NEGLER

NEGLER

Vi på Pusterom Hudpleie elsker å jobbe med negler. Her kommer du til en god kopp kaffe/te, gode behagelige stoler og en Negledesigner som brenner for faget sitt.


Velstelte og vakre negler er ofte prikken over i´en til et hvert antrekk enten til hverdagen eller fest. Det styrker selvfølelsen, og det føles godt å kunne unne seg noe ekstra krydder i hverdagen.


Manikyr fokuserer på hendene, er føtter og tånegler i fokus ved en pedikyrbehandling.

BEHANDLINGERShellac - ensfarget

45 minutter

600,00 kr.

Manikyrbehandling som inneholder stell av negler og neglebånd, og påføring av shellac. Shellac sitter godt på i ca 14 dager med en utrolig høy glans uten riper, avskalling og matte overflater. Shellac får også utseende og holdbarheten til gele. Vi gjør oppmerksom på at dersom du har Shellac på fra før, må fjerning av shellac bestilles utenom.Shellac - fransk manikyr

45 minutter

690,00 kr.

Manikyrbehandling som inneholder stell av negler og neglebånd, og påføring av fransk shellac (Hvit tipp). Shellac sitter godt på i ca 14 dager med en utrolig høy glans uten riper, avskalling og matte overflater. Shellac får også utseende og holdbarheten til gele. Vi gjør oppmerksom på at dersom du har Shellac på fra før, må fjerning av shellac bestilles utenom.Shellac - ombrè

1 time

690,00 kr.Shellac - med forsterkning av egne negler

1 time og 15 min.

790,00 kr.

Manikyrbehandling for deg som har tynne negler som knekker lett. Her legger vi en tykkere base på dine naturlige negler som skaper et mer slitesterkt grunnlag. Vi endrer ikke lengde med forsterkning. Videre inneholder denne behandlingen stell av negler og neglebånd, og påføring av shellac. Shellac sitter godt på i ca 14 dager med en utrolig høy glans uten riper, avskalling og matte overflater.Shellac - med fjerning av gammel shellac

1 time og 15 min.

650,00 kr.

Manikyrbehandling for deg som har shellac på fra før, men ønsker å få den fjernet og lagt på ny. Manikyrbehandling som inneholder stell av negler og neglebånd, og påføring av shellac. Shellac sitter godt på i ca 14 dager med en utrolig høy glans uten riper, avskalling og matte overflater.Shellac - med forsterkning av egne negler med fransk design

1 time og 15 min.

880,00 kr.Shellac rubber - for skjøre eller skadet negleplate

45 minutter

690,00 kr.

Dette er en gummibasert base med middels tykk konsistens -spesielt designet for sprø, skjøre og problematiske negler. Basen inneholder gummibindinger som gir økt beskyttelse for den naturlige negleplaten. Kan også brukes til å bygge opp skadet negl, og utjevne spor og groper. Rubber kommer i flere duse/rosa nyanser.Shellac - pedikyr (føtter)

45 minutter

600,00 kr.

Pedikyrbehandling som inneholder stell av tær og negler. Neglene klippes/files til ønsket lengde, samt stell av neglebånd, videre påfører vi shellac med UV lampe. Behandlingen avsluttes med at vi smører inn føttene. Vi gjør oppmerksom på at dersom du har shellac på fra før, må fjerning av shellac bestilles utenom. Pedikyr må ikke forveksles med klassisk fotpleie. Da hovedfokuset på pedikyr er neglene, mens klassisk fotpleie går på fothelsen til hele foten.Shellac - pedikyr med fransk design (føtter)

45 minutter

690,00 kr.

Pedikyrbehandling som inneholder stell av tær og negler. Neglene klippes/files til ønsket lengde, samt stell av neglebånd, videre påfører vi shellac med hvit tipp med UV lampe. Behandlingen avsluttes med at vi smører inn føttene. Vi gjør oppmerksom på at dersom du har shellac på fra før, må fjerning av shellac bestilles utenom. Pedikyr må ikke forveksles med klassisk fotpleie. Da hovedfokuset på pedikyr er neglene, mens klassisk fotpleie går på fothelsen til hele foten.
GAVE SOM VARMER?


Gi en opplevelse i form av et gavekort fra Pusterom Hudpleie. Våre gavekort kan kjøpes digitalt eller fysisk.

Dette er en fantastisk gave å gi til noen som har det meste, men som fortjener kun det beste.


Gi en opplevelse av avslapning, velvære, selvpleie og indre ro.


Gled noen du er glad i med et velfortjent pusterom hos oss!FØLG OSS PÅ INSTAGRAM?


@PUSTEROMHUDPLEIE


ÅPNINGSTIDERMan-ons: 9:00-18:00

Torsdag: 9:00-19:00

Fre-Lør: 10:00- 18:00


(utvidet åpingstider

etter avtale/booking)


BESØKSADRESSE


Gyldenløves gate 5

4611 Kristiansand 

KONTAKT


Telefon:


+47 21 45 69 70


Epost:


kontakt@pusteromhudpleie.noVi tilbyr alt fra Bryn, Vipper, Fotpleie, Powder Brows, PMU, Microblading, Shellac, Gelè Negler, Vippeextensions, Massasje, Voks, Kosmetisk Sykepleier, Brynslaminering, Vippeløft, Klassiske Ansiktsbehandlinger til Holistisk Hudpleie med Hjerte Chakra.  

Posebyen i Kristiansand, Velkommen til oss!© 2021 PUSTEROM HUDPLEIE AS | Org nr. 926 848 070 | Pusterom Hudpleie


unsplash