LASER - HÅRFJERNING

LASER

Velkommen til Pusterom Hudpleie, ditt beste valg for laser hårfjerning i kristiansand. Vårt dedikerte team med hudpleieeksperter er klare til å gi deg den beste behandlingen for langvarig hårfri hud.


Vi tilbyr en av Norges tryggeste og mest effektive lasere på markedet, Quatro Beam.


Den fungerer på alle hudfarger, og har hele 4 ulike bølgelenger, sammelingnet med de fleste andre lasermaskiner på markedet som kun har 2 ulike bølgelengder. I tillegg er vår Quatro Beam lasermaskin helt smertefri.


Dette gjør at vår lasermaskin tar både finsmå hår ,samt dype grove hår, så langt det er fargepigment i hårroten.


Hvilken lasermaskin bruker vi?

Quatro Beam


Hvorfor velge oss?

Pusterom Hudpleie er det perfekte valget for deg som er på jakt etter en laserbehandling i Kristiansand. Våre dyktige laser terapeuter er alle sertifierte og bruker avansert teknologi for å sikre optimale resultater. Med vår laserbehandling kan du oppnå glatt og strålende hud uten ubehag. Velg Pusterom Hudpleie for en trygg og effektiv behandling.


Kan jeg ta laser med mørk hudtone?

Ja, vår laser fungerer på alle hudfarger. 


Er laser vondt?

nei, vår lasermaskin er smertefri. Det er imildertid vanlig å bli noe rød og hoven i huden etter en behandling. 

Andre aktører som benytter seg av IPL laser, vil føle mer ubehag og smerte, da laseren arbeider på hele huden.

Vår diodelaser går ikke på hud, men fokuserer kun på selve hårfolikkelen. Før oppstart av laser.

Vi starter alltid med en rask konsultasjon før vi går i gang med behandling hvis det er din første laser behandling. I noen tilfeller ønsker vi å ta en test for å se hvordan huden responderer. Dette gjelder spesielt om man har svært sensitiv hud eller rødt hår.


Hvem egner laseren seg for?

Vi har invester i det nyeste innenfor laserteknologi, og vår lasermasin går til alle hudfarger. Det eneste vår lasermaskin ikke tar er hvite hår uten pigementer. Røde hår kan også være vanskelig, så her kjører vi en test først. Tynne dunhår lar seg heller ikke fjerne med laserbehandling.

Gjør oppmerksom på at vi ikke kan utføre test/laserbehandling på gravide/ammende, solbrent hud eller om du går på antibiotika.


Hvem kan ta laser?

Laserbehandlinger er tilgjengelig for alle som ønsker å fjerne uønsket hårvekst. Pusterom Hudpleie tilbyr laserbehandlinger til kunder uansett hudfarge. Det eneste premisset er at håret må ha noe fargepiment, hvite hår klarer ikke vår lasermaskin å fjerne. Røde hår kan også være vanskelig, så her kjører vi en test først. Tynne dunhår lar seg heller ikke fjerne med laserbehandling. Vårt erfarne team vil jobbe med hver enkelt kunde for å identifisere de beste behandlingsalternativene basert på deres unike behov og ønsker.


Hvem kan ikke ta laser?

Det er viktig å merke seg at det finnes noen begrensninger når det gjelder hvem som kan ta laserbehandlinger. Personer med visse medisinske tilstander, som graviditet eller amming, kan bli frarådet å ta laserbehandlinger. I tillegg kan personer med visse hudtilstander, som aktiv akne eller solbrenthet, også bli rådet til å vente til huden er i bedre tilstand. Det er derfor viktig å planlegge en konsultasjon for å få en grundig evaluering før du tar en laserbehandling. Hos Pusterom Hudpleie tar vi kundens sikkerhet og trivsel på alvor, og vil alltid gi råd og veiledning basert på individuelle behov.


Gratis konsultasjon?

Pusterom Hudpleie tilbyr profesjonelle gratis laser konsultasjoner som er skreddersydd for hver kunde. Vårt erfarne team av spesialister vil veilede deg gjennom prosessen, forklare fordeler og risiko, og svare på alle dine spørsmål. Vi setter pris på viktigheten av å gi grundig og ærlig rådgivning, slik at du kan ta informerte beslutninger om den beste behandlingen for deg. Besøk oss i dag og start din reise innen hårfjerning med laser. 


