HUDPLEIE

HVILKEN ANSIKTSBEHANDLING
SKAL JEG VELGE?


Vi har mange ulike typer hudpleie behandlinger å velge mellom, alt fra klassisk hudpleie til kjemisk peeling med Aha-syrer og A-vitamin syrer. Uannsett vil du alltid være godt tatt vare på, med en hudpleier som brenner for faget sitt og ønsker deg og din hud det beste. Vi anbefaler å  gå til hudpleie hver 4-6 uke for optimalt resultat. Våre hudpleie terapauter skreddersyr gjerne et personlig hudpleieprogram for deg og din hudtype. 


Psst..Vi har nakke, decoltè og ansiktsmassasje i alle våre ansiktsbehandlinger!

HUDPLEIE BEHANDLING


Vi har mange ulike typer hudpleie behandlinger å velge mellom, alt fra klassisk hudpleie til Kjemsk peeling med AHA og PHA syrer. Uannsett vil du alltid være godt tatt vare på, med en hudpleier som brenner for faget sitt og ønsker deg og din hud det beste. Vi anbefaler å  gå til hudpleie hver 4-6 uke for optimalt resultat. Våre hudpleie terapauter skreddersyr gjerne et personlig hudpleieprogram for deg og din hudtype. 


Psst..Vi har nakke, decoltè og ansiktsmassasje i alle våre ansiktsbehandlinger!


SØR KOREANSK HUDPLEIE


Bruk av hudpleie i Sør-Korea kan spores flere hundre år tilbake i tid, hvor de brukte planter, urter og mat til å behandle og fukte huden. I dag ligger Sør-Korea langt foran resten av verden i utviklingen av innovativ økologisk hudpleie, og det er i dag et av landets viktigste eksportområder. Koreansk hudpleie har gjennom generasjoner fokusert på naturlige og skånsomme ingredienser hentet fra naturen. Våre produkter er håndplukkede fra ledende merker innen koreansk innovativ hudpleie. Alle hudpleiebehandlinger blir skreddersydd etter kundens ønske.

Utklemming/fjerning av milier utføres selvsagt kosnadsfritt i alle ansiktsbehandling, gi en lyd om ønsker/behov under timen, eller skriv det inn på notat i bookingen din 


 

Honning Dronning Ansiktsbehandling (Bestselger)

Naturlig honning rett fra Jiri fjellet, propolisekstrakt som gir huden elastisitet, glød og næring. Perfekt for deg som ønsker en dyp og luksuriøs pleie for tørr eller moden hud! Resultatet blir en sunnere glød, jevnere hudtone, mindre linjer og en babymyk og hydrert hud som varer lengre.


Vi starter med dobbelt rens, vannbasert, oljerens pluss toner. Etterfulgt av en hudanalyse, videre går valget mellom en kjemisk eller fysisk peeling/skrubb. Utklemmening ved behov, samt mistbad, smørbar honning maske, og tøymaske over med beroligende lavendel ekstrakter i. Verktøy som Rosen Quarts ansiktsruller vil bli brukt. 

Avsluttes med decolté og ansiktsmassasje, etterfulgt av essenser, serum, øyekrem, mist og ansiktskrem. 

60 min | 890,-


hvilken hudtype: For alle hudtyper, særlig moden, tørr og fuktfattig hud.Skog og Fossefall Ansiktsbehandling

Denne behandlingen er basert på blader og bladvann fra vitamintrærne i Taebaek-fjellene og økologisk burrot. Bladene fra vitamintrærene har et høyt innhold av C-vitamin, proteiner, aminosyrer, mineraler og kalsium som styrker hudens egen barriere, balanserer talgproduksjonen og øker hudens egenskap til å helbrede seg selv. Perfekt for deg som ønsker en mykere og klarere hud, mindre nupper i huden, sunnere glød, mindre synlige porer, demper rødhet, luksuriøs og beroligende behandling for en fet til kombinert hud.


Vi starter med dobbelt rens, vannbasert, oljerens pluss toner. Etterfulgt av en hudanalyse, videre går valget mellom en kjemisk eller fysisk peeling/skrubb. Utklemmening ved behov, samt mistbad, smørbar burot maske, og tøymaske over med beroligende japansk peppermynte ekstrakter i. Verktøy som Rosen Quarts ansiktsruller vil bli brukt. 

Avsluttes med decolté og ansiktsmassasje, etterfulgt av essenser, serum, øyekrem, mist og ansiktskrem. 

