OM OSS

HVORDAN STARTET EVENTYRET?


Pusterom Hudpleie startet som en liten koselig nisjesalong en varm mai dag i 2019 av Louise Medaas Skogen. Lokalisert i Posebyens skjønne gater som oser av kultur, historie og eldre trebebyggelse.

 Salongen gikk fra en idé på tegnebrettet til en ferdigstilt salong på en måned. Eventyret startet i drømmen om en litt annerledes hudpleie, hvor god tid, velvære og lun atmosfære stod i fokus!

HISTORIEN BAK & VÅRT TEAM

Pusterom Hudpleie startet som en liten koselig nisjesalong en varm mai dag i 2019 av Louise Medaas Skogen. Lokalisert i Posebyens skjønne gater som oser av kultur, historie og eldre trebebyggelse. Rett utenfor Kristiansands myldrende bykjerne. Salongen gikk fra en idé på tegnebrettet til en ferdigstilt salong på en måned. Eventyret startet i drømmen om en litt annerledes hudpleie, hvor god tid, velvære og lun atmosfære stod i fokus.


I dag har vi to flotte salonger med noen helt fantastiske dyktige terapeuter med på laget! Vår Visjon er å skape et pusterom, vi ønsker å gi en stemning av ro og velbehag pakket inn i myke tepper, blomstertapet og herlige dufter!

Vi ønsker å være en salong med kjærlighet for faget, lidenskap i fingertuppene, velvære i hvert rom, og en atmosfære som gir et velfortjent pusterom for alle, i en ellers så hektisk hverdag.


Vi har opparbeidet oss et stort spekter av ulike behandlinger, og du kan velge mellom alt fra Holistisk hudpleie, Sør-Koreansk hudpleie, til medisinske behandlinger utført av kosmetisk sykepleier. Vi utfører alt av voks, Veganske Vippe-Extensions som er etisk forsvarlig produsert, til hjertechakra og Aromamassasje og Spa-behandlinger. Vi utfører også Permanent Makeup, der av Powder Brows, Microblading, Eyeliner og leppefarge. For prisliste og full oversikt over alt vi utfører, besøk oss gjerne på vår nettside.
Velkommen til et pusterom hos oss!

Med vennlig hilsen alle oss fra Pusterom Hudpleie

SONJA

Avd Blomster Allè: Mandag, Tirsdag,Torsdag og Fredag

Avd Posebygården: Onsdag


Brynstylist og Hudpleier for Pusterom HudpleieDette er flotteste Sonja, som er en helt utrolig herlig og god terapeut, som er ekstremt dyktig og nøye på alt hun gjør! En ekte Brynstylist med øye for detaljer og perfeksjon!


Sonja gikk på privatskole Sørlandets hudpleie skole, og ble ferdig utdannet hudterapeut 2017/2018.


Sonja har tatt mange kurs blant annet Inlei brynlaminering, Elixir, dermalogica, Bioline, Jane iredale, Braziliansk og babor.


Ellers er Sonja veldig glad i å jobbe med bryn og spesielt brynlaminering, vippeløft, makeup, fruktsyre penslinger og målrettet ansiktsbehandlinger. Med hjerte for faget, et mildt vesen og kjærlighet i det hun gjør, er du som kunde i trygge hender hos Sonja!

MATHEA 

Avd Blomster Allè: Onsdag-Fredag

Avd Posebygården: Mandag og TirsdagInnkjøpsansvarlig og Hudpleier hos Pusterom hudpleie

 Mathea er Cidesco utdannet hudpleieterapaut på Sørlandet Hudpleie Skole 2020. Hun har tatt flere kurs og Diplomer innen Vippe Extensions, Bioline, Braziliansk, vippeløft osv. 


Mathea er en varm, trygg og god hudpleier å komme til. Hun er rolig og mild, og ønsker bare det aller beste for sine flotte kunder. Mathea ønsker alltid best mulig resultatet ovenfor hennes kunder. Og strekker seg alltid det lille ekstra i møte med deg som kunde. 