Forbredelser før laser?

Før behandling er det viktig at du barberer det aktuelle området før du kommer. Huden skal være nybarbert innen 24 timer før behandling. Har man ikke barbert, vil de mørke hårene absorbere laserlyset og «stjele» varmen som skal ødelegge hårsekken.

Unngå voksing og napping som fjerner hårroten de siste 4 ukene før behandling. Laserlyset blir absorbert i hårroten, hårsekken varmes opp og ødelegges og det hindrer fremtidig hårvekst. Om man napper eller vokser, vil ikke hårroten være der, og dermed vil du ikke ha effekt av behandlingen.

Du kan gjerne ha på deg bekledning som gjør det enkelt for våre terpeauter å behandle det aktuelle området.

 

Antall behandlinger med laser

Hvor mange behandlinger du trenger er avhengig av hår, hudtype, område og hårets vekstfase. Vår lasermaskin har hele 4 ulike bølgelengder, som gir oss større rom får å nå flere hårsekker per behandling.

Hårene må være i den anagene vekstfasen for at laseren skal kunne ødelegge hårsekken. Hvor mange hår som er i vekstfasen varierer fra hvor på kroppen det er. Normalt kreves 5-8 behandlinger. Du kan forvente redusert hårvekst, mindre inngrodde hår og tynnere hår etter hver behandling.

 

Forventet effekt?

Du vil kunne oppnå en 70 - 90% hårreduksjon, men dette varierer ut i fra hvilken hudfarge og hudtype du har, tykkelsen og fargen på hårene, genetisk disposisjon for hårvekst, sykdommer, hormonell ubalanse og medisinering.

Behandlingen går raskt og med det integrerte kjølesystemet er behandlingen også skånsom. Mindre områder, som armhuler og bikinilinje, tar i underkant av 10 minutter, mens større områder som legger og rygg tar opptil 30 minutter å behandle.


Er laser 100% permanent?

Nei, håret kan komme tilbake igjen med alle typer laserbehandling. Laserbehandling fungerer ved å ødelegge hårsekkene for å redusere eller fjerne hårvekst permanent. Imidlertid kan det forekomme ny hårvekst på grunn av hormonelle endringer eller ufullstendig ødeleggelse av hårsekkene. Regelmessige vedlikeholdsbehandlinger kan være nødvendig for å opprettholde ønsket resultat. På Pusterom Hudpleie tilbyr vi laserbehandlinger for å redusere uønsket hårvekst og gir råd om passende behandlingsplaner for våre kunder.


Risiko med laser hårfjerning?

Laser hårfjerning kan innebære visse risikoer, men hos Pusterom Hudpleie legger vi stor vekt på sikkerhet. Våre erfarne laserterapeuter bruker avansert teknologi og gjennomfører grundige konsultasjoner for å minimere risikoen. Selv om det kan være noen milde bivirkninger som rødhet eller irritasjon, tar vi alle nødvendige forholdsregler for å sikre at kundens sikkerhet og komfort blir ivaretatt under og etter behandlingen. Din trygghet er vår prioritet.

 

FØLG OSS PÅ INSTAGRAM?


@PUSTEROMHUDPLEIE


ÅPNINGSTIDERMan-ons: 9:00-18:00

Torsdag: 9:00-19:00

Fre-Lør: 10:00- 18:00


(utvidet åpingstider

etter avtale/booking)


BESØKSADRESSE


Gyldenløves gate 5

4611 Kristiansand 

KONTAKT


Telefon:


+47 21 45 69 70


Epost:


kontakt@pusteromhudpleie.noVi tilbyr alt fra Bryn, Vipper, Fotpleie, Powder Brows, PMU, Microblading, Shellac, Gelè Negler, Vippeextensions, Massasje, Voks, Kosmetisk Sykepleier, Brynslaminering, Vippeløft, Klassiske Ansiktsbehandlinger til Holistisk Hudpleie med Hjerte Chakra.  

Posebyen i Kristiansand, Velkommen til oss!© 2021 PUSTEROM HUDPLEIE AS | Org nr. 926 848 070 | Pusterom Hudpleie


unsplash