60 min | 890,-


hvilken hudtype: For uren, akneutsatt og sensetiv hudNaturens Hemmelighet Ansiktsbehandling

Dette er en svært eksklusiv Spa ansiktsbehandling av ypperste kvalitet innen K-Beauty.

Hudpleier skreddersyr en Sør-koreansk ansiktsbehandling for akkurat din hudtype/hudtilstand, hvor vi deler inn ansiktet/decoltè inn i flere hudsoner med ulike masker/serum/essenser der etter.

Rens i flere omganger, skrubb, mist bad, utklemming av hudorm/urenheter, diamantslip, ansiktsmasker,øyemaske, lippemaske, dampbad, essenser, flere ulike serum, dagkrem, øyekrem, og massasje av nakke, decoltè og ansikt/hodebunn.Verktøy som Rosen Quarts ansiktsruller vil bli brukt. 

Ønsker du det beste for huden din, og har en forkjærlighet for koreansk hudpleie er dette behandlingen for deg.

90 min | 1890,-


hvilken hudtype: For alle hudtyper


ANTI AGE LIFTING CODE


Når du blir eldre, dannes ikke nye hudceller like raskt, og det ytre laget blir tynnere. Det gjør huden din dårligere til å holde på fuktigheten enn tidligere. Produksjonen av kollagen og elastin synker, og gjør nettverket av tråder mindre stramt. Huden blir som følge av dette både slappere og grovere.


Lifting code er en perfekt behandling for deg som ønsker en målrettet Anti Age behandling uten injeksjoner. Her kan du oppnå vakker glød, oppstrammende effekt og fukt til en tørr, moden og kanskje grå hud? Dette er en eksklusiv og målrettet behandling som går direkte for å plumpe, gi fukt og spenst til huden, med banebrytene teknologi i form av Kollagennett maske og høykonsentrert Hyaluronsyre ampuller/serum.

Lifting Code har også egne hjemmepleie produkter.

ANTI AGE LIFTING CODE BEHANDLING

Behandling med Kollagen & Hyaluronsyre. Lifting Code Diffusion Filler bremser aldringsprosessen med en utfyllende og glattende effekt. Virker på ansiktskontur og gir huden et klart og ungdommelig utrykk. Rens, toner, "Lifting code filler kapsler", ansiktsmassasje samt en kollagen nett-maske, med penselstrøk med toner Energi over, avlsuttende krem og serum. Dette en behandling for deg som ønsker målrettet hudpleie innen Antiage. 


60 min | 2500,-


hvilken hudtype: For atiage, modenhud, 30+


NEDETID: 0 dager. Øyeblikkelig glød og fukt. Ikke flass o.l
 BIOLINE KLASSISK HUDPLEIEBioline som er en luksuriøs hudpleieserie fra Trento i Italia av høyeste kvalitet.Visjonen er å skape framtidens hudpleie som raskt og effektivt viser resultater. De er sikker i bruk, effektive og inneholder bare naturlige dufter og fargeemner.

De benytter seg av det siste innen bioteknologisk forskning for å foredle og forbedre de aktive ingrediensene som naturen har å by på. Dette er behandlinger for deg som ønsker målrettet hudpleie blandet inn med velvære og massasje.Bioline-Lunsj Ansiktsbehandling

En rask Lunsj Ansiktsbehandling, for deg med liten tid, men med ønske om en enkel og effektiv ansiktsbehandling. Rens, toner, skrubb eller maske,  serum og lett masssje med

ansiktskrem.

kr 490,- 30 min


hvilken hudtype: For alle hudtyper


Bioline UNG dyprens 

Dette er en skreddersydd ansiktsbehandling for ungdom. Der vi fokuserer på problemområder for en ung hud. Rens, peeling, mistbad, utklemming, massasje, maske og krem. Opptil 18 år.

kr 450,- 45 min 


hvilken hudtype: For alle hudtyper


Bioline-Ekspress Ansiktsbehandling

Som er spesielt tilpasset kundens hud,  Rens, toner, skrubbb, mistbad, maske, essenser, serum og krem. Avsluttes med nakke og decolté massasje. 

kr 690,- 45 min


hvilken hudtype: For alle hudtyper


Bioline-Klassisk Ansiktsbehandling (Bestselger)

som er spesielt tilpasset kundens hud og behov med rens,toner peeling/skrubb, mistbad, utklemming ved behov, maske, essenser, ulike serum og krem. Avsluttes med nakke og decolté massasje. 

kr 890,- 60 min


hvilken hudtype: For alle hudtyper


Bioline-Eksklusiv Ansiktsbehandling

som er spesielt tilpasset kundens hud og behov med rens, peeling, mistbad utklemming, Diamantslip, maske, serum og krem. Avsluttes med deilig hodebunn,nakke og decolté massasje. 

