VIP/LEIE AV LOKALET

MINNER

LAG EN VIP FEST HOS OSS?


Vi leier ut vår flotte speilsal til ulike eventer, alt fra utdrikningslag, makeupkvelder , til yoga kvelder.


Du kan samle hele vennegjengen din hos oss, eller om du kanskje er selvstendig næringsdrivende, og trenger en sal å leie. 


Finner du ikke svar på det du lurer på, kan du alltid ta kontakt med oss via mail, Facebook melding eller sms/telefon.

VIP EVENT

Perfekt aktivitet for deg som har en vennegjeng, gode kollegarer eller kanskje en kommende brud, og som ønsker en magisk velværeoppelvese sammen. Vi gir rabatt på alle produkter (ikke salgsvarer) denne dagen.

Booker du i god tid frem, kan vi som oftes klare å holde av speilsalen for eventet.


Gratis goodebags til alle gjester av VIP arrangementet. Det vil også være 15% rabatt på alle behandlinger, og eksklusive rabatter på produkter denne kvelden.


Kunden står fritt til å ta med egen mat/drikke konsadsfritt til arrangementet. Vi har kjøleskap og lagringsplass. Det er også mulig for å bestille mat direkte til lokalet. Aragementet kan være med eller uten alkohol. Men kunden står selv ansvarlig for innkjøp av eventuelle bobler.


Å flytte timen/endre dato for VIP event 8 uker før medbringer ikke ekstra kostnader. Etter 8 uker tilfaller det et gebyr på kr 500,- per deltager ved bytte/endring av time.


LEIE AV SPEILSALEN

Er du en bedrift som ønsker å leie vår vakre lokaler i speilsal?

Vi har flere spennende kursvirksomheter som disponerer våre lokaler innen ulike kursvirksomheter. Her er det mulighet for å arrangere kunstutstilling, malekurs, dansegrupper, yoga, treningsgrupper, samtaleterapi i grupper ect. 


Vi tilbyr alltid 1 gratis prøvetime, for deg som ønsker å starte opp med kurs hos oss, over flere uker. 


TIMER:


350,-

60, 70, og 90 minutter


250,-

15 og 30 minutter


DAGER:


1500,-

Priser per dag, fredag + lørdag = 2000MAKEUP

EVENT

Her kan du og din vennegjeng komme

å få masse gode tips og triks. Vi skreddersyr produkter for dere, og guider dere igjennom den store makeup jungelen! Med eksklusiv åpning av Speilsalen. Her inngår også VIP rabatter og goodiebags til alle som handler denne kvelden.


Vi ønsker notat på hvor mange dere blir, fokus på festmakeup, dagmakeup eller hudpleie produkter samt alder på VIP deltagerne.


Kunden står fritt til å ta med egen mat/drikk til arrangementet. Det er

også mulig for å bestille mat direkte til lokalet. Aragementet kan være med eller uten alkohol. Men kunden står selv ansvarlig for innkjøp av eventuelle bobler.


*Merk, gratis ved kjøp av minimum 1 produkt per person

FØLG OSS PÅ INSTAGRAM?


@PUSTEROMHUDPLEIE


ÅPNINGSTIDERMan-ons: 9:00-18:00

Torsdag: 9:00-19:00

Fre-Lør: 10:00- 18:00


(utvidet åpingstider

etter avtale/booking)


BESØKSADRESSE


Gyldenløves gate 5

4611 Kristiansand 

KONTAKT


Telefon:


+47 21 45 69 70


Epost:


kontakt@pusteromhudpleie.noVi tilbyr alt fra Bryn, Vipper, Fotpleie, Powder Brows, PMU, Microblading, Shellac, Gelè Negler, Vippeextensions, Massasje, Voks, Kosmetisk Sykepleier, Brynslaminering, Vippeløft, Klassiske Ansiktsbehandlinger til Holistisk Hudpleie med Hjerte Chakra.  

Posebyen i Kristiansand, Velkommen til oss!© 2021 PUSTEROM HUDPLEIE AS | Org nr. 926 848 070 | Pusterom Hudpleie