BRUD

BRUDEMAKEUP I KRISTIANSAND


En av de viktigste dagene i livet står for tur, og vi hjelper deg gjerne. Vi tilbyr  brude makeup i kristansand, og er klar for å ta både deg og dine forlovere godt i mot.


Vi minner derfor på at det er lurt å booke prøvetime i god tid. Skiv også i notat dato for selve bryllupet.
Denne timen blir en prøvetime, og hvor vi skreddersyr alt hva du skulle trenge på den store dagen av ulike behandlinger og produkter.


Finner du ikke ledig tid i booking på selve bryllpsdagen? fortvil ikke, vi åpner opp listene våre ytterlige etter forespørsel.DIN STØRSTE DAG


En av de viktigste dagene i livet står for tur, og vi hjelper deg gjerne. Vi tilbyr  brude makeup i kristansand, og er klar for å ta både deg og dine forlovere godt i mot.


Vi minner derfor på at det er lurt å booke prøvetime i god tid. Skiv også i notat dato for selve bryllupet.
Denne timen blir en prøvetime, og hvor vi skreddersyr alt hva du skulle trenge på den store dagen av ulike behandlinger og produkter.


Alle våre bruder får 15 % rabatt på alt av produkter, samt 15% rabatt på tilleggsbehandlinger som f.eks. fotpleie, spraytan, manikyr, ansiktsbehandling og/eller vippe extensions.


Send oss gjerne en mail hvis du har en større liste på ulike behandlinger du ønsker frem til den store dagen din.PLANLEGG DIN STORE DAG


Vi har spesialisert oss på å sminke på bruder, samt deres forlovere og andre gjester.

Hos oss kan du og de som er med deg starte dagen i ro og fred, samtidig som vi gjør det vi er best på.

Du vil allerede på prøvetimen møtes av brudemakeup artister som tar seg tid til å lytte til dine ønsker, og som samtidig vil komme med tips og anbefalinger.

Dere kan skifte i vårt tilpassede rom i salongen, og dra direkte til vielsen.

Salongen ligger sentralt på Ktistiansand sentrum, nabo med domkirka samt gode muligheter for parkering rett utenfor døra. (torvet P-hus)

 

Vær tidlig ute med å holde av tid på dagen din, da de populære datoene fort blir fullbooket.


Finner du ikke ledig tid i booking på selve bryllupsdagen? fortvil ikke, vi åpner opp listene våre ytterlige etter forespørsel.

ET MINNE FOR LIVET


Den største dagen i ditt liv skal ikke være en dag du stresser over sminken din!

Vi er eksperter innen bryllupssminke og vil jobbe med deg for å skape en makeup look som er akkurat slik du ønsker. La oss planlegge og ta hånd om alle detaljer for deg slik at du kan slappe av og nyte øyeblikket. Vi finner den perfekte sminken til din perfekte dag.


Vi kan også hjelpe deg å sette sammen et brudekit som hjelper deg å holde sminken flott igjennom hele dagen og kvelden. Vi viser deg også våre beste og enkle touch up triks & tips.

HVA VI KAN TILBY


Klassisk Brudemakeup ink prøvetime

Klassisk brudemakeup er for deg som ønsker det beste innenfor brudemakeup. En makeup som sitter perfekt på huden fra start til slutt med noen få enkle tips og triks. Her finner vi riktig foundation farge til din hud og consealer, slik at rødheter i huden dekkes og hudtonen jevnes ut. Vi bruker bronzer eller contour stick for å fremheve benstrukturen i ansiktet. Her putter vi også litt blush/rouge for å gi deg en naturlig farge tilbake i fjeset.
Tilslutt legger vi mascara, valgfri øyenskygger, highlighter, brynstyling og leppefarge.

2500,00 kr.


Naturlig Brudemakeup ink prøvetime

Naturlig Brudemakeup er for deg som ønsker en naturlig sminke til den store dagen. 
Her finner vi riktig foundation farge til din hud og consealer, slik at rødheter i huden dekkes og hudtonen jevnes ut. Vi bruker bronzer eller contour stick for å fremheve benstrukturen i ansiktet. Her putter vi også litt blush/rouge for å gi deg en naturlig farge tilbake i fjeset.
Tilslutt legger vi mascara, på naturlig brudemakeup inngår det ikke øyenskygger, eyeliner eller brynstyling.

