VIPPEEXTENSIONS

VIPPEFIN?


Markedet for vippeextensions har hatt en voldsom vekst de siste årene, og både salonger og kunder etterspør kvalitetsorienterte, profesjonelle produkter tilpasset det norske markedet. Hos hos kan du velge mellom Klassisk, Hybrid, Volum og Mega Volum Extensions.


VIppeextensions passer for kunder alle aldre, og vi skreddesyr de perfekte vippene til deg!


VIPPEEXTENSIONS


Da vi skulle velge forhandler av vipper, ønsket vi IKKE vipper produsert av minkpels. 


Valget falt derfor på LaveriaLashes – en norskutviklet totalleverandør på vippemarkedet.

LaveriaLashes kunstvipper er håndlaget med vegansk silke av fiber fra Sør-Korea, etisk forsvarlig produsert i Vietnam.

Dessverre er det ofte et tema som bransjen vår ikke prater høyt om, men for oss er det ekstremt viktig å ta et standpunkt. Vi vet at vippene vi bruker er etisk forsvarlig produsert / ikke barnearbeid involvert.

Hos oss kan du nyte vakre vipper, med god samvittighet!


Vippene leveres i ulike lengder, tykkelser og bøyer – alle myke, behagelige og ekstra slitesterke for lang levetid.


Vi utfører klassisk, hybrid og Volum!


KLASSISK, HYBRID, VOLUM & MEGAVOLUM

 

De er mange som lurer på akkurat dette. Ved å gå for klassisk vipper fester vippeteknikeren en og en vipp på din naturlige vipp. Resultatet blir et enkelt, vakkert og naturlig resultat hvor det er vanskelig å skille mellom vippeextensions eller et godt sett med tykke naturlige vipper.

Volum er for de som elsker store fyldige vipper! Her formes 4-6 enkle vipper til en vippe-vifte som deretter blir plassert på hver naturlige vipp. Volum er perfekt for deg som liker en Marilyn Monroe stil! Volum vipper dufter Old Hollywood, og er perfekt for deg som elsker masse vipper, glitter og glamour, hvor øyne dine står i fokus!

 

Hybrid er en krysning mellom Klassisk og Volum. Hybrid er perfekt for deg som ønsker å gå fra klassisk til volum eller omvendt, da overgangen ser mer ryddig ut. Hybrid er også veldig populært på egenhånd, hvis du ønsker en bit av begge verdener, men er hverken fulg eller fisk. Da kan Hybrid gi deg det lille ekstra i volum, men samtidig beholde den klassiske og naturlige stilen.