VIP/LEIE AV LOKALET

MINNER FOR LIVET!


Er du en venninne-gjeng som skal feire bursdag, ha utdrikningslag for ei nydelig kommende brud, eller bare vil samle noen gode venner til en uforglemmelig kveld? Da er dette kanskje noe for deg.

 

Du kan booke Pusterom Hudpleie på dagtid/kveldstid. Vi stiller med lukseriøse behandlinger, goodiebags, og lett servering med bobler i glasset, mens dere kan lage minner for livet i behagelige og rolige omgivelser hos oss. 

VIP EVENT &

LEIE AV SPEILSALEN G5

Vi har to ulike modeller, hvor man enten kan booke inn grupper som utfører en rekke behandlinger sammen. Her kan vi både booke inn hudpleie, makeup, spa og velvære behandliger samt yoga.  Dette er populære eventer for deg som skal ferie bursdag, babyshower, utdrikningslag, eller gode kollegaer som ønsker felles opplevelser sammen.


Videre har vi også mulighet for å leie helt eksklusivt vår speilsal i Gyldenløvesgate 5 til bursdager, selvskap, barnedåp, konfirmasjon, utdrikningslag o.l Uten at vi tilbyr behandlinger i tillegg. Her vil det være en ansatt som følger dere igjennom kvelden, hjelper gladelig med servering, musikk og opp og nedrigg. 

DINE BESTE MINNER

RAMMET INN

I VÅRE LOKALER

VIP EVENT

MED GODE VENNER

VIP EVENT


Perfekt aktivitet for deg som har en vennegjeng, gode kollegarer eller kanskje en kommende brud, og som ønsker en magisk velværeoppelvese sammen. Vi gir rabatt på alle produkter (ikke salgsvarer) denne kvelden.

Booker du i god tid frem, kan vi som oftes klare å holde av speilsalen av for større grupper (8-15 stk), er dere imidlertid mindre grupper (3-5 stk) har vi som regel Avd Blomster Allè som en mulighet. 


Gratis goodebags til alle gjester av VIP arrangementet. Det vil også være 10% rabatt på alle behandlinger, og eksklusive rabatter på produkter denne kvelden.


Kunden står fritt til å ta med egen mat/drikke konsadsfritt til arrangementet. Vi har kjøleskap og lagringsplass. Det er også mulig for å bestille mat direkte til lokalet. Aragementet kan være med eller uten alkohol. Men kunden står selv ansvarlig for innkjøp av eventuelle bobler.


Å flytte timen/endre dato for VIP event 8 uker før medbringer ikke ekstra kostnader. Etter 8 uker tilfaller det et gebyr på kr 500,- per deltager ved bytte/flytt av time.Ønsker du mer info, send oss gjerne en mail så kan vi komme med en uforpliktende pristilbud samt den pakken som passer til akkurat deres fremtidige arrangement,


kontakt@pusteromhudpleie.noLEIE AV SPEILSALEN - HELT EKSKUSIVT


Stor vakker lyst lokal, høyt under taket, som kan romme opp til 30 gjester. Med et vakkert stort speil som kan bytte farger etter fargetema for akkurat din fest. Lokalet er plassert midt i byen, Gyldenløvesgate 5.


Her vil det følge med personale som hjelper med alt dere måtte trenge og ønske, servering,borddekking,pynting, musikk og lyd o.l.

vi kan også stå for både opp og nedrigg av eventet. Festelighetene må avsluttes kl 23.00 hos oss.Å flytte timen/endre dato for VIP event 8 uker før medbringer ikke ekstra kostnader. Etter 8 uker tilfaller det et gebyr på kr 2500,- ved bytte/flytt av time.


Ønsker du mer info, send oss gjerne en mail så kan vi komme med en uforpliktende pristilbud samt den pakken som passer til akkurat deres fremtidige arrangement,


kontakt@pusteromhudpleie.no


FØLG OSS PÅ INSTAGRAM?


@PUSTEROMHUDPLEIE


ÅPNINGSTIDER


Avd Blomster Allè


Man-fre: 10-16

Lørdag Stengt

(utvidet åpingstider 

etter avtale/booking)


Avd Coverbrandsstore


Man-ons: 10-18

Torsdag: 10-19

Fre-Lør: 10:18


BESØKSADRESSE


Avd Blomster Allè


Rådhusgata 39 A

4614 Kristiansand


Avd Coverbrandsstore

Gyldenløves gate 5

4611 Kristiansand 

KONTAKT


Telefon:


+47 21 45 69 70


Epost:


kontakt@pusteromhudpleie.noVi tilbyr alt fra Bryn, Vipper, Fotpleie, Powder Brows, PMU, Microblading, Shellac, Gelè Negler, Vippeextensions, Massasje, Voks, Kosmetisk Sykepleier, Brynslaminering, Vippeløft, Klassiske Ansiktsbehandlinger til Holistisk Hudpleie med Hjerte Chakra.  

Posebyen i Kristiansand, Velkommen til oss!© 2021 PUSTEROM HUDPLEIE AS | Org nr. 926 848 070 | Pusterom Hudpleie