VIP/LEIE AV LOKALET

MINNER FOR LIVET!


Er du en venninne-gjeng som skal feire bursdag, ha utdrikningslag for ei nydelig kommende brud, eller bare vil samle noen gode venner til en uforglemmelig kveld? Da er dette kanskje noe for deg.

 

VIP EVENT

Perfekt aktivitet for deg som har en vennegjeng, gode kollegarer eller kanskje en kommende brud, og som ønsker en magisk velværeoppelvese sammen. Vi gir rabatt på alle produkter (ikke salgsvarer) denne dagen.

Booker du i god tid frem, kan vi som oftes klare å holde av speilsalen av for større grupper (6-20 stk), er dere imidlertid mindre grupper (3-5 stk), kan vi som regel tilby avd Blomster Allè helt eksklusivt.


Gratis goodebags til alle gjester av VIP arrangementet. Det vil også være 15% rabatt på alle behandlinger, og eksklusive rabatter på produkter denne kvelden.


Kunden står fritt til å ta med egen mat/drikke konsadsfritt til arrangementet. Vi har kjøleskap og lagringsplass. Det er også mulig for å bestille mat direkte til lokalet. Aragementet kan være med eller uten alkohol. Men kunden står selv ansvarlig for innkjøp av eventuelle bobler.


Å flytte timen/endre dato for VIP event 8 uker før medbringer ikke ekstra kostnader. Etter 8 uker tilfaller det et gebyr på kr 500,- per deltager ved bytte/endring av time.


LEIE AV SPEILSALEN

Er du en bedrift som ønsker å leie vår vakre lokaler i speilsal?

Vi har flere spennende kursvirksomheter som disponerer våre lokaler innen ulike kursvirksomheter. Her er det mulighet for å arrangere kunstutstilling, malekurs, dansegrupper, yoga, treningsgrupper, samtaleterapi i grupper ect. 


Vi tilbyr alltid 1 gratis prøvetime, for deg som ønsker å starte opp med kurs hos oss, over flere uker. 


TIMER:


350,- + mva

60, 70, og 90 minutter


250,- + mva 

15 og 30 minutter


DAGER:


2500,- + mva 

Priser per dag, fredag + lørdag = 5000,- + mvaMAKE UP

KONSULTASJON


*Gratis ved kjøp av minimum 1 produkt per person

Her kan du og din vennegjeng komme å få masse gode tips og triks. Vi skreddersyr produkter for dere, og guider dere igjennom den store makeup jungelen!

Vi ønsker notat på hvor mange dere blir, fokus på fest eller dagmakeup samt alder på alle deltagerne.

Kunden står fritt til å ta med egen mat/drikke konsadsfritt til arrangementet. Vi har kjøleskap og lagringsplass. Det er også mulig for å bestille mat direkte til lokalet. Aragementet kan være med eller uten alkohol. Men kunden står selv ansvarlig for innkjøp av eventuelle bobler.FØLG OSS PÅ INSTAGRAM?


@PUSTEROMHUDPLEIE


ÅPNINGSTIDER


Avd Blomster Allè


Man-fre: 10-16

Lørdag Stengt

(utvidet åpingstider 

etter avtale/booking)


Avd Coverbrandsstore


Man-ons: 10-18

Torsdag: 10-19

Fre-Lør: 10:18


BESØKSADRESSE


Avd Blomster Allè


Rådhusgata 39 A

4614 Kristiansand


Avd Coverbrandsstore

Gyldenløves gate 5

4611 Kristiansand 

KONTAKT


Telefon:


+47 21 45 69 70


Epost:


kontakt@pusteromhudpleie.noVi tilbyr alt fra Bryn, Vipper, Fotpleie, Powder Brows, PMU, Microblading, Shellac, Gelè Negler, Vippeextensions, Massasje, Voks, Kosmetisk Sykepleier, Brynslaminering, Vippeløft, Klassiske Ansiktsbehandlinger til Holistisk Hudpleie med Hjerte Chakra.  

Posebyen i Kristiansand, Velkommen til oss!© 2021 PUSTEROM HUDPLEIE AS | Org nr. 926 848 070 | Pusterom Hudpleie