KURS

KURS I KRISTIANSAND


Shellac/Gellac kurs i kristiansand, Vippe Extensions kurs i Kristiansand, Brynstyling kurs i Kristiansand, og Sør Koreansk kurs i Kristiansand. Vi holder til i store flotte lokaler midt i kristiansand sentrum,

Gyldenløves gate 5.


KURS I KRISTIANSAND


Shellac/Gellac kurs i kristiansand, Vippe Extensions kurs i Kristiansand, Brynstyling kurs i Kristiansand. Vi holder til i store flotte lokaler midt i kristiansand sentrum,

Gyldenløves gate 5. 


Hello world

KURSET INKLUDERER:

VIPPE EXTENSIONS KURS


Ønsker du å jobbe med vipper eller å starte en karriere innen skjønnhet og velvære? På grunnkurs hos oss i vippe-extension vil du lære hvordan du legger klassiske vipper (1:1). Dvs en falsk vipp per naturlige vipp. Denne metoden må man lære seg før man eventuelt kan begynne å jobbe med volumvipper. På kurs hos oss vil du få nøye opplæring av dyktige vippe-teknikere som har jobbet med yrket i flere år, samt deltatt på flere ulike kurs selv for å plukke med seg det beste av det beste. Opplæring på denne måten gir en bred kunnskap innen feltet og gir oss muligheten til å kunne tilby deg kurs med kvalitet fra øverste hylle.

Kurset går over 2 dager. På dag 1 vil hovedfokuset være teori og dag 2 vil hovedfokuset være praktisk øving på modeller, men det vil være litt av begge deler begge dager.

HVA DU LÆRER PÅ KURS

- Hårets anatomi/vippenes syklus 

- Hygiene 

- Kundeservice 

- Produkter

- Utstyr 

- Forskjell på klassisk og volum

- Konsultasjon med kunden 

- Mulige (allergiske) reaksjoner 

- Arbeidsstilling 

- Ulike typer vipper (lengde, tykkelse, bøy)

- Kontraindikasjoner 

- Behandlings-prosedyre

- Etterbehandling 

- Fjerning av vipper 

- Påfyll av vipper

- Vanlige årsaker til dårlig holdbarhet

På dag 2 går vi gjennom hele prosedyren i praksis på modeller og du vil få god tid til å øve deg med kurs-holder til stede, slik at du kan stille spørsmål og få veiledning fra første stund. 

Kurset inkluderer også startpakke som inneholder alt du trenger for å kunne legge vipper rett etter kurset. 

På slutten av kurset vil vi sette opp en eksamen (ca 15 minutter). Etter endt eksamen får kursdeltaker diplom for godkjent kurs. Mengdetrening er viktig og vi anbefaler på det sterkeste å begynne og øve på modeller direkte etter kurset, mens man har all informasjon lett i minnet. De fleste gleder seg masse til å komme i gang med øvingen og det er en veldig gøy del av prosessen! Venner, familie og kjente blir ofte kjempeglad for å få være modell.

Etter endt kurs vil kursholder være tilgjengelig i 1 år etterpå, hvis det etterhvert skulle dukke opp spørsmål du måtte lure på eller trenger veiledning. Vi spanderer også snacks, drikke og lunsj på kurset, begge dager! 


Pris: 8990,- (inkludert startpakke).

Hello world

KURSET INKLUDERER:

BRYNSTYLING KURS

Har du et ønske om å jobbe med bryn? Eller å få en finger med i skjønnhetsbransjen? Da er et brynstyling-kurs det perfekte stedet å starte! Vi tilbyr kurs i brynstyling som gir en grundig opplæring i hvordan å måle opp bryn for et mest mulig symmetrisk resultat, som er noe enhver kunde setter pris på å få. Våre kursholdere har flere års erfaring innen bryn og har selv deltatt på flere ulike kurs for kunne tilby det beste faglige resultatet for deg som tar kurs hos oss.


HVA DU LÆRER PÅ KURS

- Hvordan måle opp bryn

- Kundekonsultasjon

- Fargekombinasjoner 

- Kontraindikasjoner 

- Eventuelle (allergiske) reaksjoner

- Voks og bruk av voks

- Hygiene 

- Hårets anatomi 

- Arbeidsstilling 

- Kundeservice

- Før og etterbehandling 

Kurset inkluderer også en startpakke som inneholder alt du trenger for å utføre behandlingen etter endt kurs

(utenom voks og voksapparat. Om du ønsker dette, gi oss beskjed så bestiller vi inn til deg). Vi spanderer også lunsj, snacks og drikke på kurset! Kurset er over en dag og inneholder både teori og praktisk øving på modeller. Du får med deg diplom for godkjent kurs på slutten av dagen. 

Pris: 2790,- (inkludert startpakke). 

Hello world

KURSET INKLUDERER:

SHELLAC /KURS

MED STARTPAKKE


Dette er et kurs for deg uten forkunnskaper, eller som er utdannet innen bransjen og vil jobbe med spabehandling, manikyr, lakkering og gelelakk for både hender og føtter.


Her vil du lære det grunnleggende om naturneglen samt å arbeide med gellac. Du vil være i stand til å møte kundenes ulike behov, enten det er den perfekte lakkering som tørker umiddelbart i nydelige farger eller fransk manikyr, og med enkel dekorering.

Undervisningen er hensynsfullt balansert mellom teori og praksis. Du vil få utdelt diplom etter endt kurs.HVA DU LÆRER PÅ KURS

- Teori
- Produkt kunnskap. Hvordan fungerer de forskjellige elementene.
- Hygiene
- Den naturlig negler
- Påføring gelelakk
- Fjerning av gelelakk
- Hjemmelekse - modeller
- Tilbakemelding
- Hvordan bruke manikyr verktøy på riktig måte.


Kurset inkluderer også en startpakke som inneholder alt du trenger for å utføre behandlingen etter endt kurs.

Vi spanderer også lunsj, snacks og drikke på kurset! Kurset er over to dager og inneholder både teori og praktisk øving på modeller. Du får med deg diplom for godkjent kurs på slutten av dag to.

Pris: 6790,- (inkludert startpakke med UV-lampe).

DIGITALT KURS?


Ønsker du å ta kurs hos oss, men ikke mulighet til å delta fysisk. Ikke nøl med å ta kontakt, så kan vi fint ordne digital opplæring en til en.

FØLG OSS PÅ INSTAGRAM?


@PUSTEROMHUDPLEIE


ÅPNINGSTIDER


Avd Blomster Allè


Man-fre: 10-16

Lørdag Stengt

(utvidet åpingstider 

etter avtale/booking)


Avd Coverbrandsstore


Man-ons: 10-18

Torsdag: 10-19

Fre-Lør: 10:18


BESØKSADRESSE


Avd Blomster Allè


Rådhusgata 39 A

4614 Kristiansand


Avd Coverbrandsstore

Gyldenløves gate 5

4611 Kristiansand 

KONTAKT


Telefon:


+47 21 45 69 70


Epost:


kontakt@pusteromhudpleie.noVi tilbyr alt fra Bryn, Vipper, Fotpleie, Powder Brows, PMU, Microblading, Shellac, Gelè Negler, Vippeextensions, Massasje, Voks, Kosmetisk Sykepleier, Brynslaminering, Vippeløft, Klassiske Ansiktsbehandlinger til Holistisk Hudpleie med Hjerte Chakra.  

Posebyen i Kristiansand, Velkommen til oss!© 2021 PUSTEROM HUDPLEIE AS | Org nr. 926 848 070 | Pusterom Hudpleie