MASSASJE

MASSASJE

Massasje kan ha en mengde helsefremmende effekter på kropp og psyke, langt utover de mest kjente som reduksjon av muskelspenninger og relaterte plager. Massasje kan øke leddmobilitet, øke blod- og lymfegjennomstrømning i muskulatur og bindevev og bidra til generell økt fysisk og psykisk avspenning og velvære. Regelmessig massasje kan gi bedre søvn, bedre holdning, mer energi og en mer vital livskvalitet!BEHANDLINGER


Aromamassasje - rygg og nakke (30 min)

30 minutter

590,00 kr.

En myk, lett, behagelig og velduftende massasje med utvalgte eteriske oljer. Massøren benytter de samme teknikkene som ved klassisk massasje, men med større fokus på avslapning og velvære.

Aromamassasje - hel kropp eller rygg og nakke (45 min)

45 minutter

890,00 kr.

En myk, lett, behagelig og velduftende massasje med utvalgte eteriske oljer. Massøren benytter de samme teknikkene som ved klassisk massasje, men med større fokus på avslapning og velvære.

Her velger du om du vil ha massasje på hel kropp eller fokusere på rygg/nakke. 45 minutter massasje.


Aromamassasje - hel kropp (60 min)

1 time

1090,00 kr.

En myk, behagelig og velduftende massasje med utvalgte eteriske oljer. Massøren benytter de samme teknikkene som ved klassisk massasje, men med større fokus på avslapning og velvære.

Klassisk massasje - rygg og nakke (30 min)

30 minutter

690,00 kr.

Dette er den vanligste formen for massasje, i utlandet kalles den gjerne for svensk massasje. Terapeuten bruker ulike grep og teknikker. Denne behandlingen tøyer og strekker muskler, er avstressende og gir kroppen en følelse av velvære og avslapning. Du vil alltid få en personlig tilpasset behandling. 30 minutter massasje.


Klassisk massasje - hel kropp eller rygg og nakke (45)

45 minutter

990,00 kr.

Dette er den vanligste formen for massasje, i utlandet kalles den gjerne for svensk massasje. Terapeuten bruker ulike grep og teknikker. Denne behandlingen tøyer og strekker muskler, er avstressende og gir kroppen en følelse av velvære og avslapning. Du vil alltid få en personlig tilpasset behandling.

Her velger du om du vil ha massasje på hel kropp eller fokusere på rygg/nakke. 45 minutter massasje.


Klassisk massasje - hel kropp (60 min)

1 time

1190,00 kr.

Dette er den vanligste formen for massasje, i utlandet kalles den gjerne for svensk massasje. Terapeuten bruker ulike grep og teknikker. Denne behandlingen tøyer og strekker muskler, er avstressende og gir kroppen en følelse av velvære og avslapning. Du vil alltid få en personlig tilpasset behandling. 60 minutters massasje.


Gravidmassasje - rygg & nakke (30 min)

30 minutter

790,00 kr.

Stort fokus på rygg, nakke og hofter.
Vi jobber med en side av ryggen om gangen. Hvor den gravide blir støttet opp med myke pute, rolig musikk og levende lys. Vi jobber med helt 100% nøyral kroppsolje på alle gravide. En vakker måte å komme i kontakt med egen kropp som er i stor endring.


Gravidmassasje - hel kropp (60 min)

1 time

1290,00 kr.

Massasje av nakke, skuldre, rygg, hofter, decolté, armer,og bein samt hodebunnsmassasje. Passer perfekt i siste del av svangerskapet. Massasjen skjer ved at den gravide ligger på en side av gangen, støttet opp med myke puter, rolig musikk og levende lys. En gravid massasje er en flott måte å komme i kontakt med egen kropp som er under stor endring frem til en fødsel. En god massasje kan også lindre pager i korsrygg/hofter samt gi en bedre bevegelighet. Vi jobber med nøytral kroppsolje på alle gravide.


Nakke- og hodebunnsmassasje (25 min)

25 minutter

490,00 kr.

Vi har flere punkter i hodebunnen som kan sette seg spenninger, stress og hodepine. Hodebunn massasje kan være med på å løse opp dette. En aromamassasje av hodebunn og nakke.


Fotmassasje (20 min)

20 minutter

350,00 kr.

Vask av føtter med fotsalt og varme kluter, videre vil terapeuten gi massasje på føtter, tær, legger og ankler.


Hjerte chakra (45 min)

45 minutter

690,00 kr.

Velkomsthilsen med eteriske oljer og Rosen Quarts steiner. massasje med eteriske oljer og Rosen Quarts steiner, mistbad/essenser, trykkpunkter, Aroma massasje på nakke, skuldre og decoltè, avsluttes ved å bli pakket inn i flere tepper for egen meditasjon de siste minuttene.


Fibro massasje (60 min)

1 time

1090,00 kr.

Massasje spesielt tilpasset de som har Fibromyalgi, eller annen form for
kroniske muskelsmerter. Massasjen er en velværemassasje som ikke er smertefull,
men med lette og rolige tak/strøk. Forskning har vist at en mild form for massasje
frigir avslappningshormonet oxytocin, og det er dette som er utgangspunktet for Fibromassasje.

GAVE SOM VARMER?


Gi en opplevelse i form av et gavekort fra Pusterom Hudpleie. Våre gavekort kan kjøpes digitalt eller fysisk.

Dette er en fantastisk gave å gi til noen som har det meste, men som fortjener kun det beste.


Gi en opplevelse av avslapning, velvære, selvpleie og indre ro.


Gled noen du er glad i med et velfortjent pusterom hos oss!FØLG OSS PÅ INSTAGRAM?


@PUSTEROMHUDPLEIE


ÅPNINGSTIDERMan-ons: 9:00-18:00

Torsdag: 9:00-19:00

Fre-Lør: 10:00- 18:00


(utvidet åpingstider

etter avtale/booking)


BESØKSADRESSE


Gyldenløves gate 5

4611 Kristiansand 

KONTAKT


Telefon:


+47 21 45 69 70


Epost:


kontakt@pusteromhudpleie.noVi tilbyr alt fra Bryn, Vipper, Fotpleie, Powder Brows, PMU, Microblading, Shellac, Gelè Negler, Vippeextensions, Massasje, Voks, Kosmetisk Sykepleier, Brynslaminering, Vippeløft, Klassiske Ansiktsbehandlinger til Holistisk Hudpleie med Hjerte Chakra.  

Posebyen i Kristiansand, Velkommen til oss!© 2021 PUSTEROM HUDPLEIE AS | Org nr. 926 848 070 | Pusterom Hudpleie