Denne behandlingen fjerner døde og skadede hudceller og stimulerer huden til å øke produksjonen av nye hudceller, samt at det forsterker virkningen av de aktive ingrediensene som brukes i behandlingen. 

kr. 1190,- (90min)


hvilken hudtype: For alle hudtyper


Bioline Klassisk Dyprens 

spesielt tilpasset voksen hud som plages med urenheter, her blir det stort fokus på utklemming, urenheter og voksen akne. Målet er å gjennvinne den naturlige balansen i huden. 

kr 890,- 60 min


hvilken hudtype: For uren, akneutsatt, store porer fet hudtype.

FRUKTSYRE BIOLINE / KJEMISK PEELING


En aktiv og hudfornyende behandling som skånsomt og effektivt fjerner døde hudceller, og gir huden et friskere utseende med umiddelbar synlig glød! Pensling med AHA, BHA og PHA fruktsyre forebygger linjer, rynker og pigmentflekker, reparerer solskadet hud, bedrer uren hud og sorte prikker, og balanserer både tørr og sensitiv hud. Vi anbefaler 5 til 8  behandlinger, med 2 ukers mellomrom som en kjemisk hudpleiekur.


PHA er den mildeste av de syrene som ofte finnes i hudpleieprodukter til hjemmebruk, noe som gjør at den passer bedre hvis du har litt mer følsom hud. PHA gir en mild, men likevel svært effektiv eksfoliering, slik at huden får en ny, synlig glød. Den bidrar også til å balansere hudens fuktighetsnivå og har antioksidanteffekt. Det betyr at den både forbedrer hudens utseende og beskytter mot ytterligere skader. Fordi den er så mild, passer PHA også for deg som vil bruke syrer daglig for å forbedre huden.


BHA er en forkortelse for Beta Hydroxy Acid, og kalles også salisylsyre. Den er eksfolierende, men også betennelseshemmende og derfor veldig god mot akner og problemhud. Den løser opp fett og smuss og fungerer også godt mot grov hud og ujevn pigmentering forårsaket av solen.


AHA er en forkortelse for Alpha Hydroxy Acid, og en samlebetegnelse for flere ulike typer syrer. De to som er vanligst i hudpleieprodukter til hjemmebruk, er glykolsyre og melkesyre. Glykolsyre fremstilles naturlig av sukkerrør eller på syntetisk måte. Den er svært effektiv når du vil fjerne gamle hudceller, motvirke tørr og sår hud samt redusere rynker og linjer. Melkesyre fremstilles av melkeprodukter og er mildere mot huden enn glykolsyre, men er likevel utmerket til eksfoliering. Den fungerer også godt på ubalansert og/eller fet hud, og hjelper mot pigmentflekker forårsaket av solen samt mot synlige porer og akner. Den hjelper også huden med å binde fuktighet. Til hjemmebruk ligger syren på ca 10-15 % mens i behandling kan man bruke helt opp til 50 %.

Klassisk Fruktsyre (Bestselger)

Rens og toner med ansikt, nakke og delcoltè massasje,Pensling med AHA og PHA syrer, fruktsyremaske, samt serum og ansiktskrem. 

kr. 1190,- 60min


hvilken hudtype: For alle hudtyper (ikke hypersensitiv)


Eksklusiv Fruktsyre

Rens og toner med ansikt, nakke og delcoltè massasje, 

Diamantslip, Pensling med AHA og PHA syrer, fruktsyremaske, håndmassasje mens masken ligger på, samt avsluttende serum, essenser og ansiktskrem. 

kr. 1290,- 90 min


hvilken hudtype: For alle hudtyper (ikke hypersensitiv)


NEDETID: 0 dager. Enkelte kan begynne å flass noe, føle seg tørr i masken o.l


(Vi gir 50% rabatt på hver 5. fruktsyre behandling hos oss) GRØNN URTE-PEEL

 

The Purety System er en URTE PEEL med 9 forskjellige urter + AHA og BHA syrer som aktive Ingredienser. Disse er bevist å gi synlige resultater på uren hud, store porer, Seboreisk eksem, ujevn hudtone, grå/gusten hud.