Hun har en forskjærlighet for vipper og bryn, og har et brennede engasjement innen dette feltet. Hudpleiebehandlinger er også blant favorittene!


I møte med Mathea vil du alltid stå i setrum, og hun vil alltid gjøre sitt aller beste for at du som kunde skal være fornøyd! 

LOUISE 

Avd BLomster Allè: Mandag-torsdag

Avd Posebygården:  FredagHudpleier/PMU Artist, Fotpleier, daglig leder, Innhehaver og eier av Pusterom Hudpleie

Uteksaminert autorisert Hudpleier på Sørlandet Hudpleieskole våren 2017. 


Louise har et stort brennende engasjement innen hudpleie. Hennes visjon er å ta velvære og hudpleie på lik linje, der hun ønsker å tilføre "spa-følelse" i den ellers så tradisjonelle hudpleien.


Louise er et varmt og godt menneske. I behandling hos henne vil du som kunde alltid stå i fokus. 


Louise har også tatt Setifikat, Diplom og kurs i PMU. Hun er nøye, detaljorientert og har mange flotte arbeid bak seg!


Louise sin forkjærlighet for Yoga-meditasjon, velvære og Sør-koreansk hudpleie, har gitt henne grobunn til å utvikle egne behandlinger fra bunnen av. På Pusterom Hudpleie kan du få både klassisk tradisjonell hudpleie men også alternativ hudpleie med meditasjon/ avspenninger/ trykkpunker og spennende innslag av Rosenquartz steiner.SUSANNE 

Avd PosebygårdenNegletekniker og Ørehulltaker for Pusterom Hudpleie

 Susanne er en svært dyktig negletekniker, og har har drevet på med negledesign i hele 9 år. Hun har et brennende engasjement for gelènegler, negledekor, form og farge! Susanne har tatt Diplom i Pro Nail Artist, og har lagt sin elsk på negleprodukter fra SPN.  


Susanne har også tatt kurs/Diplom i ørehulltaking/Piercing, Vippe Extensions samt Bryn Styling/fargelære hos Refectocil/Biovital.


Susanne er en sprudlende og energisk Negletekniker, med stort fokus på at kunden alltid skal bli fornøyd. Du må mer en gjerne ta med inspirasjonsfoto før din negletime!


Susanne finner du på ettermiddag/kveld samt noen utvalgte helger på Pusterom Hudpleie Avd Posebygården. 


Ønsker du en time hos Susanne utenom hennes booking muligheter på vår nettside, må du mer enn gjerne sende hun en privat melding på hennes Instagram konto, eller på vår facebook side.. Susanne er svært fleksibel med tanke på arbeidstid og etterspørsel!SARA 

Avd Blomster Allè: Torsdag, Fredag, annen hver Lørdag, og etter AvtaleKosmetisk og Dermatologisk Sykepleier for Pusterom Hudpleie

Sara Aasen er utdannet kosmetisk dermatologisk sykepleier med spesialisering innen hud og injeksjonsbehandlinger. Hun har tatt sin videreutdanning ved Amabilis akademiet og blitt kurset av Dr. Devgan, Dr. Kay og Dr. Surek i New York i 2019.


Saras visjon er å skape et naturlig og vakkert resultat, som står i harmoni med kundens forventninger og personlige skjønnhetstrekk. Behandlingene som Sara utfører skreddersys til hver enkelt pasients behov, utgangspunkt og ønsker. Det er viktig for henne å ha god tid sammen med pasientene, og det settes derfor av god tid til hver behandling. I tillegg tar hun seg alltid tid til å følge opp pasientene i etterkant, for å gå gjennom kundens opplevelse, tilfredshet og videre behandling.


