

Massasje av nakke, skuldre, rygg, hofter, decolté, armer,og bein samt hodebunnsmassasje. Passer perfekt i siste del av svangerskapet. Massasjen skjer ved at den gravide ligger på en side av gangen, støttet opp med myke puter, rolig musikk og levende lys. En gravid massasje er en flott måte å komme i kontakt med egen kropp som er under stor endring frem til en fødsel. 

kr.790,- 60 minVOKS


Mange kan oppleve uønsket hårvekst som sjenerende, eller opplever ubehag som kløe og nupper av barbering. Voksing er et flott alternativ til hårfjerning som gir en hårfri og fresh følelse som varer lengre. Voksing fungerer også som en naturlig peeling, som tar bort død hud, flass og smuss, og gir dermed en gjevnere brunfarge, mykere hud og en sunnere hud.


Her på Pusterom bruker vi Lycon i alle våre intime voks behandlinger, dette er en voks av høy kvalitet, og som oppleves ofte mer skånsom på intime områder enn andre voksmerker, samtidig som den gir flotte resultater.  

 

Vi anbefaler å vokse jevnlig. Etter hvert som man vokser blir hårstråene mykere, smertenivået minsker og mange opplever å få mindre hårvekst på området de vokser med jevnlig voks ca hver 3-6 uke.


VOKS PRISER

GJØR DET PROFESJONELT


 Overleppe

 160 kr  


Overleppe + nesehår 

230 kr 


Nesehår 

120 kr 

 

Braziliansk 

550 kr


Braziliansk oppfølging etter 3 uker 

 450 kr 


Legger

370 kr


Lår

370 kr


Hele Benet 

650 kr


Hele Benet + Braziliansk

900 kr


Bikinilinje

370 kr


Bikinilinje + Inside Lår

500 kr


Armhule

200 kr


Hel Arm

300 kr


Halv Arm 

150 kr


Hel Arm + Armhule

400 kr


Voks Helt Ansikt

400 kr


Øvrig Hårfjerning et område i ansikt

150 kr


Voks Rygg

550krVi har 50 % avslag på hver femte Braziliansk behandling.


1.


FØR DU KOMMER TIL VOKSING 

For best mulig resultat bør hårene som vokses være mellom 0,5-1 cm lange. Er de lengre kan de med fordel trimmes, enten med saks eller maskin. Er hårene fullt utvokste på lengde vil det lugge, og det er vanskeligere for voksen å få feste.


2.


MENSTRUASJON OG GRAVIDITET

Så lenge du føler deg komfortabel med det er det ingen problem å vokse selv om du har mens eller er gravid. Mange opplever noe lavere smerteterskel rett før og under mensen og i tidlig stadium av graviditet.

Har du mens er det viktig at du nylig har byttet tampong eller har i menskopp før du kommer på behandling.  

3.


SKRUBB FØR OG ETTER BEHANDLING

Bruk en peeling/ skrubb på området du har vokset ca 1 halv uke etter behandlingen, fortsett med peeling 1–2 ganger pr uke. Peel gjerne med oljefree sukkerskrubb dagen før, kan kjøpes i salongen vår.


PUSTEROM

HUDPLEIE


Alle trenger å slappe av litt i rolige omgivelser, hvor kun velvære står i sentrum.

Velkommen til oss på Pusterom Hudpleie.

Siste nytt


Masse nye nyheter som skjer nå i 2020, vi har fått inn A-syrer og urte-peel! Vi gleder oss masse!

1 januar 2020


Hjerte Chakra har inntatt pusterom, som eneste salong som tilbyr denne litt aternative behandlingsformen. velkommen til oss

12 desember 2019

Kontakt oss


Posebygården, 

Kristian IV gate 67

INNGANG I HOLBERGS GATE

(150m fra fylkeshuset)

pusteromhudpleie@gmail.com

Tlf: 926 55 877