Denne behandlingen passer perfekt for deg som har sensitiv/hypersensitiv hud, akne, akne arr, Pigmenteringsflekker, linjer, fet hud og for deg som bare ønsker en helt fantastisk flott glød!

Grønn Urtepeel er en rask, dypvirkende behandling som gir et umiddelbart resultat!

VI anbefaler 3 behandlinger med en ukes mellomrom for maksimal effekt!

Dette er en god behandling på alt fra en ung hud med mye akne, til en moden

hud som trenger mer glød og fukt.KLASSISK GRØNN URTE-PEEL

Grønn Urtepeel er en rask, organisk, dypvirkende urte behandling som gir et umiddelbart resultat!

Rens, Grønn Urte-Peeling, maske, og krem/serum.

30 min 1190,-


hvilken hudtype: For alle hudtyper (ikke hypersensetiv)


 

EKSKLUSIV GRØNN URTE-PEEL

Grønn Urtepeel er en rask, organisk dypvirkende urte behandling som gir et umiddelbart resultat!

Rens, Grønn Urte-Peeling, maske, nakke og decoltè massasje samt krem/serum.

60 min 1490,-


hvilken hudtype: For alle hudtyper (ikke hypersensetiv)


NEDETID: 1 -2 dager. Enkelte som sliter med akne/urenheter, kan oppleve at aknen blomster opp, for så å avta i en lengre periode. Da vi arbeider med aktive ingredienser i form av AHA- syrer.HJERTE CHAKRA BEHANDLING

 

 

Ved denne behandlingen ønsker vi her på Pusterom Hudpleie å tilby noe som går på tvers av flere behandlingsformer, Hvor hovedfokuset er på det indre, og ikke det ytre. Dette skal være en behandling du kan booke når du trenger en lite pause, enten du har små, store, mange eller få problemer i det daglige! Alle har godt av å komme i kontakt med seg selv, og koble av fra alle andre kanaler. Denne behandlingen er utformet og laget av Louise Medaas Skogen, som har tatt inspirasjon fra tradisjonell Yoga, Mindfulness, og Sørkoreansk hudpleie samt Aroma-massasje. 


En behandling som går på å finne indre ro, med ulike massasjegrep i nakke, skuldre, hodebunn og ansikt. Vi jobber med Rosen Quarts rulle-steiner, Gua Sha, eteriske oljer, essenser/mistbad, avslappende musikk og meditasjon/hvile -pakket inn i flere lag med myke tepper og varme i benken, og en diffuser som fyller rommet med behagelige eteriske dufter med avslappende og lindrende egenskaper.

   

Vi avslutter alltid Hjerte Chakra ved at kunden er godt innpakket i tepper, med dempet lys de siste 10 minuttene alene, der kunden selv står for egenmeditasjon/hvie. Hjertechakra varer 35-40 min, ønsker du litt lengre "hvile/meditasjon modus" skriv dette i notat på din bestilling.

HJERTE CHAKRA (Bestselger)

Velkomsthilsen med eteriske oljer og Rosen Quarts steiner. massasje med eteriske oljer og Rosen Quarts steiner, mistbad/essenser, trykkpunkter, Aroma massasje på nakke, skuldre og decoltè, avsluttes ved å bli pakket inn i flere tepper for egen meditasjon de siste minuttene

495,-(Vi gir 50% rabatt på hver 5. Hjerte Chakra behandling hos oss)RETINOL A-vitamin Syrepeel

En kjemisk medisinsk hudpleie behandling med pensling av A-vitamin Syrer, Retinol, Mandelsyre og Glykolsyrer. Rens, pensling, maske, og krem/serum.


1750,-hvilken hudtype: For atiage, modenhud, 30+


NEDETID: 2-7 dager. Øyeblikkelig glød og fukt. flass og svært tørr hud kan forkomme ut over uken, da vi lager en kontrolert skade i huden, der huden fornyer seg.


Anbefalt 3-5 behandlinger (2 uker pause imellom)


For best mulig resultat er hjemmeprodukter helt essensielt. Ønsker du gode resultater må du gjøre deler av jobben som kreves hjemme også. Hos oss vil du bli fulgt nøye opp, da vi ønsker det beste for deg og din hud. Denne behandlingen er såpass sterk, at det ikke er anbefalt for ung hud, dette er for en moden hud som ønsker å senke aldringsprosessen, fremme spenst, fukt og glød- og minske linjer og uønsket pigmenteringer.


