TANNBLEKING

NYHET!

Vi tilbyr nå tannbleking i salong. Behandlingen er skånsom, mild og effektiv og tar kun 1 time. Vi har UV-lampe i øverste klasse, og produkter av god kvalitet som brukes over hele europa/skandinavia. Man kan se umiddelbare resultater etter behandlingen. Vi bruker produkter med kun 0,1% hydrogen peroksid, som er godkjent av Mattilsynet - EU Direktiv 2011/84/EU.

TANNBLEKINGNYHET! Vi tilbyr nå tannbleking i salong. Behandlingen er skånsom, mild og effektiv og tar kun 1 time. Vi har UV-lampe i øverste klasse, og produkter av god kvalitet som brukes over hele europa/skandinavia. Man kan se umiddelbare resultater etter behandlingen. Vi bruker produkter med kun 0,1% hydrogen peroksid, som er godkjent av Mattilsynet - EU Direktiv 2011/84/EU.


I forkant av timen tilbyr vi konsultasjon over tlf. Denne konsultasjonen vil være obligatorisk for at vi skal kunne utføre en trygg behandling. Dette er for å kunne kartlegge dine ønsker og forventninger til behandlingen, og for å gi deg en god behandling med best mulig resultat. Konsultasjonen er gratis og vil gi deg svar på alle spørsmål du måtte ha. Velkommen til en uforpliktende konsultasjonstime hos oss!


OBS: 18 års aldersgrense.PRISER 


FYSISK Konsultasjon Før Tannbleking - Gratis

Alle kunder må møte til en obligatorisk konsultasjon fysisk eller per telefon før vi setter opp time til tannbleking.


TELEFON konsultasjon før Tannbleking - Gratis

Alle kunder må møte til en obligatorisk konsultasjon fysisk eller per telefon før vi setter opp time til tannbleking.


Tannblekingsbehandling

2990,-

Ny behandling innen 6 mnd

1490,-

Telefonkonsultasjon?

Vi starter alltid med en telefonkonsultasjon, så setter vi opp time sammen i felleskap. Det er ikke mulig å booke selve timen, kun telefonkonsultasjon.


Hvor hvite kan tennene bli?

Resultatet avhenger av din naturlige farge på emaljen. Da vårt system kun fjerne missfarging, og endrer ikke den naturlige fargen på tannen.

De fleste vil imidlertid oppleve et flott og naturlig resultat. Behandlingen tar ca 30 min, og tennene kan bli opptil 2-9 nyanser hvitere. 


Er det samme produkt som hos tannleger?

Nei, kosmetisk tannblekingen er annerledes enn den tannleger tilbyr, da vårt produkt inneholder mindre enn 0,1% hydrogenperoxid (blekemiddel).


Hvordan fungerer tannblekingprosessen?

Tennene blir hvitere pga at tannblekingsgeléen trekker misfarging ut av tennenes porer. Alt vi spiser og drikker med farge på, misfarger tennene litt og litt. De som gir mest misfarging er røyk, snus, kaffe og rødvin.


Er det farlig for tennene mine?

Tannblekingen er helt uten risiko for skade på tenner, tannkjøtt, emalje mm, og man opplever heller ingen økt ising. Produktet vi bruker er godkjent av Mattilsynet.


Fungerer dette på alle?

Nei, leverandøren opplyser at det er ca 1% som ikke har effekt av denne type tannbleking. Skulle du ikke oppleve noen effekt, setter vi opp en ny time kosnadsfritt. Er det sleve emaljen som har en naturlig gul farge vil kun tannbleking fra tannlege fungere. 


Før/Etterbildet?

Vi tar alltid før/etterbildet for å dokumentere arbeidet vårt, dette både for å sikre oss nødvedig dokumentasjon, og bilder som i kan bruke i sosale medier (kun bilder av tennene). Ønsker du ikke at bildet blir delt i sosiale medier, opplys oss om det. før timen din. 


Hva må jeg gjøre før behandling?

Kom med rene og friske tenner. Ikke te/kaffe minimum to timer før behandling.


Hva må jeg gjøre etter behandling?

Du kan ikke drikke annet enn vann de første to timene etter tannbleking. unngå alt av sterk farget mat og røyk/snus de første 24 timer.

(rødvin, curry,kaffe, sjokolade o.l)


umiddelbart resultat?
Tennene kan bli noe skjoldete umiddelbart etter behandling, men dette jevner seg ut i løp av det første døgnet. Mange opplever også at tennene lysner noe etter de to første timenen. Booker du time innen 6 mnd fra første behandling betaler du kun halve beløpet.FØLG OSS PÅ INSTAGRAM?


@PUSTEROMHUDPLEIE


ÅPNINGSTIDER


Avd Blomster Allè


Man-fre: 10-16

Lørdag Stengt

(utvidet åpingstider 

etter avtale/booking)


Avd Coverbrandsstore


Man-ons: 10-18

Torsdag: 10-19

Fre-Lør: 10:18


BESØKSADRESSE


Avd Blomster Allè


Rådhusgata 39 A

4614 Kristiansand


Avd Coverbrandsstore

Gyldenløves gate 5

4611 Kristiansand 

KONTAKT


Telefon:


+47 21 45 69 70


Epost:


kontakt@pusteromhudpleie.noVi tilbyr alt fra Bryn, Vipper, Fotpleie, Powder Brows, PMU, Microblading, Shellac, Gelè Negler, Vippeextensions, Massasje, Voks, Kosmetisk Sykepleier, Brynslaminering, Vippeløft, Klassiske Ansiktsbehandlinger til Holistisk Hudpleie med Hjerte Chakra.  

Posebyen i Kristiansand, Velkommen til oss!© 2021 PUSTEROM HUDPLEIE AS | Org nr. 926 848 070 | Pusterom Hudpleie