GLITTERSTAND

GLITTER PÅ DITT NESTE EVENT?Ønsker du å booke oss inn på ditt neste event?

Glittertand er en super aktivitet som kan romme alt i fra firmafest, messe, seminar, bryllupsfest til andre ulike bedrift arrangementer.


Vi har vært å glitret på Palmesus, Kilden, Pride til ulike små, mellomstore og store bedriftkunder, diverse julebord til flere private arrangementer. Dette kan være alt fra konfirmasjon til brullypsfest.

PRISER


Priser avhenger av varighet, lokalisering, og om vi kan stille med eget reklamemateriell på glitterstad, eller om du ønsker at vi benytter oss av en bestemt kleskode for ditt arrangement.


Bediftskunde

Pris eksempel 1


Vi kan bruke alt av reklamemateriell, egen logo på t-skjorter, banner, og mulighet for å dele ut rabattkuponger på selve eventet. Arrangementet avholdes i Kristansand sentrum. Varighet 1,5 time. max 2 ansatte. Inkludert opp og nedrigg. Dette er et priseksempel på dagtid mellom kl 10:00- 23:00.

Pris 2500,- + mva


Bediftskunde

Pris eksempel 2


Bedriften ønsker egen logo på sminkørene, hvor de også deler ut giveaways og anbefaler å følge bedriftens egne some kanaler. Arrangementet avholdes i Kristiansand sentrum. Varighet 3 time. Inkludert opp og nedrigg.

Pris  10.000,- + mva


VÅRE TILBUD

Glitter skaper fort det lille eksta, og er et kjærkommet fellesskap til et hvert arrangement.

VELDEDIGHET/SPONS

Ta gjerne kontakt hvis du er en veldedig organisasjon i agder som ønsker glitter på ditt seminar eller arrangement. Glitter kan også brukes som et virkemiddel til å skape fokus rundt en viktig fanesak, som eksempelvis brystkreft. Alle fortjener å glitre. 

PRIVATKUNDE

Skal du feire bursdagen din, eller overrraske mormor på 80 års dagen? Eller kanskje du ønsker å ta bryllupsfesten til nye høyder?

Glitter skaper engasjement hos alle aldre, og på tvers av kjønn.

BEDRIFT

Overrask de ansatte med det lille ekstra. Vi kan gjøre en vanlig blåmandag om til et glitrende øyeblikk på få sekunder.

Julebrord, åpningfest, ulike lanseringer eller kanskje et seminar blir hakket mer gøy med glitter!

ET GLITTERDRYS

FØLG OSS PÅ INSTAGRAM?


@PUSTEROMHUDPLEIE


ÅPNINGSTIDERMan-ons: 9:00-18:00

Torsdag: 9:00-19:00

Fre-Lør: 10:00- 18:00


(utvidet åpingstider

etter avtale/booking)


BESØKSADRESSE


Gyldenløves gate 5

4611 Kristiansand 

KONTAKT


Telefon:


+47 21 45 69 70


Epost:


kontakt@pusteromhudpleie.noVi tilbyr alt fra Bryn, Vipper, Fotpleie, Powder Brows, PMU, Microblading, Shellac, Gelè Negler, Vippeextensions, Massasje, Voks, Kosmetisk Sykepleier, Brynslaminering, Vippeløft, Klassiske Ansiktsbehandlinger til Holistisk Hudpleie med Hjerte Chakra.  

Posebyen i Kristiansand, Velkommen til oss!© 2021 PUSTEROM HUDPLEIE AS | Org nr. 926 848 070 | Pusterom Hudpleie