VIP/LEIE AV LOKALET

MINNER FOR LIVET!


Er du en venninne-gjeng som skal feire bursdag, ha utdrikningslag for ei nydelig kommende brud, eller bare vil samle noen gode venner til en uforglemmelig kveld? Da er dette kanskje noe for deg.

 

Du kan booke Pusterom Hudpleie helt eksklusivt, på dagtid/kveldstid. Vi stiller med lukseriøse behandlinger, Goodiebags, og lett servering med bobler i glasset, mens dere kan lage minner for livet i behagelige og koselige omgivelser hos oss. 

 

ARRANGEMENT/LEIE LOKAL Er du en venninne-gjeng som skal feire bursdag, ha utdrikningslag for ei nydelig kommende brud, eller bare vil samle noen gode venner til en uforglemmelig kveld? Da er dette kanskje noe for deg.

 

Du kan booke Pusterom Hudpleie helt eksklusivt, på dagtid/kveldstid. Vi stiller med lukseriøse behandlinger, Goodiebags, og lett servering med bobler i glasset, mens dere kan lage minner for livet i behagelige og koselige omgivelser hos oss. 


Det er også mulighet for å bestille inn mat fra lokale restauranter og få det levert til salongen mens behandlingene pågår. Vi hjelper gjerne med å bestille inn mat, men disse utgiftene står kunden for selv.


Velkommen!VIP PUSTEROM HUDPLEIEBooking av VIP kveld

Max 8 personer. Det er mulighet for flere deltagere, men varrighet og mulighet for flere behandlinger på rad vill kortes ned.


VIKTIG: For å booke inn arrangementet må kr 1000,- innbetales per deltager på forskudd. Dette vil ikke bli tilbakebetalt ved avbestilling av eventet. Behandlinger og/eller kjøp av produkter blir trekt fra summen (1000,- per deltager) på selve eventet. Vi tilbyr ikke event, hvor deltagere ønsker en mindre totalsum enn 1000,- per hode.


Å flytte timen/endre dato for VIP kveld 8 uker før medbringer ikke ekstra kostnader. Etter 8 uker tilfaller det et ytterligere gebyr på kr 1000,- ved bytte/flytt av time.


20% rabatt på kjøp av produkter, og 10% rabatt  bookinger av utvalgte behandlinger denne kvelden.  

Ønsker du lett servering og Goodiebag, koster dette 450,- ekstra per person. Øvrig servering står kunden for selv. 


Kunden står fritt til å ta med egen mat/drikke konsadsfritt til arrangementet. Vi har kjøleskap og lagringsplass. Det er også mulig for å bestille mat direkte til lokalet. Aragementet kan være med eller uten alkohol. Men kunden står selv ansvarlig for innkjøp av eventuelle bobler.

VELKOMMEN!

FØLG OSS PÅ INSTAGRAM?


@PUSTEROMHUDPLEIE


ÅPNINGSTIDER


Man-tors: 10-19


Fredag 10-16


Lørdag: 10-14

(Etter avtale)


BESØKSADRESSE


Rådhusgata 39 A

4614 Kristiansand

Avdeling:

Blomster Allè

KONTAKT


Telefon:


+47 484 57 810


Epost:


kontakt@pusteromhudpleie.noVi tilbyr alt fra Bryn, Vipper, Fotpleie, Powder Brows, PMU, Microblading, Shellac, Gelè Negler, Vippeextensions, Massasje, Voks, Kosmetisk Sykepleier, Brynslaminering, Vippeløft, Klassiske Ansiktsbehandlinger til Holistisk Hudpleie med Hjerte Chakra.  

Posebyen i Kristiansand, Velkommen til oss!© 2021 PUSTEROM HUDPLEIE AS | Org nr. 926 848 070 | Pusterom Hudpleie