A-VITAMIN SYRER / KJEMISK PEELING
En kjemisk ansiktsbehandling som gir dyptvirkende resultater fra første behandling. Det vil bli jobbet med ulike A-Vitamin syrer der i blant Retinol, Mandelsyre og Glykolsyrer -som bekjemper tidlig aldring og tap av spenst i huden. Hudpleier som utfører selve behandligen har gått eget Proceutic kurs for viderekommende innen dette feltet med tilhørende sertifikat og diplom. Dette er en svært kjemisk hudpleiebehandling som krever kjøp av hjemmeprodukter da du bryter ned deler av den naturlige hudbarerieren.C-VITAMIN DE-OX


C-vitamin brukes mye i hudpleie og gir en rekke fordeler til huden. Som ingrediens gir den også lett, sunn eksfoliering av huden og gir derfor glød og et jevnere utseende.


Huden vår blir daglig utsatt for frie radikaler fra UV-stråler, forurensning og oksidativt stress, men vitamin C en meget sterk antioksidant som kan hjelpe på dette.

Det vil være en gunstig ingrediens i hudpleien for å forebygge mot fotoaldring og særdeles under SPF solbeskyttelse på sommeren hvor vi utsettes for mer eksponering av UV-stråler.


En kombinasjon av de mest avanserte former for Vitamin C med den nyeste generasjon aktive ingredienser for en oppkvikkende og beskyttende effekt.
Banebrytende kosmetiske formuleringer som kan avgi aktive ingredienser i hjertet av hudens vev, noe som sikrer rask absorpsjon og en umiddelbar følelse av velvære. C-vitamin serumet som blir brukt her,  er av en kombinasjon av tre ulike typer høykonsentrert frysetørket C-vitamin. Alle produktene som blir brukt i behandlingen er engangskanyler for optimal effekt og sammensetning. Denne behandlingen er perfekt på sommeren for å beskytte cellene i huden mot solskade og forurensing! Behandlingen kan prikke da vi bruker et høyt konsentrat av C-vitamin. Behandligen er nærende og virkningsfull for alle hudtyper! Et "must" i sommer!


DIAMANTSLIP


Diamantslip er noe vi benytter på flere av våre eksklusive hudpleiebehandlinger, men hva er egentlig Diamantslip?

Diamantsliping er en non-invasiv hudfornyelsesprodeyre som også kalles Microdermabrasjon.

Microdermabrasjon polerer og stimulerer huden ved å mekanisk slipe av gamle hudceller. Resultatet kan sees og føles etter den første behandlingen.


Diamant Rens er en ansiktsbehandling hvor vi fokuserer ekstra på eksfoliering!

Da både kjemisk og mekanisk eksfoliering! Vi starter med dobbelt rens, kjemisk eksfoliering/skrubb med Papaya- og Ananasekstrakt, etterfulgt av en mekanisk eksfoliering ved hjelp av Diamantslip.

Ved Diamantslip bruker vi laserskårne diamanthoder som vi sliper forsiktig på det øverste hudlaget som stimulerer til økt produksjon av nye friske celle! Diamantslip har også en vakuum funksjon  som suger opp døde hudrester, smuss og talg!
C VITAMIN DE-OX ANSIKTSBEHANDLING


Gir masse fukt, glød og spenst, går til alle hudtyper. frysetørket c-vitamin, og flytende gummimaske. Aroma massasje med luksuriøs C-vitamin krem fra Bioline av skuldre armer og hender, i en og samme behandling. En nytelse for kropp og sjel, og sevlvsagt for huden din! 

kr. 1490,- (75min)


Hvilken hudtype: For alle hudtyper!


.

DIAMANTRENS (Bestselger)Diamant Rens er en ansiktsbehandling hvor vi fokuserer ekstra på eksfoliering!

Da både kjemisk og mekanisk eksfoliering! Vi starter med dobbelt rens, kjemisk eksfoliering/skrubb med Papaya- og Ananasekstrakt, etterfulgt av en mekanisk eksfoliering ved hjelp av Diamantslip.

