PMU/ POWDER BROWS

HVA ER PMU?


Permanent makeup (PMU) er kosmetiske skjønnhetsbehandlinger hvor terapeuten lager tatoveringer som ser ut som sminke.

Varigheten er kortere enn ved andre typer tatoveringer, vanligvis må du ha en såkalt "touch up" etter ett til få år. Likevel kan du oppnå lengevarende perfekte øyenbryn, øyeskygger eller eyeliner hver dag uten at du trenger å sminke deg.

Blant de mest populære formene for permanent makeup er microblading, permanent lipliner og permanente bryn.


PERMANENT MAKEUP

POWDER BROWS, LEPPER & EYELINER


HVA ER POWDER BROWS?


Powder brows er betegnelsen på semi-permanent makeup, der man pigmenterer farge ned i øverste hudlag og oppnår en naturlig farging av hele brynet. Powder brows er også kjent som Ombrebrows, og passer for deg som ønsker å skape en skyggeleggingseffekt fremfor en hårstråeffekt. I enkelte tilfeller kan det også kombineres sammen med Microblading for å oppnå et optimalt resultat.


ER POWDER BROWS FOR MEG?Microblading er et godt alternativ for veldig mange. Har du overnappede bryn som aldri vokser ut igjen? Mangler knekken i overkant av brynet? Er du fornøyd med fasongen på brynene, men skulle ønske de så fyldigere og tettere ut? Har du “hull” i fasongen du vil få fylt ut? Ved alle disse tilfellene, og flere, vil PMU powder brows være et godt alternativ. Prosessen er ikke smertefull, men du kan føle noe ubehag.
PMU PRISLISTE


PMU KONSULTASJON

Ønsker du PMU ta gjerne kontakt med oss, eller book deg en gratis konsultasjon. 


POWDER BROWS

Inkluderer konsultasjon,  Powder Brows behandling samt etterbehandlingsprodukter

3500,-


4-6 UKER REFILL BRYN

Oppfølgings time innen 6 uker etter første behandling.

1500,-PÅFYLL REFILL INNEN 12 MND

Vi anbefaler påfyll innen 12 mnd, for de fleste type bryn. 

1900,-PMU - EYELINER

Klassisk Eyeliner oppe

3500,-


4-6 UKER REFILL EYELINER

Oppfølgings time innen 6 uker etter første behandling.

1500,-


LASH LINER OPP

Tynn liner som følger vippekanten oppe.

2300,-


LASH LINER NED

Tynn liner som følger vippekanten nede.

2300,-


PÅFYLLING INNEN 5 ÅR

2500,-PMU - LEPPER

Tatovering av leppekant samt lepper.

4500,-


4-6 UKER REFILL LEPPER

Touch up av Lepper innen 4-6 uker

1500,-


Leppemaske hjemmeprodukt (VIKTIG!)

299,-


FØR DU KOMMER TIL TIME:


  • Ikke drikk alkohol dagen før behandling.
  • Kom til behandling med naturlig sminke (dersom du ønsker å vise hvordan du farger dine bryn).
  • Voksing av bryn skal ikke utføres nærmere enn 3 dager før behandling og 14 dager etter. behandlingen.
  • Laser eller annen hårfjerning skal ikke utføres 3-6 uker i forkant eller etterkant av behandlingen.
  • Tar du medisiner og er usikker på om disse vil få konsekvenser for behandlingen, vennligst ta kontakt med fastlegen din for råd.
FORVENTET RESULTAT AV BEHANDLINGEN?


Powder brows vil i utgangspunktet gi deg et naturlig semi-permanent resultat. I fellesskap finner vi den rette fargen og brynfasongen som passer deg. Vi tar alltid utgangspunkt i dine naturlige bryn og ansiktsproporsjoner. Vær oppmerksom på at det kreves en etterbehandling før vi kan betrakte brynene som helt ferdige. I noen tilfeller vil det også kreves ytterligere en ekstra oppfølgingstime.HVOR LENGE HOLDER BEHANDLINGEN?


Fargen er semi-permanent noe som betyr at den gradvis forsvinner etter 2-5 år. Derfor bør du fylle på fargen årlig for å opprettholde resultatet etter behandling. Rett etter behandlingen kan fargen se noe kraftig ut, men etter noen dager vil fargen reduseres til et mer naturlig uttrykk. I noen tilfeller vil huden kanskje være litt hoven og rød rundt behandlingsområdet. Dette kan vare fra et par timer til noen dager. Det er viktig å være nøye med håndhygienen og ikke ta på tatoveringen de første 3 dagene, inntil den har grodd helt. Du får med en etterbehandlingskrem hjem som skal smøres på brynene tre ganger om dagen ved hjelp av en ren Q-tip. Når fargen begynner å sette seg kan du se at det forekommer flassing og at det kan virke tørt i området som er behandlet. Dette er en del av healingprosessen og er helt normalt. Det er imidlertid svært viktig å ikke pirke eller rive av flak med farge, men heller la det falle av naturlig.
KONTRAINDIKASJON/FORSIKTIGHETSREGLER


Vi behandler ikke ved aktiv infeksjon i huden, åpne sår, eller dersom du i løpet av de siste 3 månedene har brukt aknemedisin, er allergisk mot noen av midlene som brukes, eller er gravid eller ammede. Går man på blodfortynnende medisiner, så anbefales det at man tar en pause på 3 dagen innen behandling.