FOTPLEIE

HUSK FOTKREM!


 

Hvis man ønsker sunne og vakre føtter er det helt essensielt å ta godt vare på dem. Dette kan innebære alt fra daglig påføring av fuktighetskrem, til trimming av negler og skrubbing av hud. En god fotpleierutine hjelper deg med å holde føttene vakre, og du kan med stolthet vise dem fram! 

FOTPLEIE

"GI FØTTENE DINE DET DE FORTJENER"


Føttene bruker vi hver dag, de går flere tusen skritt og utallige kilometer i løpet av ei uke. De trenger med andre ord vedlikehold.

Død hud må fjernes, tørr hud må smøres, og negler og neglebånd må behandles. Noen har naturlig myke føtter, mens andre lett får hard og tørr hud.

Fotpleie er noe alle bør ta seg tid til, uansett helsetilstand, alder eller diagnose. Hos oss starter vi med et forriskende camille fotbad, etterfulgt av klipp og stell av negler/neglebånd, fjerning av hard hud med skalpell/fil og selvsagt avsluttende fotmassasje.  Behandlingen utføres av fotpleier, og ikke forrerapeut.  

Det vil si at vi kun behandler friske føtter. Vi utfører ikke inngrep hvor vi fjerner liktorn, vorter, sopp, eller setter bøyle på negl. 


 

 

HUSK FOTKREM!


 

Hvis man ønsker sunne og vakre føtter er det helt essensielt å ta godt vare på dem. Dette kan innebære alt fra daglig påføring av fuktighetskrem, til trimming av negler og skrubbing av tørr og hard hud. En god fotpleierutine hjelper deg med å holde føttene vakre, og du kan med stolthet vise dem fram! Bruker du rett type fotkrem for din fothelse, vil fotpleien behandlingen du får hos oss, vare mye lengre! Sett kremen på nattbordet ditt, og du kan ha myke og sunne føtter året rundt!


Hilsen Louise fra Pusterom Hudpleie

BEHANDLINGER:


Pedikyr med vanlig lakk

Kan velge mellom en rekke farger

50 min | 450,-


Ekspress fotpleie

Fotbad (fokus på negler eller hard hud)

30 min | 490,-

 

Klassisk Fotpleie

Fotbad, fil og klipp av negler, maskinfil/skalpell på hard hud, og avsluttende fotmassasje.

60 min | 590,-


Klassisk Fotpleie med Shellac

Fotbad, fil og klipp av negler, maskinfil/skalpell på hard hud, og avsluttende fotmassasje.

60 min | 990,-


Klassisk Fotpleie + Voks Legger

Fotbad, fil og klipp av negler, maskinfil/skalpell på hard hud, og avsluttende fotmassasje.

60 min | 890,-

 

Eksklusiv fotpleie

Fotbad, fil og klipp av negler, maskinfil på hard hud, skalpell og utvidet fjerning av hard hud eller forlenget fotmassasje . Denne behandlingen passer ypperlig til deg som sliter med mye hard hud, eller ønsker lengre tid med fotmassasje

90 min | 990,-

 

Ta bort Shellac/Gellac i Fotbehandling

Ønsker di å ta bort Shellac/Gellac på tær, skriv dette inn i notat på din bestilling,

ekstra 150,-


 Shellac med fransk kant i Fotbehandling

Ønsker du fransk pedikyr på tær, skriv dette inn i notat på din bestilling,

ekstra 100,-


Ta bort Shellac/Gellac uten Fotbehandling

30 min 390,-Neglelakk er gratis om ønskelig under alle våre fotbehandlinger. Oppgi dette når du bestiller time på notat!

 VIKTIG: Ta av gammel neglelakk før behandling, om du ønsker ny lakk på tærene.