Ved Diamantslip bruker vi laserskårne diamanthoder som vi sliper forsiktig på det øverste hudlaget som stimulerer til økt produksjon av nye friske celle! Diamantslip har også en vakuum funksjon  som suger opp døde hudrester, smuss og talg!Videre blir huden din pakket inn i en skreddersydd ansiktsmaske etter din hudtype/hudtilstand. Deretter avsluttes det med decolté, nakke og ansiktsmassasje, ansiktskrem, serum og essenser, pluss en herlig forfriskende mist!

Velkommen til en frisk og vital hud som varer! 


75 min kr 1100,-


hvilken hudtype: For alle hudtyper (ikke høysensetiv)


AQUAGOLD


I AquaGold blandes det inn en skreddersydd cocktail som inneholder en mengde vitaminer, antioksidanter, mineraler, micro-næringsstoffer,

med eller uten muskelavslappende injeksjoner, samt en mengde hyaluronsyre (fukt). Ampullen stemples ned i huden på 0,66 mm dybde og infuseres i det øverste hudlaget ved hjelp av 20 nanotynne, hule, gullbelagte nåler.


Behandlingen tar ca. 20-45 minutter. Etter behandlingen vil du oppleve rødhet og varme i huden. Du skal helst ikke bruke make up på huden det første døgnet etter AquaGold. Behandlingen er relativt smertefri. Dersom huden er sensitivisert fra for eksempel kraftige kremprogrammer kan et mer ubehag oppleves. Med en tykkelse i huden som varierer avhengig av område kan små mikroblødninger oppleves i kort tid etter behandlingen


Behandlingen er en ren hudbehandling laget for å gi huden glød og fukt. Den minsker porestørrelsen og forbedrer hudstrukturen samt gir en “plumping-effekt”. Behandlingen vil ikke påvirke mimikken.


Effektens varigheten fra behandlingen vil variere fra person til person avhengig av alder, biologi og hvor godt man tar vare på egen hud. Resultat som fukt og glød i huden har en lengre varighet enn resultatet på porene. Den maksimale effekten kan oppleves opp til 14 dager etter behandling.

Vi anbefaler å gjenta behandlingen hver 3- 4 måned for å opprettholde resultatet.


Gravide og ammende skal ikke behandles med AquaGold.

AQUAGOLD NATURE

(Uten filler/muskelavslappende ineksjoner)


Rens, desinfesjon av hudoveflaten, Skreddersydd ampull cocktail som inneholder en mengde vitaminer, antioksidanter, mineraler, micro-næringsstoffer, samt en mengde hyaluronsyre (fukt). Ampullen stemples ned i huden på 0,66 mm dybde og infuseres i det øverste hudlaget ved hjelp av 20 nanotynne, hule, gullbelagte nåler.


kr 3000,-


hvilken hudtype: For alle hudtyper 
AQUAGOLD ADVANCE

(Med filler/muskelavslappende ineksjoner)


Rens, desinfesjon av hudoveflaten, Skreddersydd ampull cocktail som inneholder en mengde vitaminer, antioksidanter, mineraler, micro-næringsstoffer, muskelavslappende injeksjoner, filler, samt en mengde hyaluronsyre (fukt). Ampullen stemples ned i huden på 0,66 mm dybde og infuseres i det øverste hudlaget ved hjelp av 20 nanotynne, hule, gullbelagte nåler.


kr 4000,-


hvilken hudtype: For alle hudtyper 


FØLG OSS PÅ INSTAGRAM?


@PUSTEROMHUDPLEIE


ÅPNINGSTIDER


Avd Blomster Allè


Man-fre: 10-16

Lørdag Stengt

(utvidet åpingstider 

etter avtale/booking)


Avd Coverbrandsstore


Man-ons: 10-18

Torsdag: 10-19

Fre-Lør: 10:18


BESØKSADRESSE


Avd Blomster Allè


Rådhusgata 39 A

4614 Kristiansand


Avd Coverbrandsstore

Gyldenløves gate 5

4611 Kristiansand 

KONTAKT


Telefon:


+47 21 45 69 70


Epost:


kontakt@pusteromhudpleie.noVi tilbyr alt fra Bryn, Vipper, Fotpleie, Powder Brows, PMU, Microblading, Shellac, Gelè Negler, Vippeextensions, Massasje, Voks, Kosmetisk Sykepleier, Brynslaminering, Vippeløft, Klassiske Ansiktsbehandlinger til Holistisk Hudpleie med Hjerte Chakra.  

Posebyen i Kristiansand, Velkommen til oss!© 2021 PUSTEROM HUDPLEIE AS | Org nr. 926 848 070 | Pusterom Hudpleie