OM OSS

VI SOM JOBBER PÅ PUSTEROM HUDPLEIE

Pusterom Hudpleie, er en liten koselig nisjesalong,

lokalisert i Posebyens skjønne gater. Rett utenfor Kristiansands myldrende bykjerne. Salongen ligger på gateplan, og vi er en rullestolvennlig hudpleie salong.


På Pusterom Hudpleie har vi alltid et stort smil, god tid mellom kundene våre, og lidenskap og kjærlighet for faget vårt. Det er ingen hemmelighet at navnet "Pusterom" er akkurat det vi ønsker å skape.


"Gi deg selv et pusterom hos oss"
Jenny Flaten

Negltekniker, hudpleier og Voksspesialist for Pusterom Hudpleie,

Uteksaminert autorisert Hudpleier på Sørlandet Hudpleieskole våren 2017.

enny er autorisert negltekniker med diplom i Shellac og Gel-negler. Du kan se Jenny`s negle-arbeid på hennes Instagram konto.


Jenny har et stort engasjement og interesse innen voks. Hun har tatt flere kurs innen faget, der i blant Braziliansk og Lycon voks kurs.


Jenny er nøye, detaljorientert og svært dyktig i faget sitt. Hun vil alltid gjøre sitt ytterste for at du som kunde skal bli fornøyd.


Jenny utfører også Aroma-massasje, form/farge vipper og bryn, samt hudpleie.


Flere kurs innen Bioline, siste var Proceutic kurs med tilhørende sertifikat og Diplom i Nov 19.

Address: PUSTEROM HUDPLEIE, Kristian IV gate 67 B, 4614 Kristiansand, Norway

Phone: 45425509

Louise Medaas Skogen

Hudpleier/fotpleier, daglig leder og eier av Pusterom Hudpleie,

Uteksaminert autorisert Hudpleier på Sørlandet Hudpleieskole våren 2017. Flere ekstrakurs innen Bioline, siste var Proceutic kurs med tilhørende sertifikat og Diplom i Nov 19.


Louise har et stort brennende engasjement innen hudpleie. Hennes visjon er å ta velvære og hudpleie på lik linje, der hun ønsker å tilføre "spa-følelse" i den ellers så tradisjonelle hudpleien.


Louise er et varmt og godt menneske. I behandling hos henne vil du som kunde alltid stå i fokus. 


Louise har også tatt kurs i Aroma-massasje. Og har stort tro på de helsefremmende effektene massasje kan gi både på det psykisk, fysisk og det åndelige plan. 


Louise sin forkjærlighet for Yoga-meditasjon, velvære og Sør-koreansk hudpleie, har gitt henne grobunn til å utvikle egne behandlinger fra bunnen av. På Pusterom Hudpleie kan du få både klassisk tradisjonell hudpleie men også alternativ hudpleie med meditasjon/ avspenninger/ trykkpunker og spennende innslag av Rosenquartz steiner.Address: PUSTEROM HUDPLEIE, Kristian IV gate 67 B, 4614 Kristiansand, Norway

Phone: 92655877

Email: pusteromhudpleie@gmail.com

Susanne TImar Balchen

 Negledesigner for Pusterom hudpleie!

 

Susanne er en svært dyktig selvlært negledesigner, og har har drevet på med negledesign i hele 9 år. Hun har et brennende lidenskapskapelig forhold til gelènegler, negledekor, form og farge! 


Nå har hobby blitt til en spennende ny deltidsjobb, og vi er veldig glad og takknemelig for å ha denne flotte jenta med på laget.


Susanne er en sprudlende og energisk Negledesigner, med stort fokus på at kunden alltid skal bli fornøyd. Du må mer en gjerne ta med inspirasjonsfoto

av negledesign du ønsker, da Susanne ikke er redd for en utfordring!


Susanne vil primært sett jobbe kvelder og noen utvalgte helger i måneden. 


Ønsker du en time hos Susanne utenom hennes booking muligheter på vår nettside, må du mer enn gjerne sende hun en privat melding på hennes Instagram konto, eller på vår facebook side.. Susanne er svært fleksibel med tanke på arbeidstider og etterspørsel!

Address: PUSTEROM HUDPLEIE, Kristian IV gate 67 B, 4614 Kristiansand, Norway

Phone: 97192206

Mathea Henrikka Dovland

Phone: 97192206

Address: PUSTEROM HUDPLEIE, Kristian IV gate 67 B, 4614 Kristiansand, Norway

 Vippetekniker og Hudpleier hos Pusterom hudpleie!

 

Mathea er vårt nyeste innslag i vår Pusterom familie. Hun er Cidesco utdannet hudpleieterapaut på Sørlandet Hudpleie Skole 2020. Hun har ogsåtatt kurs og Diplom i Vippe extensions.


Mathea er en varm, trygg og god hudpleier å komme til. Hun er rolig og mild, og ønsker bare det aller beste for sine flotte kunder. 


Hun har en forskjærlighet for vipper og bryn, og har et brennede engasjement innen dette feltet. Hudpleie er også blant favorittene!


I møte med Mathea vil du alltid stå i setrum, og hun vil alltid gjøre sitt aller beste for at du som kunde skal være fornøyd! 

SEND OSS GJERNE EN MAIL

 
 
 
 

PUSTEROM

HUDPLEIE


Alle trenger å slappe av litt i rolige omgivelser, hvor kun velvære står i sentrum.

Velkommen til oss på Pusterom Hudpleie.

Siste nytt


Masse nye nyheter som skjer nå i 2020, vi har fått inn A-syrer og urte-peel! Vi gleder oss masse!

1 januar 2020


Hjerte Chakra har inntatt pusterom, som eneste salong som tilbyr denne litt aternative behandlingsformen. velkommen til oss

12 desember 2019

Kontakt oss


Posebygården, 

Kristian IV gate 67

INNGANG I HOLBERGS GATE

(150m fra fylkeshuset)

pusteromhudpleie@gmail.com

Tlf: 926 55 877