Oppfølging foretas i klinikk eller over videosamtale. Sara tilbyr behandlinger innen filler, muskelavslappende injeksjoner, mesoterapi og injeksjons-behandling for uønsket fett. Målet med behandlingene er å gi pasientene en ny glød og selvtillit-boost. For Sara er det ekstremt viktig å holde seg oppdatert innen fagfeltet, og hun vil derfor stadig delta på nye kurs og seminarer. Hun har en dyp forståelse for kroppens anatomi, og er kurset i eventuelle komplikasjoner og behandling dersom noe uønsket skulle oppstå.

TUSS

Avd Blomster Allè: Mandag, Tirsdag, og Fredag

Avd Posebygården: Onsdag og Torsdag


 

Hud og kroppsterapaut/fotpleier for Pusterom Hudpleie

Dette er vår skjønne Hud- og fotpleier Tuss, som har 3 års hudpleie

utdannelse fra Nannestad, og uteksaminert sommeren 2018

Tuss har blant annet hvert på studietur til Frankrike i Paris, for å lære seg ulike massasje teknikker og ansiktsbehandlinger, og har en stor forkjærlighet innen spa, massasje og velvære!

Denne jenten har tatt kurs i vippebøy , bryn, ørehulling, greenpeel, (Babor og Sothys) og selvsagt Bioline for å nevne noe!

Dette er en herlig jente som brenner for faget og vil alltid gi det lille ekstra til kundene sine!

Hvis Tuss skulle valgt en favoritt behandling, måtte det blitt fotpleie!

På Pusterom hudpleie har Tuss ansvar for mange flotte føtter i løp av en arbeidsdag! Og vi avslutter alltid vår signatur fotpleie med en avslappende deilig fotmassasje

Tuss har tidligere jobbet hos Auds hudpleie, og vært selvstendig næringsdrivende Hudpleier i Søgne.

NÅ jobber denne flotte jenten her hos oss i 100% stilling, og timene begynner å fylle seg radig opp allerede!

Tuss kan du booke på begge salongene våre!

Velkommen til et lite pusterom hos Tuss!


THEA MARIE

Avd Blomster Allè: Mandag-Fredag og annen hver lørdag 

Negletekniker/Hudpleier for Pusterom Hudpleie


Hils på Thea Marie, denne solstrålen av en terapeut er vår flotte sommervikar og deltidsansatt! Hun jobber også fast hver mandag og onsdag ettermiddag, samt annen hver lørdag! 

Thea Marie har tatt en 3 årig utdannelse fra Bamble Hudpleieskole, avdeling Croftholmen og var ferdig uteksaminert i 2018. 
Hun har tatt kurs i blant annet DE OX Bioline, Exuviance, Babor, Mcutic, EApro, Bella(microneedling) og Thalgo(kroppsinnpakning), hun har også tatt kurs/Diplom i Gelénegler, og er ferdig utdannet Negledesigner igjennom Gloss Cosmetics! 
Favorittene hos Thea Marie er vipper og bryn samt Ansiktsbehandling og Negler

Denne gladjenta, har alltid et vakkert smil bak munnbindet, og klar for å ta deg som kunde godt i mot! HEGE 

Avd Posebygården: Onsdag ettermiddag/kveld Hud-og kroppsterapeut for Pusterom Hudpleie

Uteksaminert autorisert Hudpleier på Sørlandet Hudpleieskole våren 2017.

Hege har hatt flere kurs i blant annet i Bioline, Babor, Aroma massasje, Spa Find, vippeløft, brynslaminering, farge og forming av bryn med Refectocil/Biovital, ørehulling o.l

Denne flotte Lyngdøl-jenta brenner for faget sitt, og ønsker bare det aller beste for sine flotte kunder! Her skal du som kunde forlate salongen med et smil om munnen!


Favoritt behandlinger, hvis Hege måtte velge er, farge og forming av bryn, brynslaminering og voks!


Hege er raus, gøy, masse energi og dedikert i jobben hun gjør. velkommen til et pusterom hos Hege!

 

LAILA 

Avd Blomster Allè: Mandag- Onsdag 

Brynstylist, MIcroblading Artist,kroppsterapaut og Makeup Artist for Pusterom Hudpleie