COACH/PILATES

YOGA I KRISTIANSAND


Når vi praktiserer yoga oppmuntres vi til å slappe av, og senke nivåene av stresshormonene som kortisol, og vi reduserer puls og blodtrykk ved å puse dypt og rolig ned i magen. Forskning har vist at yoga kan ha en forebyggende effekt på depresjon, og man kan ha enklere for å takle livets opp og nedturer bedre.

COACH

Pia Haugland, sykepleier, coach, mediyoga og pilates instruktør.
Jeg jobber med teknikker som lærer deg koblingen mellom hode og hjerte.

«Tanker er hjernens språk og følelser er kroppens språk. Sammenhengen mellom disse er viktig for at vi lever et lykkelig liv». Vi har åpnet mer opp for å se sammenhengen mellom tanker og fysiske følelser. Mange svar på blokkeringer finner man lagret i kroppen. Man må tørre å spør seg selv for å finne svar. Min lidenskap er å støtte de som ønsker å gå den veien i å investere i seg selv for å skape endring.

Usikker om coaching er noe for deg? Book gjerne en uforpliktende gratis konsultasjon/ prøvetime.


MEDI YOGA

Disse timene inneholder myk, meditativ yoga med pusteøvelser og terapeutiske bevegelser. Et verktøy for å skape en grunnleggende balanse mellom kropp og sinn. Gammel viten og moderne forskning møtes. Kjenner du på mentalt stress og eller fysiske plager i kroppen er dette kurset for deg. 

Ingen høy puls på dette kurset så ta på deg mykt og behagelig tøy, vannflaske, egen matte og teppe. Ønsker du info nårtid neste kurs er, send oss gjerne en mail for mer info.


75 minutter

1200,00 kr for 6 ukers kurs

MINI ME

 Dans Mini Me er trening for de små hvor vi har fokus på dans, musikk, velvære og heie på hverandre. I første del lærer de korte koreografier som settes sammen til en dans. I siste del av timen roer vi ned på matta med avspenning og velvære.


Forbehold om nok påmeldte, minimum 6 deltakere


aldersgrense 1 til 4 klasse. Ta på deg mykt og behagelig tøy, vannflaske, egen matte og teppe. Ønsker du info nårtid neste kurs er, send oss gjerne en mail for mer info.


50 minutter

990,00 kr for 6 ukers kurs

PILATES

Bli med i disse gøye treningstimene hvor vi trener styrke i form av flyt/dans inspirerte øvelser, avspenning i form av rolige yoga øvelser og mindfullness i avsluttende hvile. Vi trener hjernecellene samtidig som vi trener magemusklene. Det er mye Power!

NB: Forbehold om nok påmeldte, minimum 6 deltakere

Pilates er trening for kjernemuskulaturen. Der man enten er liggende på rygg, siden eller magen, og utfordrer kjernen med forskjellige bevegelser. Disse bevegelsen kan være rotasjoner, statisk, koordinasjon kombinasjoner og stimulere balanse senter.


90 minutter

1450,00 kr for 6 ukers kurs

YOGA FOR ALLE


Yoga er en samling av mentale og kroppslige teknikker. Ordet yoga kommer fra sanskrit og betyr union eller forening.

Yoga er en unik treningsform som passer for alle. Du trenger ikke å være spesielt myk, eller i god form for å drive med yoga. Treningsformen er gunstig for fordøyelse, blodsirkulasjon, pust, styrke, balanse, konsentrasjon, kroppsbevissthet, smidighet – og ikke minst får man mer overskudd og energi. Du lærer deg også å slappe av og stresse ned.

FØLG OSS PÅ INSTAGRAM?


@PUSTEROMHUDPLEIE


ÅPNINGSTIDER


Avd Blomster Allè


Man-fre: 10-16

Lørdag Stengt

(utvidet åpingstider 

etter avtale/booking)


Avd Coverbrandsstore


Man-ons: 10-18

Torsdag: 10-19

Fre-Lør: 10:18


BESØKSADRESSE


Avd Blomster Allè


Rådhusgata 39 A

4614 Kristiansand


Avd Coverbrandsstore

Gyldenløves gate 5

4611 Kristiansand 

KONTAKT


Telefon:


+47 21 45 69 70


Epost:


kontakt@pusteromhudpleie.noVi tilbyr alt fra Bryn, Vipper, Fotpleie, Powder Brows, PMU, Microblading, Shellac, Gelè Negler, Vippeextensions, Massasje, Voks, Kosmetisk Sykepleier, Brynslaminering, Vippeløft, Klassiske Ansiktsbehandlinger til Holistisk Hudpleie med Hjerte Chakra.  

Posebyen i Kristiansand, Velkommen til oss!© 2021 PUSTEROM HUDPLEIE AS | Org nr. 926 848 070 | Pusterom Hudpleie