MASSASJE


MASSASJE


En klassisk massasje er ikke bare en deilig luksus vi unner oss i ny og ne. En massasje kan også behandle og forebygge muskel- og leddplager.

De mest kjente fordelene ved klassisk massasje er reduksjon av muskelspenninger

og relaterte plager som stress og stive, ømme muskelgrupper. 

Ved massasje kan man også øke leddmobilitet, blod- og lymfegjennomstrømning i muskulatur og bindevev, gi bedre søvnkvalitet, bedre kroppsholdning, mindre påkjenning av stress samt bidra til en fysisk og psykisk avkobling og bedre helse generelt. Vi bruker nøytral massasjeolje blandet med ulike eteriske oljer
Hodebunn og nakke Massasje

Vi har flere punkter i hodebunnen som kan sette seg spenninger, stress og hodepine. Hodebunn massasje kan være med på å løse opp dette. Dette er en fin enkeltstående behandling, eller i kombinasjon med farge vipper/bryn.

kr 395,- 20 min


Idrettsmassasje

Hard idrettsmassasje med hjelp av trepinner, hvor vi presser oss dypt ned i muskelvevet, med triggerpunkter og drage bevegelser over de store muskelgruppene. Perfekt på deg som sliter med muskelknuter, glad i en dypere massasje eller er mye i fysisk aktivitet.

595,- 30 min


Klassisk Aroma massasje rygg/nakke.

Behagelig og rolig avslappende Aroma massasje, med ulike massasje grep og tekniker. Vi bruker eteriske oljer med gode dufter.

kr 495,- 30 min


Klassisk Aroma massasje av bein og føtter,

i kombinasjon av fotbad først.

Kr 595,- 45 min


Eksklusiv Aroma massasje av hele kroppen.

Behagelig og rolig avslappende Aroma massasje, med ulike massasje grep og tekniker. Vi bruker eteriske oljer med gode dufter. Her får du en fullverdig massasje av hele kroppen. Avsluttes med hodebunn massasje. 

kr 890,- 60 min


 

Fibro Massasje

Massasje spesielt tilpasset de som har Fibromyalgi, eller annen form for

 kroniske muskelsmerter. Massasjen er en velværemassasje som ikke er smertefull,

men med lette og rolige tak/strøk. Forskning har vist at en mild form for massasje

frigir avslappningshormonet oxytocin, og det er dette som er utgangspunktet for Fibromassasje.

kr 890,- 60 min Gravid Massasje

Stort fokus på rygg, nakke og hofter.

Vi jobber med en side av ryggen om gangen. Hvor den gravide blir støttet opp med myke pute, rolig musikk og levende lys. Vi jobber med helt 100% økologisk og vegansk kroppsolje på alle gravide. Denne kroppsoljen kan brukes til og med brukes på babyer.

Kr 495,- 30 min 


Gravid Massasje Deluks 

Massasje av nakke, skuldre, rygg, hofter, decolté, armer,og bein samt hodebunnsmassasje. Passer perfekt i siste del av svangerskapet. Massasjen skjer ved at den gravide ligger på en side av gangen, støttet opp med myke puter, rolig musikk og levende lys. En gravid massasje er en flott måte å komme i kontakt med egen kropp som er under stor endring frem til en fødsel. Vi jobber med helt 100% økologisk og vegansk kroppsolje på alle gravide. Denne kroppsoljen kan til og med brukes på babyer.

kr.790,- 60 min"Massasje kan ha en mengde helsefremmende effekter på kropp og psyke, langt utover de mest kjente som reduksjon av muskelspenninger og relaterte plager. Massasje kan øke leddmobilitet, øke blod- og lymfegjennomstrømning i muskulatur og bindevev og bidra til generell økt fysisk og psykisk avspenning og velvære."


PUSTEROM

HUDPLEIE


Alle trenger å slappe av litt i rolige omgivelser, hvor kun velvære står i sentrum.

Velkommen til oss på Pusterom Hudpleie.

Siste nytt


Masse nye nyheter som skjer nå i 2020, vi har fått inn A-syrer og urte-peel! Vi gleder oss masse!

1 januar 2020


Hjerte Chakra har inntatt pusterom, som eneste salong som tilbyr denne litt aternative behandlingsformen. velkommen til oss

12 desember 2019

Kontakt oss


Posebygården, 

Kristian IV gate 67

INNGANG I HOLBERGS GATE

(150m fra fylkeshuset)

pusteromhudpleie@gmail.com

Tlf: 926 55 877