1500,00kr.


Brudemakeup ink prøvetime + bølge/rettet hår

I denne prisen inngår prøvetime og brudemakeup til bryllupet samt bølge/rettet håret. 

3500,00 kr.


Alle våre bruder får 15 % rabatt på alt av produkter, samt 15% rabatt på tilleggsbehandlinger som f.eks. fotpleie, spraytan, manikyr, ansiktsbehandling og/eller vippe extensions.

Viktig, dette er en enkel styling av håret, brud må selv møte opp med nyvasket hår.


Ønsker du avansert håroppsett fra frisører har vi eget samarbeid med nabo-salongen Frisørhuset. Her kan du også få hair extensions på den store dagen din.Ekstra prøvetime brud

790,00 kr.


Perfekt for deg som ønsker siste finpuss, før den store dagen. Har man hatt prøvetime flere måneder i forveien, anbefaler vi alltid en prøvetime rett før den store dagen. Da en vinterhud/sommerhud har flere ulikheter mellom hverandre. Du kan også booke den tjenesten hvis du ønsker flere alternativer for din brudemakeup.


Forlover makeup

890,00 kr.


Forlover som booker makeuptime vil også få 15 % rabatt på alt av produkter, samt 15% rabatt på tilleggsbehandlinger som f.eks. fotpleie, spraytan, manikyr, ansiktsbehandling og/eller vippe extensions.


Forlover makeup ink bølge/rettet håret

2500,00 kr.


Viktig, dette er et enkelt styling av hår, forlover må selv møte opp med nyvasket hår.


Eksklusiv morgenåpning for brud og forlovere

350,00 kr.


Vi holder åpent deler av salongen helt eksklusivt for brud samt forlover tidlig på bryllupsdagen - mellom klokken 07-10:00


Brudemakeup utenfor Pusterom Hudpleie

500,00 per 30 minutt.


Ønsker du at vi reiser til din lokasjon på en store dagen, kan vi fint ordne dette hvis du er tidlig ute. Vi regner alltid 30 minutter på ned og opprigg uansett avstand. Så hvis bruden ønsker oss et annet sted i kristiansand by, vil prisen blir 1000,- ekstra uansett.Eksempel:


opprigg: 500,-

nedrigg: 500;-

tur/retur: 1000,- 30 min hver vei

totlat: 2000,-
Viktig, minimum 60% av totalbeløpet må betales på prøvetime for å kunne holde av brullypsdato i salongen. Beløpet vil ikke bli tilbakebetalt ved avbetilling av timen. Å flytte timen/endre dato for bryllup 8 uker før medbringer ikke ekstra kostnader. Etter 8 uker tilfaller det et gebyr på kr 1000,- ved bytte/flytt av time.

FØLG OSS PÅ INSTAGRAM?


@PUSTEROMHUDPLEIE


ÅPNINGSTIDER


Avd Blomster Allè


Man-fre: 10-16

Lørdag Stengt

(utvidet åpingstider 

etter avtale/booking)


Avd Coverbrandsstore


Man-ons: 10-18

Torsdag: 10-19

Fre-Lør: 10:18


BESØKSADRESSE


Avd Blomster Allè


Rådhusgata 39 A

4614 Kristiansand


Avd Coverbrandsstore

Gyldenløves gate 5

4611 Kristiansand 

KONTAKT


Telefon:


+47 21 45 69 70


Epost:


kontakt@pusteromhudpleie.noVi tilbyr alt fra Bryn, Vipper, Fotpleie, Powder Brows, PMU, Microblading, Shellac, Gelè Negler, Vippeextensions, Massasje, Voks, Kosmetisk Sykepleier, Brynslaminering, Vippeløft, Klassiske Ansiktsbehandlinger til Holistisk Hudpleie med Hjerte Chakra.  

Posebyen i Kristiansand, Velkommen til oss!© 2021 PUSTEROM HUDPLEIE AS | Org nr. 926 848 070 | Pusterom Hudpleie